Aspirante optimiste > 20 (369)
Raspunsuri - Pagina 16
amber_onyx spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 5 minute??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() atat de muult? my somebody.... ![]() oare luna asta?-still counting... www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank"> incepem lupta cu kg.. |
Hehe...asta cand sunt intr-o dispozitie romanticaaaaaaa....dar oricum de obicei il las sa ma admire
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de
ruxandrab spune:

Sunteti super tari... ma gandesc daca schimbam titlul... in aspirante... care se bucura de acest fapt in toate sensurile...
E cam lung, dar mai cuprinzator ![]()
http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png
Rectific... corect e : Aspirante bucuroase !!!
lalala13 spune:
sau Aspirante satisfacute ![]()
....macar asa..ca cu testele(ca sa zic asa) mai greu
ruxandra tu cate zile de la ovulatie ai? ce test ai facut?
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
amber_onyx spune:
pai normal ca ne bucuram..si asa si trebuie, pentru ca deocamdata suntem doar viitoare mamici, dar actuale sotii.
Si eu zic ca e cel mai bine sa te bucuri de viata alaturi de sotior, si sa facem totul din placere....si nu mecanic.

fetele
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
lalala13 spune:
bah frate...vreau z1
ma cam doare in dreapta jos...si cateodata e destul de deranjant..auziti inainte de menstra voi sunteti "uscate" acolo jos sau aveti ceva umezeala..scuzati dar pe bune daca ma mai inteleg...
my somebody.... 
incepem lupta cu kg..
buburuza1979 spune:
m-am trezit dar am o ameteala de nu se poate... cred ca as dormi pana maine daca ar fi dupa mine !!
azi as fi Z30 de CM si a 16-a zi dupa ovulatie ... asta ca sa va raspund la cate zile am facut testul ...
si pe mine m-a frapat pozitivitatea lui dar eu o iau ca pe un semn bun...
data trecuta cand am ramas in sapt 6 aveam a doua liniuta destul de pala s-a pozitivat f greu si la 7 sapt am si pierdut sarcina...
acum ca s-a pozitivat asa bine si repede ma gandesc ca e de bine si ca zmeurica s-a fixat bine...
sper sa fie fixata unde tbuie si sa creasca mare si sanatoasa pana la termen !!!
buburuza1979 spune:
atat de cu capul in nori sunt ca spre rusinea mea am si uitat sa va multumesc din suflet la toate pt felicitari si pt gandurile bune ...
sper din tot sufletul sa traiti si voi cat mai curand bucura pe care o traiesc eu azi si 9 luni sa fim toate bine si sa ne distram impreuna si pe la clubul scutecelor 

sa se ia 

lalala13 spune:
io prima 

my somebody.... 
incepem lupta cu kg..
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gilutza bine v-am regasit azi am fost sa-mi repet beta hcg. valoarea de azi este 17.8 acum 2 zile adica luni era 16. tot dimineata mi-am facut si un test de sarcina care a iesit pozitiv. nu stiu ce sa inteleg din valori ....va rog pe voi sa ma ajutati poate stiti mai multe. ![]() ![]() ![]() |
Gilutza ceva nou? Ai mai facut o analiza?
Andreea