Aspirante optimiste > 20 (369)
Raspunsuri - Pagina 14
noname spune:

Super tare Rallu

Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
gaby76 spune:
Mai fetelor, ce v-a venit??!!! Ca-mi faceti pofta... Da' acu-i cam frig pentru satin...da' ma sacrific daca trebuie...![]()

![]()
http://tt.lilypie.com/9kV0p2.png
Pozici din tinereti ![]()
lalala13 spune:
rallu ai un stil sa povestesti 

unde a disparut bubu?

savina sa ne pupaceasca sa ne molipsim 

my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
buburuza1979 spune:

sa va molipsesc !!!
acum am venit de la munci... inca visez ... nu imi revin deloc 

senzatii nimic inafara de somn ...bre dar somn de as rupe patul ... si vad ca de 3 zile ma jeneaza putin sanii dar nu rau ... eu ma gandeam ca vine si de aia...
poza la test o sa pun cand gasesc cablu de date prin una din miile de cutii nedesfacute de dupa renovare ![]()
inca ceva... imi forfota burta si sincer cam simt o presiune acolo in ovare... ca in prima zi de CM ...e normal? cateodata ma si inteapa sau imi da dureri surde ... oricum sunt balonata rau !
buburuza1979 spune:
aaa si da Rallu ... pe drumul spre casa am intrat in toate magazinele sa caut zeama de varza... visez la o ciorba de vaca cu zeama de varza ... dar multa zeama de varza daca ma intelegeti ![]()

buburuza1979 spune:
nu stiu daca e si asta o senzatie de la gravideala ... dar de vreo 3 zile visez la ciorba aia si toata lumea imi ofera bors... ori mie nu imi tbuie bors ... as bea zeama de varza si cu cana ...
Rallu spune:
Lala, mi-au mai zis si altii cate ceva de stilul meu.
Ma mai enervau unii prieteni si eu le trimiteam un mail "suparat". Rezultatul in majoritatea cazurilor era ca ma sunau imediat razand in hohote.
Sunt mai mucalita de felul meu dar pot sa ma supar si de-adevaratelea cand trebuie.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
buburuza1979 spune:
Andreea apropos de munca deja l-am luat pe sef deoparte azi si l-am pus in tema... urmeaza ca primele luni sa imi iau medical pana se vede burtica ca altfel nu ma lasa in pace... el stie ca sarcina trecuta am pierdut-o pe scena din cauza efortului si na... dar legea cere medical in caz de probleme din astea ca sa aiba motivatie cand e intrebat de ce nu ma distribuie in spectacole... si dupa ce va trece perioada dificila si incepe burtica sa creasca ma voi intoarce la servici dar voi presta munca de "secretariat" adica il voi ajuta la pontaje si la repetitii ...
oricum sunt putin cu morcovul pt ca luni am avut spectacol greu si am cam topait... dar acum nu cred ca e nimic de la unul singur ... important e ca de acum nu mai am spectacole si pot sta linistita !
lalala13 spune:
bubu
rallu
bubu simptomele astea cu burta, cu intepaturi, cu sani le am si io, numa ca eu-s nici gravida si nici nu-mi vine damn...eu mi-s momentan doar HORNY
ce firma a fost testul facut?
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..