Aspirante optimiste > 20 (369)
Raspunsuri - Pagina 12
medeea_vs spune:
Neata la toate fetele! Felicitari pentru noile gravidute! Sa fiti sanatoase, si voi si bebe.
Fetele care sunteti din Bucuresti, ce ati auzit despre dr. Moisa Ana?
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png
CarmenAlbu spune:
Bubu!!!!

FELICITARI!!!!!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!!
Ma bucur mult pentru tie!!!!!
unboticutz spune:
bravo bubuuu!

cine urmeaza la test?
mai e timp pentru odiseea lui rallu 
sa nu-i uitam!
noname spune:
Bubu
Felicitari!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina fara probleme , un bebe sanatos care sa stea cuminte la mamica lui in burtica 9 luni.
Acum arunca si spre noi cu pupici .....poate ne molipsim si noi.
Roxi
tu ce faci fata draga? Scot majoretele? Ai vazut ca la Bubu le-am scos prima si a fost cu noroc. Ce zici?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Moni_28 spune:
Salutari la toate aspirantele de aici! V-am citit azi noapte si m-am hotarat sa ma bag si eu sub pielea voastra, daca binevoiti sa ma primiti si pe mine....Felicitari Bubu pentru bebelas, am intrat cat de repede am putut sa vad rezultatul, stateam si eu cu inima in gat!
M-am apucat si eu de treaba de vreo....2 ani, insa nimic. Am facut o conizatie acum 5 luni, iar luna trecuta o histeroscopie. Ma asteptam sa se intample si la mine ceva, caci ptr prima data am avut ditamai ovulatia, cu albus de ou si tot tacamul, insa nu prea vad sa apara ceva. Sunt supi rau si demoralizata total, caci doctorita mi-a spus ca daca nu raman insarcinata in 3 luni trebuie sa fac laparoscopie. Iar eu sunt satulaaaaa!!!!!
Moni_28
doula spune:
Bubu 

Felicitari!!! Sa fiti sanatosi amandoi si o sarcina usoara pana la termen. Sa ai grija de voi....ca ai o munca tare obositoare cu mult efort.

Andreea
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coras sunt cam nedumerita.. acum am 36,8 si mucusl s-a transformat intr-o consistenta mai lipicoasa, acum 5 zile am gasit alt mucus ca albusul de ou, compact care pe parcursul zilei s-a diluat am prestat sambata si luni ![]() deci intrebarea mea este am actionat la timp? in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri! |
Coras de ce crezi ca ai ovulat de doua ori, ca din descrierea data de tine e doar o data. Cand ti-a crescut temp? Cand ti s-a schimbat mucusul? Ovulatia are loc in ultima zi de mucus fertil (albus de ou) sau in urmatoarea zi....sau cu o zi inainte de cresterea temperaturii
Andreea
doula spune:
Si buna dimineatza la toate fetele
. Eu m-am trezit azi pe la 10 si ceva si doar acum stau sa imi beau cafeluta
. Dar vestea buna e ca stau pe scaun, spatele aproape ca nu ma mai doare si azi am gasit primele firisoare de mucus fertil, asta inseamna ca voi ovula undeva prin z21-22. URAAAAAAAA!!!! Totusi nu m-am dereglat prea tare 

.
Deci acum ca am inceput sa ma simt mai bine trecem la romantica si la
. ![]()
Andreea
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moni_28 Salutari la toate aspirantele de aici! V-am citit azi noapte si m-am hotarat sa ma bag si eu sub pielea voastra, daca binevoiti sa ma primiti si pe mine....Felicitari Bubu pentru bebelas, am intrat cat de repede am putut sa vad rezultatul, stateam si eu cu inima in gat! M-am apucat si eu de treaba de vreo....2 ani, insa nimic. Am facut o conizatie acum 5 luni, iar luna trecuta o histeroscopie. Ma asteptam sa se intample si la mine ceva, caci ptr prima data am avut ditamai ovulatia, cu albus de ou si tot tacamul, insa nu prea vad sa apara ceva. Sunt supi rau si demoralizata total, caci doctorita mi-a spus ca daca nu raman insarcinata in 3 luni trebuie sa fac laparoscopie. Iar eu sunt satulaaaaa!!!!! Moni_28 |
Moni bineinteles ca te primim
. Bine ai venit. In ce zi esti? Si cat m-ai ai pana cand trebuie sa NU iti vina?Si scrie repede pana la 15 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa apari in timp real ca sa nu pierdem ce ai scris...
Andreea