Lipsa ovulatiei,cauze si efecte ??!!!!

Lipsa ovulatiei,cauze si efecte ??!!!! | Autor: alice_alice

Link direct la acest mesaj

Care sunt cauzele care duc la lipsa ovulatiei ????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

de obicei dereglarile hormonale.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Banuiesc ca ecografic ti s-a pus acest diagnostic, nu?
Ai un medic la care mergi? Analize hormonale ti-ai facut? Ciclul e regulat?
Cauzele sunt multiple, trebuie investigatii. Nu vreau sa te ingrijorez aiurea sa-mi dau eu cu parerea, cel mai sigur se vede la analize.
PS Noi avem o campanie pentru subventionarea de catre stat a acestor analize si investigatii, poate vrei sa participi si tu.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sprijina visul unor oameni de a deveni parinti

Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui psj

Banuiesc ca ecografic ti s-a pus acest diagnostic, nu?
Ai un medic la care mergi? Analize hormonale ti-ai facut? Ciclul e regulat?
Cauzele sunt multiple, trebuie investigatii. Nu vreau sa te ingrijorez aiurea sa-mi dau eu cu parerea, cel mai sigur se vede la analize.
PS Noi avem o campanie pentru subventionarea de catre stat a acestor analize si investigatii, poate vrei sa participi si tu.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sprijina visul unor oameni de a deveni parinti

Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

si eu am probleme !
Cum as putea fi voluntar ptr campanie daca stau la 400 km de Bucuresti?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput