oare nu ii plac femeile?
![](images/user_woman.png)
m-am gandit mult pana sa deschid acest subiect.este ceva ce ma roade de multa vreme, dar nu am avut curajul sa discut cu nimeni, si cu atat mai putin sa cer informatii pentru ca este vorba de tatal biologic al fetitei mele.
el lucra in ture, de multe ori in ture de noapte. toti colegii lui cu care facea turele sunt barbati, unii casatoriti, altii nu. ceea ce m-a intrigat pe mine, si ma intriga si in continuare este faptul ca de fiecare data cand erau in ture de noapte se uitau la filme XXX toti cei din tura respectiva. nu-i stiu pe toti cei cu care a lucrat, dar pe unii ii cunosc, nu au avut si nici nu au prietena. nici el nu a avut pe nimeni o buna bucata de vreme pana ne-am cunoscut, asa ca nu pot sa nu ma intreb ce faceau dupa ce vizionau impreuna 8 ore pe noapte astfel de filme. culmea este ca el a fost cel care mi-a povestit ca se uitau toata noaptea la filmele alea, cand i-am descoperit cd-urile, si erau destul de multe. avand in vedere acest lucru, plus faptul ca pe mine m-a lasat si nu a vrut nici copilul, si nici in ziua de azi, desi au trecut destui ani, nu are o relatie stabila, de casatorie nici nu poate fi vorba, mai adaug si ca vorbeste foarte urat despre femei la modul general, si se poarta cu ele tot asa cum vorbeste despre ele, nu pot sa nu ma gandesc ca de fapt nu ii plac femeile si le foloseste doar pentru aparente.
de aceea vreau sa va intreb si pe voi, ce parere aveti? este posibil sa ii placa barbatii, sau am luat-o eu razna de tot?
eu am scris pe scurt ca sa nu lungesc povestea, daca aveti intrebari voi raspunde la orice, pentru ca as vrea tare mult sa ma lamuresc.
Raspunsuri
gabriella1 spune:
Ce se intampla cu adevarat si ce -i place sau nu ,numai el poate sti.Poate are vreo trauma din copilarie,poate e bisexual sau poate doar plictisit !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
CD-urile pe care le-ai descoperit erau cu femei si barbati, sau cu barbati si barbati?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
adeia spune:
gabriela1,
evident ca nu pot afla ceva concret niciodata, doar daca l-as prinde asupra faptului, sau daca ar declara el sus si tare ce este si cum este, dar suspiciunile exista. bisexual e foarte posibil sa fie, stiu sigur ca a mai avut femei si inaintea mea si dupa mine, dar plictisit... mi-e greu sa cred. are 39 de ani si cea mai lunga relatie a lui cu o femeie a fost de 2 ani, cu mine. restul nu au depasit 2-3 luni, si nici alea nu au fost decat vreo 4.
Ramonika,
cd-urile nu le-am vazut, era un teanc impresionant de cd-uri cu aceste filme. am vazut doar putin din unul si erau si femei si barbati, dar pe restul habar nu am ce era, nu am avut curiozitatea sa ma uit la ele niciodata.poate mi-a fost si frica sa nu descopar prea multe atunci...
mariamunteanu spune:
E mai probabil sa aiba o problema in a se purta cu femeile. Poate o fi tipul macho, considera ca femeile sunt inferioare. Multi sunt asa din cauza unor exemple gresite in familie.
Maria
gabriella1 spune:
off topic:
Un tip intra intr-un bar si zice:
- Sase whiskiuri duble.
La care barmanul:
- Trebuie ca ai avut o zi data naibii.
- Da, tocmai am aflat ca fratele meu mai mare e homosexual.
A doua zi acelasi tip intra in acelasi bar si cere aceleasi bauturi. Barmanul intreaba acelasi lucru si tipul raspunde:
- Da, tocmai am aflat ca si fratele meu mai mic e homosexual.
A trei zi scena se repeta. Barmanul zice:
- La dracu! A mai ramas cineva in familia ta caruia sa-i placa femeile?
- Da, nevasta-mea!...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
adeia spune:
Maria,
de purtat se purta foarte frumos in societate, si cu femeile si cu barbatii. era si banuiesc ca inca este un tip care la capitolul teorie statea foarte bine cu bunele maniere. in particular, in schimb, era dezastru. chiar si pe mama si sora lui le facea in toate felurile si spunea ca nu are ce discuta cu ele pt. ca sunt femei. un alt soc a fost cand am aflat ca el ar fi acceptat copilul daca era baiat, dar asa, fata fiind nu-i trebuie inca o persoana inutila in viata lui. in fine, asta e alta discutie, desi nu mi se pare chiar "ok" sa iti renegi copilul numai pt. ca nu are sexul pe care ti-l doresti tu, oricat de macho ai fi.
o alta intamplare care m-a dus cu gandul ca ceva nu e in regula cu el a fost de ziua lui. el s-a pregatit ca de nunta, dar nu a venit nimeni, iar la final mi-a spus ca prietenii lui nu au venit din cauza ca s-au speriat ca el are o prietena, care va fi si viitoarea lui sotie. atunci am si aflat ca toti prietenii respectivi erau barbati singuri, fara prietene sau neveste. cei cu sotii sau cu prietene ( cei pe care ii cunosteam si eu ) nu fusesera invitati, de ce, nu stiu nici acum.deh... poate ca gresesc eu, ar fi bine. dar tot nu mi se pare normal ca un barbat la 39 de ani sa nu se poata casatori, desi peste tot se plange ca el cel mai mult isi doreste o familie si copii - 2
.
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adeia m-am gandit mult pana sa deschid acest subiect.este ceva ce ma roade de multa vreme, dar nu am avut curajul sa discut cu nimeni, si cu atat mai putin sa cer informatii pentru ca este vorba de tatal biologic al fetitei mele. el lucra in ture, de multe ori in ture de noapte. toti colegii lui cu care facea turele sunt barbati, unii casatoriti, altii nu. ceea ce m-a intrigat pe mine, si ma intriga si in continuare este faptul ca de fiecare data cand erau in ture de noapte se uitau la filme XXX toti cei din tura respectiva. nu-i stiu pe toti cei cu care a lucrat, dar pe unii ii cunosc, nu au avut si nici nu au prietena. nici el nu a avut pe nimeni o buna bucata de vreme pana ne-am cunoscut, asa ca nu pot sa nu ma intreb ce faceau dupa ce vizionau impreuna 8 ore pe noapte astfel de filme. culmea este ca el a fost cel care mi-a povestit ca se uitau toata noaptea la filmele alea, cand i-am descoperit cd-urile, si erau destul de multe. avand in vedere acest lucru, plus faptul ca pe mine m-a lasat si nu a vrut nici copilul, si nici in ziua de azi, desi au trecut destui ani, nu are o relatie stabila, de casatorie nici nu poate fi vorba, mai adaug si ca vorbeste foarte urat despre femei la modul general, si se poarta cu ele tot asa cum vorbeste despre ele, nu pot sa nu ma gandesc ca de fapt nu ii plac femeile si le foloseste doar pentru aparente. de aceea vreau sa va intreb si pe voi, ce parere aveti? este posibil sa ii placa barbatii, sau am luat-o eu razna de tot? eu am scris pe scurt ca sa nu lungesc povestea, daca aveti intrebari voi raspunde la orice, pentru ca as vrea tare mult sa ma lamuresc. |
inteleg ca voi nu sunteti impreuna.....
atunci pot sa-mi exprim o nedumerire? ce te aia grija daca e homosexual sau nu?
Ina
Tisina spune:
De acord cu Ina. Daca nu mai sunteti impreuna, considera-l cum vrei tu, si lasal pe drumul lui, tu vazandu-ti de al tau. Ai o fetita careia sa ii porti de grija, asa ca nu ai nevoie si de grija pentru un om care nu a stiut sa va aprecieze, homosexual sau nu.
Adela P spune:
Si pt mine primul impuls a fost sa zic la fel ca si Ina si Tisina( By the way - numele voastre rimeaza ) insa daca ma gandesc bine, pe ea o macina si faptul ca nu a putut intemeia o familie cu tatal copilului ei si poate i-ar fi mai usor sa accepte situatia si sa se impace cu gandul ca tatal e gay si de aceea nu sunt impreuna decat sa accepete ca tipul respectiv e un iresponsabil, egoist, macho, etc pe care nu-l intereseaza soarta lor.
adeia spune:
Da Adela P, asta e problema mea. nu inteleg deloc ce s-a intamplat. pricepeam ca m-a lasat asa cu copilul daca avea un motiv, dar nu. nu avea pe nimeni, la 3 saptamani dupe ce a plecat de la mine si-a creat un cont pe net in care isi cauta o sotie. nu era si nu este genul acela de om caruia sa ii placa o viata libera, aventuriera, el statea acasa, si cam atat. cel mult se organiza o excursie in concediu, dar in rest era prea comod ca sa poti spune ca dorea sa-si traiasca viata la cote maxime si o familie cu un copil mic il incurca. sincer, mi s-a parut cel putin de neinteles sa lasi o femeie cu care aveai o nunta pregatita si care era si gravida cu copilul tau ( era foarte clar ca e copilul lui, nu a fost niciun dubiu in acest sens) si sa incepi sa-ti cauti alta nevasta pe net. la fel de aberant mi se pare sa afirmi peste tot ca vrei 2 copii, ca tu pentru copii tai faci tot ce faci, sa iti iubesti nepotii, sa le oferi de toate, dar sa nu te intereseze nici macar sexul copilului tau, desi acesta locuieste la 30 de minute de tine. tot atat de ciudata mi se pare si atitudinea mamei lui, care era foarte ingrijorata de evolutia sarcinii mele, pana in momentul in care ne-am despartit, iar de atunci nici nu am mai vazut-o, nici nu am mai auzit-o.
am mai vazut certuri in cupluri, mai ales inaintea unei nunti, dar nu am vazut pe nimeni sa o si anuleze de la prima discutie.si apoi nu inteleg cum poti sa te uiti la propriul tau copil de la distanta, si sa nu te apropii de el, sa nu vrei sa il iei in brate, etc, desi face acest lucru cu toti copii mici din jurul lui.