bilet avion low cost

bilet avion low cost | Autor: ivanoiuadela9

Link direct la acest mesaj

Buna ziua ,
A cumparat cineva bilet de avion low cost de pe internet, on line ? Am observat ca aceste bilete sunt mai ieftine decat cele de la agentie , dar nu stiu daca firmele sunt serioase. As dori sa plec cu familia de Craciun 10 zile in Italia . Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, eu am cumparat bilete low cost de pe net si a fost ok. Cu my air, pe ruta Italia-Romania-Italia.

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mersi Abramburika , daca tu zici ca e OK o sa iau si eu on line bilete numai sa mi accepte cardul. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

noi am folosit easyJet, vreo 240 euro 2 adulti si 2 copii
acum vine soacra cu vreo 60 de euro dus intors
dar, ca sa le prinzi atat de ieftine biletele e necesar sa prenotezi cu mult timp inainte

serioase ni s-au parut, bine la banii astia nu ai inclusa masa pe avion
in rest personalul e politicos, gentil

Felix (3 ani si 11 luni) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

tot cu easyJet a venit si fratele meu, a cumparat biletul cu o saptamana inainte ... 160 euro dus intors (Bucuresti_ Milano _ Bucuresti)

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Draga Gazzella m-am uitat si la easyjet dar acum sunt scumpe la ei , ne costa pe toti 3 - 450 euro dus -intors, cel mai ieftin am gasit la wizz air - 291 euro .Va multumesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

ai prins un pret f bun
in per sarbatorilor sunt scumpe chiar si la low cost, cumparate si cu mai bine de 3 luni inainte cum am facut noi..
am mai verificat o data, insa vad e la fel, chiar mai mult...noi am platit 640(tot wizz air)- 2 adulti, 2 copii(unul infant) petrecem si craciunul si revelionul in ro

Mergi la inceput