Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Nu stiu cand mai apuc sa intru, suntem in mare alergatura, ne cautam casa, ne pregatim sa nasim pe 30 noiemb si am de alergat dupa cumparaturi...am o perioada tare obositoare ca piciu meu de 3 nopti are 3-4 treziri cu urlete...ar trebui sa ma apuc si de procesul de intarcare ca maine-poimaine se face sf de Decembrie si plecam in vacanta fara ei...incerc sa mai dau cate un ochi.
Vaam

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

tinem pumnii sa gasiti repede o casuta care s ava placa. iti trimit si multi multi sa va ajunga pana la intoarcerea pe forum

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

fetelor voi de cate ori pe zi le dati Stodal la pitici?si cat
noi luam 2 ml dim si seara.....e bine?i-am dat aseara si azi dim si vad ca e mult mai bine decat ieri oricum,dar as vrea =totusi sa stiu

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

si apropo de Stodal si medicamente........mai fetelor se linge pe buze de la el,sta cu gurita deschisa si plange ca mai vrea......astia cu siropurile lor ce drak iar costa sa le faca mai bune chiar nu inteleg,ca doare sunt pt copii caru mami lor ,il chinui cu un afurisit de sirop si in final iti mai si varsa si i faci mai mult rau decat bine cu licoarea lor groaznica,si mai trebuie si cate 5 ml unele,pai cum sfantu sa i dai atata,sigur la ultimul ml varsa,cel putin asa i la noi
Ramo sa fi fericita mami ca ia medicamentul Razva mic,nu sti ce greu i si nu iti chinui copilu deloc

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Acum am reusit citesc ceva din urma,imipare rau ca sunt divergente nu uitati ce scrie pe prima pagina a fiecarui capitol "Cele mai unite mamici si cei mai frumosi clopotei"

Shose in sf a venit Zana si pe la voi felicitari!
Felicitari tuturor clopteilor pt progresele facute!

Sa va povestesc desre calatoria noastra am fost in tara lui Mozard,unde a fost superb,Sofia a suportat f bine cei 2600km (dus-intors)facuti cu masina.La Satu Mare am ajuns din greseala,la intoarcere GPS-ul nu a vazut o bucata de autostrada in Ungaria si ne-am ratacit,apoi nu a mai vrut sa ne arate nimic,in Cluj am stat cateva ore dar nu am avut nici un nr de tel...poate data viit.Austria superba,sa conduci in Viena o adevarata relaxare nu ca in jugla numita Bucuresti.Si o faza tare am intrat intr-un magazin unde era un urs imens am dus-o pe Sofiuca in fata lui si nu am mai putut-o lua de acolo decat in tipete si urlete o juma de ora a tinut-o,i l-as fi cumparat dar nu avea loc in masina si costa "doar" 270euro.Poze noi sunt aici

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Frumoase pozele din vacanta

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Biancahttp://community.webshots.com/user/aurel_cris
Primul 18.11.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

vai ce pofticioasa e Bianca mea...a servit o gura de revista,o gura dintr-o punga,si acum era cat pe ci sa muste din pachetul de servetele si sa savureze o bucata din rochita papusi...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

no vezi mai Lala ....frumoasele

Moni ce ai facut te-ai mutat gata?cum e noua locuinta?

si nu in ultimul rand felicitari Danei pt 20 de saptamani,D-ne ce zboara timpul,mai ai umpic mamico si o sa ai 3 ingerasi,eu cred ca poti pastar linistita din lucrusoarele lui bebe A,oricum o sa primeasca si ingerasul lucrusoarele lui dar multe multe vor fi ok ,doar sunt de la fratiorul lui

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetele Sofiuca va multumeste pt laude si va pupa pe toate inclusiv clopoteii din dotare

Ioana carutul dupa cum a spus si Dana este f usor nu se lasa complet pe spate dar Sofia doarme f bine in el,husa am cumparat-o separat din Austria am dat 35euro dar isi merita fiecare banut,e f groasa impermeabila si universala se poate monta pe orice model de carut.

Ema scaunul de masina e super noi l-am cumparat din calatorie la aproape juma' de pret fata de RO,doarme in el f bine.

Ellenuta spune-mi te rog pe PM cum ai preparat castanele,daca am trecut prin Ardeal am cumparat si castane ca mi-ati facut o poftaaaaaaaa

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mada ai PM.

mi se pare mie sau ati avut doua carucioare cu voi??? parca in poza cu ursu' apare alt carucior .. nu??

de unde anume in viena ati luat husa .. mergem si noi in ianuarie si tare as vrea sa iau ptr caruciorul evei .. multumesc.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ellena da am fost cu 2 carucioare dar am plecat de acasa cu unul si acolo ne-am innoit,la fel si cu scaunul auto...Husa am cumparat-o de la un magazin de specialitate cu carucioare etc,nu stiu sa-ti spun pe unde se afla...dar am vazut si in SCS Mall Sud si langa in magazinul imens cu jucari,acolo e o moda toti copii au asa ceva sunt f utile...In ianuarie o sa mergem si noi daca vrei cazare la pret bun si conditii ok iti trimit PM.Merci pt reteta.

Apropo nu am vazut atat de multi copii cum am vazut in Viena nicaieri din 5 cupluri 3 aveau copii, de obicei ii vezi cu unul de 2-3 ani si cu unul mic de cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Priviti dovada cu Razvi umblaret:
http://good-times.webshots.com/video/3010255050102497651yWXanm

Mai sunt si cateva pozici.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput