Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina28 spune:
Acum am reusit citesc ceva din urma,imipare rau ca sunt divergente nu uitati ce scrie pe prima pagina a fiecarui capitol "Cele mai unite mamici si cei mai frumosi clopotei"
Shose in sf a venit Zana si pe la voi felicitari!
Felicitari tuturor clopteilor pt progresele facute!
Sa va povestesc desre calatoria noastra am fost in tara lui Mozard,unde a fost superb,Sofia a suportat f bine cei 2600km (dus-intors)facuti cu masina.La Satu Mare am ajuns din greseala,la intoarcere GPS-ul nu a vazut o bucata de autostrada in Ungaria si ne-am ratacit,apoi nu a mai vrut sa ne arate nimic
,in Cluj am stat cateva ore dar nu am avut nici un nr de tel...poate data viit.Austria superba,sa conduci in Viena o adevarata relaxare nu ca in jugla numita Bucuresti.Si o faza tare am intrat intr-un magazin unde era un urs imens am dus-o pe Sofiuca in fata lui si nu am mai putut-o lua de acolo decat in tipete si urlete o juma de ora a tinut-o,i l-as fi cumparat dar nu avea loc in masina si costa "doar" 270euro
.Poze noi sunt aici
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
aurel_cris spune:
Buna zuzici eu ma simt asa bine astazi,Bianca ieri nu a dormit dupa amiaza deloc si la 8,45 aseara era adormita.Sa mai trezit pe la 1 pt laptic,dupa aceea pana la 4 nu sa mai trezit
,am dormit si eu bine pot spune,nu mai am durere de cap astazi.Oricum de la 4 nu prea a mai dormit din cauza dintisorilor dar pt mine a fost nemaipomenit.Am apucat sa citesc si eu pana aici pt ca acum a iesit putin afara,eu trebuie sa fac mancare dar nu m-am putut abtine sa intru putin pe aici.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Biancahttp://community.webshots.com/user/aurel_cris
Primul
18.11.08
danybv spune:
vai fetelor m-ati inebunit cu aceste siteuri , am facut sapaturi si mi-a placut asta foarte mult, cea cu ren
aici
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ioanact spune:
LUCA, IRIS MARIA, ILEANA SMARANDA, STEFANIA, EMMA, ALESSIA LUCIANA 
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI
Buna fetele.
Laura Ioana nu ma refeream la pozele de la semnatura ci la poza de la profil, unde scrie ca sunt membru , scrie undeva Ioanact, intra acolo si tb sa imi apara o poza cu Ioana.![]()
Multumim de
, cerealele cu lapte i le dau Ioanei.![]()
Dana Felicitari pt cele 20 de saptamani, inca pe atat si vei fi de 3 x mamica.
zeririlouiza voi vedea daca scade in greutate, dak nu scade nu imi voi face probleme.
Ellenuta sa poarte sanatoasa sandalutele si ghetutele.
stoisor sanatate multa Sarei.
ramonab esti o mamica fericita.
Ioana aseara s-a culcat la 22 si s-a trezit la 12 i-am dat un pic de laptic dar ea tot nu vroia sa doarma, avea chef de joaca (iar)
si ne-am gandit sa stingem veioza (noi pana acum dormeam cu veioza aprinsa), daca vede lumina se ridica in picioare si merge prin patut + k m vb
, asa k am stins veioza si a adormit Ioana a mea pana la 9:30 dimineata.
Dimineata cand s-a trezit a baut 20 ml de lapte, a mai lasat-o 5-10 min am mai incercat sa ii dau lapte a mai baut 20 ml si tot asa pana a baut 110 ml.
A mai avut o perioada cand tot asa bea laptele.![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta SA AVEM UN CAPITOL EXCELENT CU VESTI BUNE SI CLOPOTEI SANATOSI! ![]() vai fetelor .. am ras cu lacrimi .. pai cum sa-i dau evei sa pape asa .. .. imi dau seama ce fete ati facut .. probabil ziceati ca am ![]() am fost la fabrica de pe viilor si i-am luat evei 2 perechi de incaltari .. ptr acum nu i-am luyat nimic ca nu aveau nr ei .. i-am luat o pereche de ghete ptr la primavara si o pereche de sandale ptr vara ... 2010 .. sunt superbe! sapt viitoare mai scoate din depozit si mai trag o tura .. din pacate fabrica s-a inchis si acum vand ce mai au pe stoc .. ![]() alina multumim .. si mie mi-e asa draga cand o vand cum merge ca o ratusca .. ![]() cristina felicitari pentru dintoc!! ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Multumim,eu am ratat filmuletul cu Eva plimbareata,am sa ma uit prin spate,oricum FELICITARIIIIIIIIIII.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008Biancahttp://community.webshots.com/user/aurel_cris
Primul
18.11.08
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monicaa
Si eu vreau model de aerosoli!! Sa vad ce gasesc apoi pe aici ca la cati muci vom avea de acum inainte o sa imi fie tare de folos. Elle sunt super ghetutzele! Sa le poate sanatoasa. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Eu am modelul asta http://www.aerosoli.ro/U22.htm si sunt extrem de multumita, usor de folosit, nu chinui copilul tinandu-l intr-o pozitie, poti sa -i faci si in somn, e f mic si usor si pot sa-l iu in calatorii. Si-a demonstrat eficacitatea la maxim.
E mai bine sa-l luati de la reprezentanta (str. RUcar 32)pe langa Domenii/Ciuperca.
P.S. Am mai raspuns cand ati intrebat de aerosoli in capitolele trecute.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
aurel_cris spune:
| citat din mesajul lui danonique Buna!Azi am implinit 20 de saptamani si sunt fericita ca am ajuns la jumatatea drumului.Sper sa fie totul bine pana la capat si sa nasc un copil sanatos. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Felicitarii si o sarcina cat mai usoara pana la capat
Cristina
de
Primul
18.11.08
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti buna fetelor, merci frumos pt pupiceii trimisi lui Milan!! Baiatul meu este bine, foarte mobil,a invatat sa se urce in pat la noi, cand vrea ceva sau cand vede pe cineva sau o pisica, un catelus, zice 'ba'. Ii repet 'ma-ma' incontinuu si el are aceeasi replica 'ta-ta' , hihi! Nu suporta sa fie imbracat/dezbracat/schimbat, asta e o chestie ce se accentueaza cu cat sunt mai groase hainele, e show cand iesim afara. Am vazut poze cu clopotici si clopotei, tare dulci cu totii, nu nominalizez. Sanatate multa mamicilor racite/bolnavioare. Din cate am citit, clopotei bolnaviori nu mai avem acum, uraaa!daca nu mi-a scapat mie ceva. pup toate fetele supi si rog sa va treaca supararile, se apropie Craciunul, ce frumos!, pentru multe dintre noi primul cu bebe, implicit cel mai frumos, haideti sa fim aici virtual impreuna si sa ne bucuram de sarbatori [ multi pup] ![]() ![]() ![]() ![]() .Am inceput deja sa fac liste de cadouri si voi incepe poate chiar sapt asta achizitiile. Irlandeza este o dulce si s-a oferit sa ma ajute sa cumpar un carut de la mothercare si a inceput cautarile, eu azi i-am scris ca am descoperit acest site de care spui tu Elle, si pot sa nu o mai barai pe ea si sa comand prin ei. Intrasem sa va spun si voua de el, dar mi-ai luat-o inainte Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
gand la gand ...
baiatu frumos ai intrebat cat te costa sa-ti comande carutul? chiar sunt curioasa la cat te duce o comanda??
tu nu te bagi la party??? parca nu te-am vazut pe lista .. cu carmen_e mai vorbesti .. poate ii spui si ei ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
zeririlouiza spune:
Fetelor eu inca nu am terminat treaba, dar vroiam sa va intreb, ca eu si asa nu am intrat niciodata pe contul comun si nici nu vreau sa ma bag sa nu stric ceva
, o sa faceti o lista separata cu clopoteii si luna in care sunt nascut? ca se aproprie
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
aurel_cris spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Razvanici felicitari!!! ![]() ![]() ![]() Zuzici eu simt ca nu mai pot,stiu ca nu e bine sa facem comparatii,ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare...da mi se pare ca Bibi e mea e pre bolovan... ![]() La 11 luni stie:sa se tarasca,sa ma excaladeze pe mine,se ridica in picioare numai daca stau eu jos si se agata de mine,merge tinuta de amandoua mainile sau de guler dar paseste pe varfuri,zice mama si facde "bavo"...deci eu zic ca e prea bolovan Si fiindca vorbeati de papa...Bibi atrecut la meniul de 11 luni si serveste la cina budinci la care pun doar galbenusul si ii plac foarte mult pastele cu branzica la cuptor... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Printesa mea ...NOU!!!Bibi se face mare! VIDEO In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
LALA fiecare copil are felului lui de a se dezvolta,eu am fost mai iute in toate,fratele meu a mers mai tarziu,a vb mult mai tarziu si a fost nascut la termen.Acum daca il vezi este un barbat inalt,bine dezvoltat si a invat foarte bine la scoala,deci stai linistita.

Cristina
de
Primul
18.11.08

.. imi dau seama ce fete ati facut .. probabil ziceati ca am 

20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png