Buna tuturor,
De cateva luni stau si citesc cu mare interes acest forum. Si eu ma aflu in aceeasi problema ca si multe alte fete de aici...vreau un bb
foarte mult. E aiurea ca sunt si o persoana ciudata, care atunci cand vrea ceva trebuie repede-repede... Am deja 4 luni in care incerc, iar de fiecare data cand vine menstrea, plang de imi sar capacele (stau si prost cu morelul
).
Toata lumea imi zice sa las timpul sa rezolve totul de la sine, dar eu imi doresc prea mult.
Ovulatie am, deoarece mi-am facut teste luna asta, si mi-au iesit cele doua liniute mult asteptate, deci sper eu de la mine sa nu fie o problema mare.
Poate luna asta ma ajuta Cel de sus si vad cele doua liniute mult-dorite pe testul de sarcina. Mai am pana pe 24 de asteptat
]sa imi vina ciclul, iar asteptarea asta ma omoara, saptamana asta trece cel mai greu.
Astept pareri si sfaturi si sper ca la toate sa fie cu noroc...meritam ingerasii in viata noastra!
poate luna asta nu mai vine menstruatia...eu zic sa gandesti pozitiv si iti urez multa bafta!!!
bine ai venit pe
.
succes si am sa te rog sa postezi in continuare la subiectul Aspirantelor optimiste: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129414
Roxana