LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geo_ionita Trebuie sa ma vait mai des???? Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
sigur
au iesit acum? Alessiei nu-i place noaptea in parc, doar la shopping, si cum bani nu am, stam acasa
intrebai de babyexpo, eu m-am cam lecuit, asa ca nu credca mai mergem, dar la kidex "sure"
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Amy26 spune:
| sa incepem...mi-a lat sotl tastatura din silicon, sa nu maitrezesc copilu cand doarme...da' cred ca o arunc de nu se vede ca papa litere |
si noi am avut,si am renuntat la ea din acelasi motiv
| Am auzit ca e bine sa tai motul ( rupi turta) inainte ca bebe sa faca un 1, ica asa e bine. Este sau nu o superstitie? Voi ce stiti? |
si eu stiu ca la fetitze se rupe turta pana sa implineasca 1 an,iar la baietzei se poate taia motzul intre 1-3ani
| Cine se duce maine la BABY EXPO? |
eu as vrea sa merg dar nu maine ci in we(asta dc il conving pe tati
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Multumesc mult... ![]() . Am auzit ca e bine sa tai motul ( rupi turta) inainte ca bebe sa faca un 1, ica asa e bine. Este sau nu o superstitie? Voi ce stiti? La noi nu o sa aibe nasa ce sa taie ca nu avem par... ![]() Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
mie mi-au zis niste batranele ca nu e bine sa ii tai motul inainte sa faca 1 an.....

asa ca eu stiu invers.....deci cate bordeie atatea obiceiuri.....................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
mie mi-au zis niste batranele ca nu e bine sa ii tai motul inainte sa faca 1 an..... ![]() asa ca eu stiu invers.....deci cate bordeie atatea obiceiuri..................................................................... Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
pai asa stiu si eu de mot, dar mot se zice la baieti, la fetite se rupe turta
Ellis,
de
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellis
pai asa stiu si eu de mot, dar mot se zice la baieti, la fetite se rupe turta Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
in partea noastra nu este decat "motz"....
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ellis spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
in partea noastra nu este decat "motz".... ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
la noi adica in IALOMITA, e mot pt baieti, si turta + mot pt fete - adica se taIE si pti paR; la BUCURESTI se taIE MOT LA baIETI INTRE 1-3 Ani, iar la fete turta lA aN; noi am ales prima varianta
ce ma'nerveaza tastatura asta!
Ellis,
de
UN ANISOR
geo_ionita spune:
Cand este kidex?
De ce spui ca te-ai lecuit de Baby Expo?
Vreau sa merg sa ma uit de scaun de masina si un umidificator...si niste jucarii.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
adinag spune:
Miha, Foarte frumoase torturile, unde le-ai comandat??? ![]()
Robert a fost emotionat la gradi, asa-i? Iar Amira secretara e mortala...
Geo, frumoasa fata-ren!
Roxxy80 spune:
LA MULTI ANI, ANA SI ELENA!!!! SA FITI SANATOASE, VOIOASE SI SA RAMANETI LA FEL DE FRUMOASE!!!!!

Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu