LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
2 cacacele????????doar o zi???????pai eu nici nu ma apucam ca nu aveam nicio sansa sa reusesc anul asta

Mey...n-as vrea sa par cum nu sunt ...dar chiar la sfarsitul zilei m-am simtit epuizata,ceea ce nu mi se prea intampla atunci cand prajituresc.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

sa incepem...mi-a lat sotl tastatura din silicon, sa nu maitrezesc copilu cand doarme...da' cred ca o arunc de nu se vede ca papa litere

ANCA - si eu stiu durerea lui Kay si a Sosonicii - a fost pacienta lui Tutu, nici nu am avut puterea sa citesc tot despre ea sau ma ma uit pe unele poze, e greu tare, sa-i dea Dumnezeu sanatate micutei si multa putere parintilor si sa auzim ca Sosonica s-a facut bine;

PETRO - il intreb si eu pe sotu de laptop deseara si scriu, l-am auzit ca vrea si el, dar unul mai mmic pt job;

mai, GEO, nu a venit prea devreme mosul? sau v-atrimis doar renul? e o frumoasa!

MIHA! Nu ii face rau fetei daca ii dau prajitura cu mere ca are praf de copt? Bine, nu ca ar manca ea mai mult de 3 lingurite...

ANDREEA - am primit coletul de la baby point, sunt super muultumita, am iesit in castig; incerc la 6 sa ii dau budinca de gris de la alete cu biscuiti;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
MIHA, tare m-au emotionat pozele de la gradi... dragul de el..si ce tort frumossss...cred ca a fost tare delicios....

sa creasca mare si sa fie sanatos...e tare dulcic...o sa franga multe inimi cand va creste...

iar Amira e mortala...si comentariile tale la poze sunt super tari..m-am distrat bine...

Ma bucur ca ti-am zmuls un zambet. Imi mai reuseste din cand in cand.
Multumim!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_a
Miha, intradevar impresionante torturile. Mie, ca si AncaiD mi-ar fi luat o saptamana numai pana pregateam ingredientele. Ai 2 copii minunati, ii urez si eu lui Robert La multi ani!

Multumesc!
Daca n-as fi fost "intr-una din zilele acelea" chiar mi s-ar fi parut un mizilic. Eiii...nu chiar...ceva pe acolo...

Multumesc si lui Amy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - torturile - super, ca doar se pricepe mami; iar puii ...nu am cuvinte...Amira secretara lui Robert, mai?

Cica o plateste bine!
Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amy26
chiar vroiam sa intreb dc mai sunt copilasi care inca nu pasesc singurei??

Nici Amira nu merge singurica. Inca n-a prins curaj sa-si ia avant,desi poate. Azi ma prefaceam ca o tin de bretelele de la salopeta cu care era imbracata si mergea foarte bine. Dar numai pentru ca ea credea ca o tin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Gata! Gata! Acum tb sa mearga...astept pareri

Foate frumoasa Bia ta!
Cea in care doarme imi place mult. Am o slabiciune pt bebelusi dormind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Foate frumoasa Bia ta!
Cea in care doarme imi place mult. Am o slabiciune pt bebelusi dormind.

de ce? ca e liniste?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Georgiana, dulcica Biencuta...sa-ti traiasca... sa creasca mare si sa fie sanatoasa...imi place poza in care doarme...asa de linsitita, pe burtica...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
MIHA! Nu ii face rau fetei daca ii dau prajitura cu mere ca are praf de copt? Bine, nu ca ar manca ea mai mult de 3 lingurite...

Amirei nu i-a facut rau. La fel a papat si ea,cateva guri.

Mergi la inceput