cum se poate schimba marimea fonturilor

cum se poate schimba marimea fonturilor | Autor: adeia

Link direct la acest mesaj

Stie cineva daca se poate schimba marimea fonturilor intr-un document word, fara sa se modifice toata paginatia documentului? Am auzit ca exista un program pentru asa ceva, dar nu l-am gasit niciunde, si as avea mare nevoie.Poate cineva stie ce program este, si ma poate ajuta cu un sfat sau o idee.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Adeia , daca vrei sa modifici un cuvant sau un rand trebuie sa il selectezi si apoi sa te duci pe fontul respectiv din bara de meniu si sa modifici ce scris vrei tu sau ce marime .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeia spune:

adela, e un document de 200 de pagini scris cu verdana 9, care are n tabele si figuri. eu trebuie sa maresc fonturile la cel putin 12,inclusiv datele din tabele, si iti imaginezi ca totul se va duce aiurea. stiu ca se pot mari fonturile din bara de sus, dar ideea era sa le maresc fara sa mi se duca toate tabelele si figurile pe nu stiu unde. pentru asta am inteles ca e un program, si pe acela il caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Am inteles Adeia , eu nu am auzit de un asa program. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nu stiu daca poti face asta automat - pentru ca asezarea in pagina depinde de marimea fontului, la font mai mic incap pe pagina mai multe randuri, la font mai mare mai putine, iar distanta intre randuri si distanta dintre paragrafe depind si ele de marimea fontului.
tabelele nu vor fugi daca schimbi marimea fontului, dar se schimba asezarea textului in celulele tabelului.

cu figurile insa este alta poveste... depinde cum au fost introduse si ancorate in text, pentru ca daca operatia asta nu a fost facuta bine, cea mai mica modificare in text le poate face sa "zboare"

in general, decizia asupra dimensiunii fontului trebuie luata inainte de punerea in pagina, atunci cand ai "textul chior"

din pacate acest lucru este la fel de valabil si in alte editoare sau programe de paginatie

daca gasesti un astfel de program spune-ne si noua, eu una sunt tare curioasa

Mergi la inceput