Ma intorc sau nu la servici?
Raspunsuri - Pagina 2
tibiuta spune:
Nu inteleg cum va plictisiti acasa?Clipele astea ar tb.savurate,cu bebicii vostri asa mici si scumpi nu va intalniti,sa lucrati aveti timpul inainte.E mai usor de suportat un sef,si colegii decat un copil.Asta numai daca dpdv material sunteti nevoite sa va intoarceti mai repedela slujba.Ehei ,pe vremea lui Ceasca, ce n-ar fi dat si mama sa stea acasa macar 1 an!
Fania spune:
Si eu m-am intors dupa 4 luni la job, nu pentru bani, nu din plictiseala ci pentru ca asa simteam atunci, probabil ma simteam de neinlocuit la birou. Baiatul meu are acum 8 ani si as da orice acum sa mai fie odata bebe iar eu sa stau acasa cu el. Dar deh, sunt lucruri pe care nu le pretuiesti decat atunci cand nu le mai ai. Bucura-te de puiul tau, aceste clipe unice nu se mai intorc niciodata, copiii cresc atat de repede.... Cred ca trebuie sa ai incredere in tine, daca esti buna in job-ul tau vei fi si acum si peste 2 ani, daca ai pasiune in ceea ce faci cred ca poti recupera timpul petrecut acasa fara a deveni frustata.
[poze]
crissandrada spune:
Eu nu ma plictisesc de loc acasa. Fac mancare mai des decat atunci cand ma duceam la servici, fac mancare separat pt bb, curatenie, am timp mai mult pt copilul mai mare, ma joc cu bb, il scot afara zilnic chiar daca a venit frigul, citesc, stau pe net, etc. Mie dor de servici, mie dor sa ma imbrac elegant, sa ma cocot pe tocuri, sa ma machiez cate o juma de ora dar ma dau cu capul de pereti o data pe luna si apoi imi trece.
Eu voi sta pana la 2 ani. Daca as fi avut o bunica poate m-as fi intors la servici dar sa las copilul asa mic cu o bona nu am incredere. Acum bb are 11 luni asa ca mai am 1 an de stat.
Criss de Alessia si Andrada