sarcina sau teste fals pozitive?

sarcina sau teste fals pozitive? | Autor: ionik76

Link direct la acest mesaj

Sunt in ziua 25 a CM si, in speranta ca s-a prins bb, am facut doua teste, unul ieri si unul astazi, care au iesit f. slab pozitive - a doua liniuta e f. stearsa, dar se vede, e acolo. Am motive sa cred ca sunt insarcinata, am avut contact in preajma si in ziua ovulatiei (monitorizata cu teste de ovulatie si temp. bazala), dar mi-e teama sa sper, pt ca imi doresc enorm de mult inca un copil. La ambele sarcini de dinainte mi s-au pozitivat testele ianinte cu 2-3 zile de data la care trebuia sa vina CM si a fost bb, insa am citit ca au fost si cazuri de teste pozitive dupa care a venit menstruatia, asa ca mi-e teama si asteptarea asta ma omoara. Ma resemnasem ca nici luna asta nu s-a intamplat nimic si cand, vrand sa arunc testul, mi-am mai aruncat o data privirea pe el - surpriza! Asa ca mi-e teama sa nu fiu dezamagita, mai teama mi-e sa nu fiu dezamagita, decat ca va trebui sa o iau de la capat. Simptome de sarcina sunt, chiar daca e un pic cam devreme, stiu, dar eu le-am avut de devreme si la primele sarcini. Oricum, pe langa cele de sindrom premenstrual, ma pune pe ganduri starea de oboseala si slabiciune continua, casc intruna si faptul ca vizitez mai des ca de obicei toaleta. Voi ce credeti, poate fi sarcina ? Oare e posibil sa existe teste pozitive si in alte situatii decat in eventualitatea unei sarcini care sa se termine cu un avort menstrual (doamne fereste !)? Bineinteles, cu exceptia cazului fericit in care e o sarcina care evolueaza ok.
Mai fac maine dim un test si va tin la curent. Dar poate a mai trecut cineva prin incertitudinea asta si a avut totusi un final fericit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

cred ca toate cele care isi doresc un bb trec prin incertitudinea asta . da, poate fi si avort menstrual, dar de ce tb sa te gandesti la asta???? Fii optimista!! Ai facut pregnyl sau altceva care ar putea pozitiva testele?? Daca nu, fa cate un test dimineata ( preferabil Surecheck...oricum sa fie aceeasi marca, sa poti compara) si compara liniutele. Daca ies testele din ce in ce "mai pozitive", atunci...FELICITARI!! si incearca sa alungi gandurile negre. Bafta.

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

eu am facut zeci de teste de sarcina in cei 6 ani cat m-am chinuit sa am bb, dar niciodata nu a iesit vreunul fals pozitiv. cand s-au pozitivat chiar daca slab, a fost sarcina...Asa k..felicitari. poti face maine un test de sange BHCG si pana la prnaz vei scapa de incertitudine.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Ce sa zic, mie surecheck mi-a iesit negativ desi eram insarcinata in vreo 5 saptamani. Ce-i drept fals pozitive n-am avut niciodata.
Ti-a iesit liniuta aia in termenul celor 10 minute sau cat zic ei in prospect? Conteaza si asta.
Mai asteapta vreo 2 zile si fa un test de sange, decat sa faci x teste ambigue.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sprijina visul unor oameni de a deveni parinti

Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Imi cer scuze, stiu ca poate parea ca aberez, insasi intrebarea mea pare absurda, stiu si eu ca nu exista teste fals pozitive, dar asa cum scriam am citit, tot pe diverse forumuri, ca au fost cazuri in care dupa mai multe teste pozitive a venit totusi menstruatia, dar probabil ca acolo era vorba de avort menstrual, altfel nu-mi explic. Nu am facut nici un tratament pentru fertilitate inainte care sa poata pozitiva testul si am citit testul in intervalul celor 10 min. E drept ca de cand incercam din nou sa facem un bb am tot facut teste in fiecare luna si niciodata nu mi-au mai iesit pozitive, asa ca nu cred sa apara a doua liniuta asa, de aiurea. Mi-e teama insa sa ma bucur pt ca dezamagirea ar fi enorma. Stiu ca se poate face analiza de sange, dar rezultatul dureaza si pana atunci cred ca ma lamuresc eu ce si cum. Am mai facut unul dimineata si acelasi rezultat, parca o idee mai vizibila liniuta. Sper sa fie cu ochi pana la urma. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionik76

Imi cer scuze, stiu ca poate parea ca aberez, insasi intrebarea mea pare absurda, stiu si eu ca nu exista teste fals pozitive, dar asa cum scriam am citit, tot pe diverse forumuri, ca au fost cazuri in care dupa mai multe teste pozitive a venit totusi menstruatia, dar probabil ca acolo era vorba de avort menstrual, altfel nu-mi explic. Nu am facut nici un tratament pentru fertilitate inainte care sa poata pozitiva testul si am citit testul in intervalul celor 10 min. E drept ca de cand incercam din nou sa facem un bb am tot facut teste in fiecare luna si niciodata nu mi-au mai iesit pozitive, asa ca nu cred sa apara a doua liniuta asa, de aiurea. Mi-e teama insa sa ma bucur pt ca dezamagirea ar fi enorma. Stiu ca se poate face analiza de sange, dar rezultatul dureaza si pana atunci cred ca ma lamuresc eu ce si cum. Am mai facut unul dimineata si acelasi rezultat, parca o idee mai vizibila liniuta. Sper sa fie cu ochi pana la urma. Va tin la curent.

Daca si al doilea test e pozitiv, nu este o greseala...esti insarcinata clar.La prima saricna am facut 4-5 teste intr-o zi si toate se pozitivau slab, dar se pozitivau.
Daca sarcina o vei duce la bun sfarsit sau nu, D-zeu stie, dar eu cred k trebuie sa te bucuri de fiecare zi in care esti graviduta.

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Daca in Iasi aveti Synevo, poti face BHCG-ul dimineata, iar dupa ora 14 in aceeasi zi primesti rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Azi, adica ieri :) trebuia sa-mi vina menstruatia si am avut doar o usoara scurgere maronie care m-a facut sa-mi sun doctorita. M-am dus la control si mi-a spus ca la eco nu se vede inca sarcina, probabil ca e foarte mica, dar ca endometrul e ingrosat, dar nu ca atunci cand se pregateste de menstruatie, ci ca pentru sarcina. Ma rog, ea cred ca stie diferenta. M-a asigurat ca e 100% sarcina si m-a trimis sa-mi fac BHCG, sa vedem mai exact varsta sarcinii, desi eu stiu cand s-a intamplat, ca doar l-am programat. Oare e posibil ca la 4 saptamani de la ultima menstruatie (dupa calculul medicilor) si 2 saptamani de la conceptie sa nu se vada inca sacul embrionar, nici macar un punct, ceva ?
Eu nu stiu pt ca la ambele sarcini anterioare am fost la prima eco la 6-7 sapt si am auzit si cordul bebelusului. Stiu ca inimioara se aude de la 6 sapt, dar oare de vazut ceva nu trebuia sa se vada? Totusi, am 5 teste pozitive, devenite cu fiecare zi tot mai vizibile !

Mergi la inceput