Puiuti de Randunici 2008! (140)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
cuscra tot n-ati scapat de muci?? ma bucur de urocultura, super!!cand se deschide babyexpo, pe 20?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, n-am disparut...

Bubule, nu mami, ma lasa randunoiu' pe forum, n-am probleme de-astea...Ieri pentru ca ma suparasem putin pe el, m-a rasfatat toata ziua, n-a mai plecat pe la treburi si aseara, dupa ce am terminat cu copiii , am preferat sa adorm in bratele lui.

Tuchi, multa sanatate lui Seb, sa nu fie nimic rau.

Mimo, nici eu nu reusesc cu filmele de pe camera Sony, sunt prea mari. Eu acum o filmez cu camera foto si pe alea reusesc sa le pun pe webshots. Ma bucur ca ai gasit caciula. Eu inca nu, cele de la HB mi s-a u parut prea groase...

Am vazut poze frumoase de puiuti, dar acum am capul varza ca am citit multe pagini, sper sa nu se si trezeasca Rebe...

Am vazut ca azi noapte a aparut Liana, super. Te dadusem disparuta toate. sanatate randunoiului si duracellei mici.

Ariel, sper din suflet sa pot ajuta cu ceva pentru inimioara Soniei.

Si Rebecca a fost agitata azi noapte, s-a trezit iar cam des, la jumatate de ora - 40 de minute, ce-o fi oare? Si noi inca n-avem nici-un dintisor, e normal?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Tuchi multa sanatate Sebaceului si Ilincai, cine stie ce-o fi avut si ea mititica..

Mihutza bafta azi la dr.! Cum ajung cadourile de Mos Craciun la voi?

Roxana ma bucur ca iesit bine urocultura. La ce stand esti le Baby expo?Eu vreau sa vin ,dar cred ca singura, ca randunoiul nu vrea a ma-nsoti.

Ma duc sa-i fac fructela Antoniei ca e nemancata de la ora 04.00 si apoi o duc la mama c aplec cu randunoiul la Bucale azi.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunime!
In fiecare dimineatza cand ajung la munca, citesc cate un capitol restant si uite asa imi beau si eu cafeaua in compania voastra.
Tuchi si Nicol pentru Ilinca si Alexia sa se faca bine.
Amira felicitari pentru rezultatele la urocultura.
Mufa felicitari pentru iaurtel.
Kya ce mai face Sanziana? Tu cum te mai simti? Te-ai obisnuit fara randunoi?
Clodute nu stiam ca eram sub observatie, cand ma plimbam prin parc. Mami de ce nu m-ai tras de maneca?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karm3n_72 spune:

Buna mamici si pitici.Sunt noua pe forum si vreau sa ma inscriu si eu in categoria aceasta,am o bebita nascuta in 10 aprilie 2008 si as dorii sa cunosc cat mai multe mamici,poate ne intalnim la expo,joi.
Pupici multi bebeilor.

Mergi la inceput

Nicol, ce noapte grea ai avut si tu, imi pare tare rau! Nu stiu ce-ar putea avea micuta cu mancaricii...

Cand m-am trezit de dimineata sa-l pregatesc pe Razvan de scoala l-am gasit mucios...Asa ca ma astept acum sa ia si Rebecca si eu, mereu se intampla asa, fir-ar sa fie. I-am administrat nurofen, dar cu siguranta raceste.
Ieri a fost zi de kko pentru crenguta, am vazut multe . Sa se duca emoticonul asta naibii si sa vedem numai de-astea si si si.

Mihutza, sa fie totul bine cu Andra, offf o sa-i fie dor de tzatza saracuta de ea. Azi noapte si rebecca a stat aproape numai mufata!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Mamicutelor cum mai stau puiutii cu greutatea? Bianca mea papa bine si toata lumea imi spune ca s-a mai implinit, si mie mi se pare. De crescut in lungime vad ca a ajuns pe la 69-70 cm, dar cu greutatea.... are doar 7.200 kg. Ea arata foarte bine, doar ma-sa e un pic dusa cu capul si nu intelege de ce nu ia in greutate.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata
Liana e vie
Claucaciulita groasa am luat de la Z (cazaceasca asa, are si Liana) , acum vroiam asa ceva nici prea prea stii tu...e una bej cu model negru pe pargine si mot , are un snur lung sub barbie ,continuu...se leaga ciudat, dar merge....asta ca cea de anul trecut ii ramasese mica, era cu bretonul pe-afara
Tuchinasol cu febrele astea , e ceva daca a facut si Ili...de pe la gradi
Nicolduceti-va la dermato, o fi vreo ciuperca
RalucaSP hai ca la noi a trecut deja, asa functioneaza...versi necazul pe crenguta si aici ramane !
Arielde cand bei tu cafea?
Raluca2107 (vezi , am retinut si cifrele ) m-am mai uitat pe pozele tale o data sa vad eu mai bine cat de frumoasa si desteapta esti Si ce-mi vazura ochii? Palton alb? Si copilul geaca alba? Eu niciodata n-am avut curajul (bine ca la formele mele de acum si n-ar fi cazul sa ma imbrac in alb )...imi place de mor dar cred ca nici pana la usa n-ar ramane imaculate Bravo voua
Trebuie sa editez...ca mi-am amintit
Roxana yo zic , pana ajunge careva la baby expo sa nu lasati copilul mucios, pune-i altceva
Mihutza mie mi se pare aberant sa va recomande CT ...abuziv chiar, in conditiile in care nu are niciun semn de boala copilul...nu mi-e rusine nici cu medicii americani

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Pucca, ce sa zic, si la noi e la fel. Rebe mananca foarte bine in perioada asta si are doar 7,400 kg. Nu stiu de ce nu ia in greutate, poate pentru ca nu sta locului nici-o clipa...Oricum, e energica, sanatoasa si nazdravana, nu-mi mai fac griji de greutate. E fetita si tine la silueta de mica!

Mimo, asa si eu,caciula groasa de iarna am, imblanita, acum vreau ceva de vremea asta, nici subtire, dar nici groasa. Nici eu nu stiu ce naiba vreau...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviori
roxana, incearca cu Vibrocil, la noi are efect garantat de fiecare data
vecinica Raluca, masinuta din Metro am luat si eu, dar n-am gasit-o pe net ca sa pun link aici si am cautat una asemanatoare
sper sa fie ok, o pastrez pt craciun
mimo, nu dai si tu un fursec, o bomboana

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput