Puiuti de Randunici 2008! (140)
Raspunsuri - Pagina 17
Kya spune:
Bubu, cand o las sa se joace in patut, il mai trag de la fereastra ca sa nu ajunga. Daca apuca trage, dar nu-i cade in cap (doar se desprinde din clestisorii cu care e prinsa).
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Da, Kya, se desprind din clestisori si la mine
. In sufragerie le am pana jos si mereu se duce la ele si trage de ele si desprinde cate una...la Vlad in camera sunt pana la calorifer si ajung exact pana la patut ![]()
la baita 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mimonix spune:
Ce caut aici la ora asta? Simplu
Am facut tocanita cu ciuperci (ca tot intreba Bubu , maine daca nu mai apar, de la ciuperci mi se trage
) Si bineinteles ca mirosea a tocanita ,nu? Siiiii, a venit un destept si a dechis toate usile din casa , ca sa aiba copilul pista sa alerge cu premergatorul 
Siiii, m-am enervat si am deschis toate geamurile la dormitoare si bai, TOATE!
Siiii, le-am uitat deschise
Siiii, sunt 18 grade in toata casa
Siiii, nu pot sa spal/culc copilul inca
Siii, stau aici cu voi ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Am facut tocanita cu ciuperci (ca tot intreba Bubu , maine daca nu mai apar, de la ciuperci mi se trage ![]() Siiii, m-am enervat si am deschis toate geamurile la dormitoare si bai, TOATE!Siiii, le-am uitat deschise Siiii, sunt 18 grade in toata casa Siiii, nu pot sa spal/culc copilul inca Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Bineeeeeeeee! Macar doarme super aerisit. Am facut bibele, acum fug la baita! |
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
M-am gandit sa raspund la temele abordate:
Plimb copilul in fiecare zi in care nu bate vantul si nu ploua...cam o ora ! Imbracat cu body,ciorapi lungi, plovar, blugi, geaca , ghetute si caciula asa-si-asa de groasa...costum gros inca nu-i pun, aia e piesa de rezistenta pt geru' ala mare ![]()
Am mai achizionat azi o caciulita de la Obaibi, din Cora ...Clau, pentru fetite aveau mult mai multe 
Nu stiu cum se economisesc bani, nici pana la varsta asta n-am invatat
Dar de ce trebuie economisiti , ca eu sunt usor nelamurita ![]()
Chiloti de baie pt bebei se gasesc la orice magazin mare (Cora, Auchan sigur)Nicol,va apucati de inot sau va faceti iarna car?
Floriiopune-i inca o paturica in sacul ala de la carut, captuseste-l in interior cu patura...capisci?
Nu cred ca fularul peste gura ajuta la ceva ![]()
Zana si Tudorel
Si am mai vazut un filmulet :bati pi cheliii
Mortal, Raluca 
Raluca2107merge musacaua, cum sa nu?
Si mai, ce copii modesti aveti si tu si Cami
Nu vor decat un cadou de Mos Nicolae?
Teo in fiecare an, absolut in fiecare an, ii cerea lui Mos Nicolae un glob pamantesc si niste dulciuri
Mereu mi se parea o prostie si niciodata nu-i luam...pana am cedat cu nervii si i-am cumparat un glob , asa fara ocazie ...sa vad ce mai cere
Ce credeti ca a cerut? Niste dulciuri
si atat ...
Stelapup sa treaca ...toate cate bube rele ...stii tu ![]()
Gata, am zis tot ...
Simonettece frumos ca ai mai venit, bine ca ai servici , super 
Ralukla inceput ti se testeaza perseverenta
Inca putin si reusesti!
Bubu bravo pt progresele lui Stef 
Pt Brasovence, putina muzica de ziua lui Vladutz
http://www.youtube.com/watch?v=V-ROR2E940Q 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
He, he, eu sunt organizata , nene! gata baita, papica, Rebe doarme frumos langa mine si miroase asa mumossss! I-am schimbat samponul si pentru ca n-am gasit ce foloseam eu i-am luat Klorane si este super fain, miroase flumos rau!
Am vazut-o pe Sanzi care e clar fetita lui tati!!!
Mimo, ai grija cu ciupercile alea!
Eu am alergie la ciuperci, daca mananc din greseala o ciuperca ajung la spital. 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
Mercic luny,Cuscra,bubu,mimo.
Sunt mai bine,dar cam anemica
.Of..sper sa fiu fresh maine,pt Tea.Bag ceaiuri ca altceva nu stiu si nici de mancare nu ma prea pot atinge.
Wau bubu ce Stef glasan
..
eu pe el.
Wau luny..crap de 2 kg
..sa nu auda al meu ca moare
..vlea si el.Unde a prins?E cu bani?![]()
Ce Sabin dulcel am vazut
...si ce distractie acolo!
Simonette,ma bucur sa aud de voi!
icei de prin zona obor.![]()
Am vazut si eu o Sanzi-fata lu tata,draguta tare si ce colacei are pe pulpite!
Mimo,ce tare esti cu 18 grade!Parca programezi!![]()
Pofta buna la tocanita.Mie nu-mi faci pofta ca nu as manca nik dar nici nu am mancat mare lucru azi.
Pe-o parte-i bine ca mai dau jos
,pe de alta parte e nasol cu lapticul
..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
clauclau spune:
Simonette, pupici multi, ma bucur ca sunteti toti bine. Deci tu esti la servici, de-aia esti asa ocupata! Pup baietii tai frumosi si poate mai vii pe crenguta cu vesti despre voi!

Mimo, am inteles, Obaibi scrie maine pe mine. Imi plac rau hainutele de acolo!
Stela, sanatate multa mami, ai grija de tine.

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Pt Brasovence, putina muzica de ziua lui Vladutz ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Si yo stiu si nu-s brasoveancaStela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora