Puiuti de Randunici 2008! (140)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bubu, la cum te stiu pe tine ceva rapid de seara inseamna pui in sos alb si capere, clatite cu sos de ciocolata flambate si nu mai stiu nici macar denumiri. La mine ceva rapid de seara inseamna o cana cu lapte, un iaurt, un sendvis... si daca nu iti place nimic treci la culcare ca maine ai scoala.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da Ralu, cam asa! Rapid, la mine inseamna un piure, niste snitele, cartofi prajiti sau paste, sau ceva bagat la cuptor...deci tot ceva gatit

Am gasit-o si eu pe randunica noua, Carmen, prin pagina 4. Trebuie sa scrii repede 10 mesaje ca sa treci de moderare, adica de big brazar , ala mare, nu a nostru (Kya)

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela te compatimesc sincer cu sforaielile, pentru ca "toate urechile mele cunoaste"
Eu am luat decizia drastica - cutitul chirurgului! Bine la Catalin era o problema mult mai mare cu fractura de piramida nazala, dar altfel nu s-a rezolvat.

Luny ce tare ai fost cu UN peste! Aveti din ce sa va infruptati, pfta buna.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

LA MULTI ANI ROBERT, CLARINDA, DIANA, STEFANUTZ, ANDREEA!
Scuze pentru mitocania de a nu-i fi felicitat dimineata, odata cu tratatia pentru al meu M-ati iertat?
revin pe seara, mancarea e inca pe foc...am avut musafiri si am stat degeaba

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

A guy suspected that his wife was cheating on him, so he hired a Chinese detective...the cheapest one he could find.

This is his report...

Most honorable sir!

You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she leave house.
I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look window.
He kiss she. She kiss he. He strip she. She strip he. He play with she. She play with he.
I play with me. I fall off tree. I no see.

No fee,
Cheng Lee

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara dragi randunici........!
Nu cred ca are sens sa va spun cat de rau imi pare de disparitia mea, fiindca desi am scuze nu ma pot ierta nici eu! Voiam sa va spun ca suntem bine cu totii, eu lucrez zi de zi si practic am timp doar sa spal copiii seara si sa ma asez in pat! Iannis este baiat mare, are deja dintisori si a zis primele cuvinte...... MA-MA si da-da! Norocul meu ca eram acasa ca altfel muream de oftica!
Luca e baiat si mai mare, el merge la scoala si sunt tare mandra de flacaul mamii!
Cam atat despre noi....., am frunzarit f putin despre voi caci sunt la serviciu si mereu ma intrerupe cate cineva iar acasa nu imi gasesc deloc ragaz! Va iubesc, nu v-am uitat si pup toate randunicile si toti puiutii de randunica!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Buna seara dragi randunici........!
Nu cred ca are sens sa va spun cat de rau imi pare de disparitia mea, fiindca desi am scuze nu ma pot ierta nici eu! Voiam sa va spun ca suntem bine cu totii, eu lucrez zi de zi si practic am timp doar sa spal copiii seara si sa ma asez in pat! Iannis este baiat mare, are deja dintisori si a zis primele cuvinte...... MA-MA si da-da! Norocul meu ca eram acasa ca altfel muream de oftica!
Luca e baiat si mai mare, el merge la scoala si sunt tare mandra de flacaul mamii!
Cam atat despre noi....., am frunzarit f putin despre voi caci sunt la serviciu si mereu ma intrerupe cate cineva iar acasa nu imi gasesc deloc ragaz! Va iubesc, nu v-am uitat si pup toate randunicile si toti puiutii de randunica!!!!

si

Ne-a fost dor de tine!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Scumpa Kya ce rapida esti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simonette, Noi te iubim si nu te-am uitat si nici pe frumosii tai! Iannis e la cresa? cu cine sta el?

Ursuleata, super bancul!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Bubulina, Iannis sta acasa cu bona, pe care am adus-o din romania si macar asa ma consolez ca nu l-am abandonat undeva la cresa.... Bona are 19 ani si este indragostita de Iannis!!!

Mergi la inceput