Buna fetelor!
Am primit de ziua mea un pian Roland si vreau sa ma reapuc de cantat (am facut pian in clasele 1 - 8 dar de atunci n-am mai pus mana pe el. am plecat apoi la facultate la Buc si pianina a ramas acasa.)
1. Intrebare: trilul de ex. pus deasupra notei DO cum se canta? si do si do? (sincer nu mai stiu si nu vreau nici sa cant aiurea) hihihi! trebuie neaparat sa-i aduc din pod caietle de teorie sa-mi aduc aminte cate ceva, macar asa pentru sufletelul meu ca tare te mai linisteste muzica asta....
2. Aveti partituri nu foarte grele ca eu n-am reusit sa le aduc de acasa (acum locuiesc in alt oras) sau site-uri cu partituri gratuite? MUltam!
3. Aveti sau puteti face copie dupa Maria Cernovodeanu sa-mi invat sotul sa cante catde cat la pian? CHiar isi doreste.
4. ufff...ce mai vroiam sa intreb.... ah da: colinde romanesti tot asa pentru pian aveti? e frumos sa le canti cunoscutilor colinde de Craciun nu?
cam atat pentru acum. cum imi mai amintesc cum va mai zic. am inceput cu Fur ELise, mama si cum cantam asa...era floare la ureche si acum....abia ma misc. Nici notele alea inalte cu mult deasupra portativului nu le stiu din prima, tre sa stau sa le calculez in functiile de liniiile de la portativ. nu radeti de mine, chiar ma straduiesc. dar usor suor, cu exercitiu chiar si cateva minute pe zi ca nu ma lasa Andrei mai deloc sper sa-mi revin macar cat sa cant pentru mine.
O zi buna sa aveti si nu uitati: ascultati muzica ca e buna petru sufletel!
Pupici!
emma