Bucurii de sept-oct 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lexi acum am vorbit cu Roxana, erau acasa. Daria este mai bine dar a fost tare urat spunea. I-au pus branula si administrat antibiotic.

Lili super tare Vladutzu . Am incercat si noi cu literele dar nu prea are rabdare, mai mult cifrele le retine.

eleņia catelusul.

Si a mea vorbeste la telefon, chiar mai devreme mi-a povestit ce a facut si ce a mancat .

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

mira, ce dragut ca David vorbeste la telefon cu voi. Lui V nu-i prea place
princess

va mai zic inca ceva si gata cu laudele
aseara m-am jucat cu Vlad cu un set de masini pe care se monteaza literele alfabetului, am facut ditamai sirul si am incercat sa-l invat 2-3 litere dar nu a vrut. cand a venit taxu' acasa si ne-a vazut mi-a zis "l-ai pus sa-ti spuna literele", eu "da, dar nu le stie" el "ce vorbesti mai ?!, ia uite aici?" si-i arata lui Vlad pe rand literele S (de la Sandu), T (de la Tia), L (de la Lilika), A (de la Alex) si Vlad i le-a spus pe toate....am ramas masca

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Pupe mama pe el, baiat destept ce e Vladone! Bravo!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Moni, si Narcisa e cu cifrele, uneori le nimereste chiar in ordine. Ce-i drept la litere nu prea am insistat.
Elenia, deci intra si dudumiciul tau in gasca de alpinisti!
Alina, tinem pumnii lui Rares la scos firele.
Lexi, interesanta placinta aceea cu ceapa, parca am vazut reteta in Practic; ma cam mananca degetele s-o incerc.
Daria si-i doresc multa sanatate!
Eu voi face nani cu Narcisa, acum e iesita cu bunica sa cumpere cafea. Abia astept sa revina...

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Lilina draga, sunt la birou, mai citesc din cand in cand (cand am timp). Merci de intrebare! De cateva zile am o stare proasta, degetul mic de la mana stanga imi tot amorteste (oare ce-o fi?), ma cam doare capul (pe mine, care de obicei nu am dureri de genul asta), ieri am facut o criza de fiere (dupa ani de zile) si uite asa...Ma simt slabita. Si colac peste pupaza, mi-au venit si "rusii". De 2 luni iau inainte de ciclu, 10 zile, Duphaston, cred ca am ceva reactii negative de la el.
Vlad e teribil, ma tot minunez ce progrese face, Rares-ul meu inca nu vorbeste si cand vad ca alti copilasi deja leaga propozitii intregi, incep sa-mi pun intrebari.......

Pupici la toate

Zina si Rares(26.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lexi daca-i sti de cand ma chinui sa-l filmez cand vorbeste dar de fiecare data vine la aparat si vrea sa vada pozele, doar daca-l pun intr-un loc unde sa nu-l vada.

elenia eu intrebam de criza financiara, am inteles ca spania e grav afectata, au venit acasa multi romani in ultimul timp.

Zina sigur e de la duphaston si de la menstruatie, o colega de-a mea ia si se simte tare rau de la el. Pe mine ma doare capul cand imi vine si cand imi pleaca, hormonal banuiesc. Ti-am mai spus sa nu-ti faci probleme cu vorbitul, acusica incepe si el, ai sa vezi.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Zina, stai linistita, cand o sa-si dea Rares drumul la vorba, n-o sa se mai opreasca!
Xandrutza, sa stii ca e delicioasa placinta cu ceapa daca iti iese bine, mie nu mi-a iesit cu ingredientele din cutie si am aruncat aseara ce mai ramasese din ea. Dar daca iti iese e super buna, seamana la gust cu pizza.
Monique, ma bucur ca Daria e mai bine si ca sunt acasa. Daca mai vorbesti cu Roxana, transmite-i te rog toate cele bune din partea mea.
Mirabela, incearca sistemul "camera ascunsa"

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Maaama, ce fluiera vantul pe la subiect. Se vede ca azi aveti mai mult de lucru. Teoretic am si eu, cu cheful stau mai prost, mai ales la ora asta...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

Zina, where are youuuu? R U O K ?

eloise si mamilili - dati si voi un semn de viata

Ce ma bucur ca nu ne-ai uitat Lilino! Adevaru-i ca eu am tras chiulul rau de tot in ultima vreme. Promit sa revin miine, nu cu vesti extraordinare, ca nu s-a intimplat mare lucru, dar asa, pur si simpu, sa va mai spun despre noi.

Sper ca toti copilasii sint bine. N-am mai citit nimic, n-am vazut nici o poza :(

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neatza si trezireaaaaaa...

-luta este gata! , deci va astept la o vorba dulce, ca sa nu "sufle vantul", vorba lui lexi

eloise ma bucur mult ca ai aparut si te asteptam cu vesti despre voi!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi. saru'mana de . De azi noapte e Daria cu febra, cred ca e aceeasi viroza ca si la Vladut. Bine macar ca le fac pe rand bolile si nu amandoi odata.

Ma incanta perlele bucuriilor voastre. Noi ne inscriem in categoria ne-vorbitorilor de limba romana. Vladut doar acum incepe sa spuna cuvinte, mai mult prescurtari de cuvinte si propozitii simpre fara predicat. Vine ea si vremea noastra.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput