intre cine alegem
Raspunsuri - Pagina 2
mgabi spune:
Buna.
Fetelor chiar nu mai stiu ce sa cred. Oare ce fel de mama poate fi a mea daca va puteti imagina ca nici macar un telefon nu a putut sa imi dea. Efectiv banuiesc ca tata ii interzice sa ma sune, iar ea il asculta. Eu am sunat-o in fiecare zi saptamana care a trecut pentru ca are fetita pe la ea, dar ea cu mine nu a vorbit deloc. Ce pot sa mai fac in aceasta situatie. Acum trei zile am vrut sa merg la ea, dar m-am intors din nou dupa ce fetita mea mi-a spus ca "mama" (adica bunica) "ti-a cumparat apartamentul si ti-a facut casa". Asa ca iar m-a rascolit si m-a facut sa ma intorc impotriva lor. Cred ca daca era paralizata la pat si tot un telefon ar fi putut sa dea. Oare am dreptate sau tot eu sunt de vina in aceasta situatie? 

kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mgabi Buna. Fetelor chiar nu mai stiu ce sa cred. Oare ce fel de mama poate fi a mea daca va puteti imagina ca nici macar un telefon nu a putut sa imi dea. Efectiv banuiesc ca tata ii interzice sa ma sune, iar ea il asculta. Eu am sunat-o in fiecare zi saptamana care a trecut pentru ca are fetita pe la ea, dar ea cu mine nu a vorbit deloc. Ce pot sa mai fac in aceasta situatie. Acum trei zile am vrut sa merg la ea, dar m-am intors din nou dupa ce fetita mea mi-a spus ca "mama" (adica bunica) "ti-a cumparat apartamentul si ti-a facut casa". Asa ca iar m-a rascolit si m-a facut sa ma intorc impotriva lor. Cred ca daca era paralizata la pat si tot un telefon ar fi putut sa dea. Oare am dreptate sau tot eu sunt de vina in aceasta situatie? ![]() ![]() |
se impune sa iei masuri! daca a inceput sa-i spuna nepoatei, una alta....e grav. separa-te imediat, fara remuscari!
binele copiilor tai este mai important decat o relatie in pioneze!
lucrurile sunt foarte simple, redu relatiile cu ai tai, la strictul necesar si nu mai baga in seama toate prostiile.
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
adinag spune:
Eu sunt mai tare de cap si nu pricep:
Cine a facut apartamentul?
Cine a platit casa?
De ce se muta la voi?
De ce trebuie sa te sune? E chiar asa o problema daca nu va auziti o saptamana?
De ce e la ei fata ta?
Care este problema, exact?
Scuze, darnu am inteles bine...
delsim spune:
Mie nu mi se pare ok sa-ti infiereze copiii impotriva ta.Ce treaba si ce stiu copii de case, apartemente , chestii materiale? E normal asa ceva, asa procedeaza un om care se vrea matur?
Si nu mi se pare in regula nici dependenta ta de ei. De ce vrei de exemplu sa te sune? Ca sa-ti aduca noi reprosuri? Nu te suna si fac pe suparatii...treaba lor, problema lor...vezi-ti de viata ta, de familia ta ca pe ei oricum nu o sa-i schimbi. Chestia asta cu casele, bolile si mai stiu eu ce , sunt menite sa-ti scoata ochii si sa te faca sa te simti vinovata. Si le fac si le zic pentru ca vad ca te afecteaza si ca simti in continuare nevoia sa te aprobe.
Comporta-te ca un adult, departeaza-te de ei, mentine relatiile la limita suportabilului si mergi inainte.Nu o sa le schimbi niciodata parerile. Dar poti sa-i ignori.
mgabi spune:
delsimai mare dreptate, intr-adevar acum mentin distanta cat pot de mare si vad ca functioneaza, adica ei ma suna , vorbim ce fac , ce faci si atat.
naiuta spune:
Pune mana si rezolva cat mai repede situatia!
Daca e necesar mai lasa de la tine.
Vei vedea ca maine n-o sa a-i nici un cuvant in fatza ficei tale,ba mai mult i-ti v-a reprosa:
-Tu sa taci ca a-i primit si casa de la parintii tai si tot n-ai fost recunoscatoare.Ce astepti de la mine?
Mai bine incerci sa-i arati ca tu i-ti respectii parintii ca copilul maine sa te respecte.
Eu a-si face tot posibilul sa ma mut in casa cumparata de mine si sotul meu chiar daca ar fi in rate luata.
alexandraaaa spune:
Iti fac toate necazurile astea pentru ca le permiti. Si pentru ca le-ai acceptat ajutorul. Stiu ca e greu pentru un cuplu sa isi faca singuri casa, mai ales cu doi copii de crescut, dar macar limiteaza ajutorul din partea lor la minimul necesar, si asa or sa scada si pretentiile lor... sau macar vei fi indreptatita sa pui piciorul in prag.