Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 12
EliaElia spune:
Ramo, n-am mai auzit. Dar ai incercat sa-i dai cereale dimineata si face la fel? Sau sa nu-i dai seara? Banuiesc ca nu i le dai inainte de baita si sa vomite dupa, nu?Camelia si
Laura (06.02.2008)
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta i-am dat aseara evei 120 ml de milumil si a fost ok, adica nu mi-a mai vomitat si san completare .. a dormit bustean pana la 7 fara 20 cand i-am administrat 2 portii de ![]() eu cred ca e bine asa .. adica intai bibe si apoi tztitzi, nu? .. ca as vrea s-o intarc .. ramo habar nu am sa-ti spun de ce vomita .. ai schimbat cerealele sau laptele? incearca sa-i dai seara asta fara cereale sa vezi daca de la ele face asa. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Da am schimbat cerealele.Laptele nu e de vina pt ca atunci cand ii dau laptele gol nu vomita.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Da am schimbat cerealele.Laptele nu e de vina pt ca atunci cand ii dau laptele gol nu vomita. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
cel mai probabil de la cereale iti face asa. da-i din alea de care i-ai dat pana acum sa vezi daca mai face .. daca nu face, atunci poti arunca cerealele astea noi .. sorry
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
ramonab spune:
| citat din mesajul lui EliaElia Ramo, n-am mai auzit. Dar ai incercat sa-i dai cereale dimineata si face la fel? Sau sa nu-i dai seara? Banuiesc ca nu i le dai inainte de baita si sa vomite dupa, nu? Camelia si Laura (06.02.2008) |
Inca dimineata nu i-am dat cereale pt ca bea laptele fara probleme.
Seara ii pun cereale doar daca refuza laptele.Adica bea cam 150ml si apoi nu mai vrea si atunci i-l fac cu cereale.
Asa am facut dintotdeauna, ma rog ,de cand a fost voie.
Asta cu vomitatul se intampla de vreo saptamana.Deci nu e in fiecare seara, doar cand ii dau cereale.
Si nu, nu i-l dau inainte de baie.Baie face cam cu o ora inainte.
RAMONA
si

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ellenuta
cel mai probabil de la cereale iti face asa. da-i din alea de care i-ai dat pana acum sa vezi daca mai face .. daca nu face, atunci poti arunca cerealele astea noi .. sorry Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Deci, am schimbat cerealele pt ca credeam ca de la cele vechi vomita.Si zic, hai sa le schimbam, si aseara i-am dat din cele noi, si la fel a vomitat.
RAMONA
si

madalina28 spune:
Hello zuzici!Va mai amintiti si de noi?Nu am apucat sa citesc din urma decat 2pag,noi am fost plecate intr-o minivacanta prin tari straine care ne-a priit de minune,am fost si prin SatuMare,Cluj,Oradea dar prin trecere si nu am avut nici un nr de tel al zuzelor de pe acolo,am intrat doar sa va salut sper ca toti clopoteii sunt bine sanatosi cand ne dezmeticim va pun poze cu fetita "capritzoi".
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ellenuta spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ramonab
Deci, am schimbat cerealele pt ca credeam ca de la cele vechi vomita.Si zic, hai sa le schimbam, si aseara i-am dat din cele noi, si la fel a vomitat. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
ahaaa .. pai poate nu mai vrea sa serveasca domnisorul cereale, incearca sa-i dai laptele gol, sa vezi ce face ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
alina023 spune:
Neata zuzici!!!
Iar pe fuga...![]()
Ramonici
nu vreau sa te sperii dar asa a debutat rotavirusul la Ana. Voma lapticul de seara. Si a durat cateva zile pana cand au inceput scaunele apoase. Fii atenta si eventual fa-i o coprocultura... Nici eu nu stiu ce sa-ti spun sa faci. Nu trebuie sa fie la fel ca la Ana, dar oricum fii atenta. Nu este normal sa verse daca pana acum nu a facut-o.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ramonab spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Hello zuzici!Va mai amintiti si de noi?Nu am apucat sa citesc din urma decat 2pag,noi am fost plecate intr-o minivacanta prin tari straine care ne-a priit de minune,am fost si prin SatuMare,Cluj,Oradea dar prin trecere si nu am avut nici un nr de tel al zuzelor de pe acolo,am intrat doar sa va salut sper ca toti clopoteii sunt bine sanatosi cand ne dezmeticim va pun poze cu fetita "capritzoi". Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Madaaaaaaa ai fost in Satu Mare?

Pfoai!!!!Era asa de bine sa ne intalnim!!!!Of de stiam lasam in nr de tel.Of!
Chiar acum intru sa las un nr de tel pe mailu comun, sa nu se mai intample din astea.
RAMONA
si

ramonab spune:
| citat din mesajul lui alina023 Neata zuzici!!! Iar pe fuga... Ramonici nu vreau sa te sperii dar asa a debutat rotavirusul la Ana. Voma lapticul de seara. Si a durat cateva zile pana cand au inceput scaunele apoase. Fii atenta si eventual fa-i o coprocultura... Nici eu nu stiu ce sa-ti spun sa faci. Nu trebuie sa fie la fel ca la Ana, dar oricum fii atenta. Nu este normal sa verse daca pana acum nu a facut-o.Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Alinush nu vomita in fiecare seara, doar daca ii pun si cereale.
RAMONA
si