Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)
Raspunsuri - Pagina 22
Annisia spune:
Bai, asteptati voi poze, dar eu astept sa se intample ceva palpitant in viata mea, sa am motiv de pozat... Chiar ma gandeam ca i-am luat lui Y cam de doua luni jipan, dar nu am reusit sa-i fac poze in el pana acum...
Pinacolada, mai bine ne vedem la moaca direct, ca daca stai dupa pozele mele....
Ce as mai veni si eu la Baby Expo, dar la ora aia dau cu sapa pe plantatie. La mine la munca e vijelie mare. Asa e mereu inainte de alegeri. Sunt astia ca-n jocul ala cand sta lumea si danseaza, iar cand se opreste muzica, trebuie sa fuga repede si sa prinda un scaun; acum cine ramane pe afara bafta lui...
De revelion nu am nimic planificat. Ne strangem o gasca nebuna s-o comitem? Mai sunt fete care nu si-au programat nimic? La noi e foarte nasol cu sarbatorile, pentru ca nu stim niciodata din timp daca facem de serviciu sau nu. Bine, mai mult B e incurca-lume, ca la mine e mai lejer. De asta nici nu pot sa-mi fac rezervare sau sa bag o strainatate ceva, ca ma trezesc ca mi-l pune pe-al meu sub stindard, la datorie...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
greyeras spune:
Luy o sa-i spun sa-ti ia si tie adevarul joi ca el sigur vine pe la 5 de la serviciu asa prinzi si vol I. Mersi mult pentru dvd.
Eu o sa vin cu Adelina ca tati o sa doarma la ora aia, sper sa ne descurcam singurele.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 AM FACUT ROR!!!!! Si mie mi-a zis ca sunt fff putine reactii, sa-l urmaresc intre a 6-8 a zi. Sper sa fie ok. S-a uitat la el si era ok, insa eu cred ca e rosu in gat ca nu vrea lapte si parca inghite mai greu. Ea a zis ca e ok. Acum sa speram ca va fi bine. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
E posibil sa nu pape si de la dinti, la noi s-a intamplat mai ales la canini.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
greyeras spune:
Annisia asa suntem si noi cu sarbatorile, din cauza serviciului niciodata nu ne putem planifica sarbatorile asa cum vrem. Vroiam un revelion la munte, dar a cazut pentru ca nu poate pleca din Bucuresti.
greyeras spune:
Asa e Andreea, noi am simtit pe pielea noastra zilele astea rectiile negative pricnuite de iesirea dintisorilor si lipsa poftei de mancare e printre ele.
greyeras spune:
Ma duc sa ma uit la Regina.
cecilia L spune:
Eu am adormit baiatul, era marait rau si voia numai la mine in brate, asa ca l-am dusat repede, iar cand a terminat bibe dormea mititelul.
Valentina nici o problema, cred ca ne poti suna pe oricare,cam greu sa ratezi grupul, eu sunt cu baiatul dupa mine si sigur o sa mai fie si alte fete cu copilasii, ex Luy. asa ca te asteptam.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Mariaaaa, unde te ascunzi, aaaaaaaaa ai intrat in greva???????
Rodica, mai vino seara pe la noi mamica draga.
Sa inteleg ca m-ati lasat sa termin capitolul.......sa se prinda fetele ca nu am citit manualul, iar pic la extemporal........adica nu stiu sa fac altul nou???????![]()
![]()
![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Gabriela77 spune:
Te ajut eu cu drag, Cecilia!
Andreea, tinem pumnii sa nu fie recatii de la vaccin!
Bernix, ne alaturam si noi grevei foamei, deja morrrr numai cand vine ora mesei, cand o mai vad si ca scuipa tot…
Carpatina, si a mea e tot ciorbicareasa, la felul 2 ar renunta, la ciorba/supa, ba!
Pup! Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)