Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)
Raspunsuri - Pagina 20
ANDREEA11 spune:
Cris de o saptamana e cam constipat. A facut si cu sange de vreo 2 ori. Ii dau para la greu si degeaba. Ce sa-i mai dau?? A mai facut vreun copil cu sange???
Apropo de umidificatoare, eu pun rufele la intins in dormitor si mi se pare f ok aerul! Poate chiar prea umed. O fi bine??
bernix spune:
Sabinelooor, cum ramane? Vineri da, dar unde si la ce ora ca tre' sa anunt.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
As baga si iol un babyexpo vineri, inainte de intalnirea cu cele doua Sabine
bernix spune:
As baga si io un babyexpo vineri, inainte de intalnirea cu cele doua Sabine
papanash spune:
si eu am umidificator foarte tare: am desfiintat balconul si rufele tot acolo le intind, adica in sufra, deci e natural. plus ca la baie n-am fereastra si mi-am luat dezumidificator, se compenseaza
fiindca las usa deschisa cand doarme Andrei.
Yaia,ardei umpluti cu carne de porc ?
Bernix, parca era pe mailul comun actul normativ. Greva foamei e de la dintisori ? pupici de la Ghighi.
Apropo de ce va ziceam despre casa mea vraiste. Aseara s-a bagat la galeata de gunoi, veneam spre el calma ca stiam ca e goala ( inofensiva) galeata, intr-o secunda a apucat conducta de sub chiuveta ( e din plastic) si a inceput s-o hatane, a miscat-o in toate partile, acum curge apa atunci cand spal ceva,cred ca trebuie s-o inlocuiesc. Asta asa, ca sa nu credeti ca n-am zilnic cate-o stricaciune...
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina A mea e ciorbareasa... daca mai ai si-un taitel ceva prin ciorba aia, e si mai bine... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
si noi suntem ciorbari, tot cu taietei in ciorba.....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash Yaia,ardei umpluti cu carne de porc ? |
De ce? Ti-e mila de pui sa-l toci?
| citat din mesajul lui papanash Apropo de ce va ziceam despre casa mea vraiste. Aseara s-a bagat la galeata de gunoi, veneam spre el calma ca stiam ca e goala ( inofensiva) galeata, intr-o secunda a apucat conducta de sub chiuveta ( e din plastic) si a inceput s-o hatane, a miscat-o in toate partile, acum curge apa atunci cand spal ceva,cred ca trebuie s-o inlocuiesc. Asta asa, ca sa nu credeti ca n-am zilnic cate-o stricaciune... |
Cred ca o sa ajungi sa iei in considerare mutatul la cort..
baiat nazdrvan si pe mama lui draga 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Papanash si ce daca era carne de porc?Nu e voie?Eu chiar am inceput sa-i dau si carne de porc slaba.Papa pui, vita, miel, curcan, iepure peste si mai nou porc.Insa eu nu i-am dat inca papa de care mancam noi.Adica am incercat dar refuza.Il mai las asa ca oricum noi nu mancam prea mult spanac si alte cele de care are nevoie el.
teo
greyeras spune:
Brrrrr!
Ce frig e fara, am stat doar o jumatate de ora cu pitica, desi abia am reusit sa o bag in casa.
Asta sera suntem singurele, tati e la serviciu. Sunt bucuroasa ca fata a mancat mai bine azi, tati a desenat si i-a cantat, iar eu ii dadeam sa manance.
Ardei umpluti i-am dat si eu dar cu carnita de pui. Alte variante: dovlecei umpluti sau rosii umplute, Adutzei ii plac foarte mult.
Luy daca resusesc sa ajung si eu la Babyexpo imi aduci si mie Dvd-ul, please!!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
[url=http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/]Poze[/url]
cecilia L spune:
Eu am indraznit sa-l las pe Cristi cu soacra cat am fost la cosmetica azi, ziceam ca merit si eu sa ma ocup de mine,pe langa epilatul de rigoare, voiam si un tratament,un pensat :D]......dar nu am apucat decat sa ma epilez,noroc ca stia unde sunt, ca a venit soacra cu Cristi urlanddddddddd, abia l-am linistit, i-am lasat afara(bine ca nu i-am lasat in casa ca nu se descurca si suna telefonul).... 

asa ca am avut ajutor![]()
![]()
Acum ma doare capul de-mi plezneste, sunt super obosita si nervoasa, nu am nimic cu biata femeie, dar e tare obositoare..cicalitoare, cred ca aici Cristi seamana cu mine, nu-i place sa-l pupe si sa-l stranga in brate mereu....bine ca a plecat
sper sa nu citeasca cine nu trebuie![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem