Inceput
Salutare, viitoare mamici! 
Am nevoie de putina indrumare din partea voastra: am o prietena care incearca, impreuna cu sotul ei, sa faca un bebe de mai bine de un an .. pana acum nu s-a intamplat minunea
.
Ar vrea sa faca niste investigatii, dar nu stie de unde sa inceapa. Ea ar veni din provincie in Bucuresti pentru asta, plus ca posibilitatile materiale sunt cam la minim ... va rog mult de tot sa ma ajutati cu niste sfaturi sa o pot ajuta si eu! 

Sa va ajute Dumnezeu sa va tineti cat mai curand micute comori in brate! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Raspunsuri
ancadragoman spune:
Eu cred ca cea mai buna solutie este sa mearga la Giulesti,pentru ca acolo preturile sunt mai mici si HSG de exemplu o face doar cu trimitere de la medicul de familie.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Nerantula spune:
Stiu ca Tutunaru, la Elias, e un doctor foarte bun, oare el nu i-ar putea ajuta?
... once upon a time ...
ancadragoman spune:
eu am crezut ca vrei un loc unde sa faca niste investigati mai ieftine ,daia am zis Giulesti,dar si Tutu ii poate ajuta 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Nerantula spune:
Da, ar fi vrut mai ieftine, si ma gandisem la Tutu sa mearga tot la spital ... Tutu se pricepe si la infertilitate masculina?
Aveti un numar de telefon pentru o programare la spital?
... once upon a time ...
ancadragoman spune:
vezi ca exista un subiect despre Tutunaru
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Nerantula spune:
Da, dar cu bebe mic, mic in brate nu prea am timp sa-l parcurg, e destul de lung si informatia nu prea concentrata, mi-ar fi prins bine niste sfaturi mai concrete 
... once upon a time ...
ancadragoman spune:
eu te cred dar altfel nu pot sa te ajut ,poate intra fete care stiu numarul doctorului.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Nerantula spune:
multumesc, mi-ai fost deja de ajutor 
... once upon a time ...
cosicel spune:
Dr Tutunaru nu da consultatii la spital, ci doar la cabinet! Deci, la spital nu prea ai cum sa-i faci programare, din pacate!
Daca se stie cu mult curaj, il poate aborda pe culoar, dimineatza, la 7,30 cand face monitorizarile, insa ...nu e f comunicativ.... si risca sa vina de pomana.
La cabinet, consultatia costa 100RON (de obicei include si-o eco), dar nici acolo sa nu se astepte la minuni! Dr nostru nu sta la discutii decat daca stii ce sa-l intrebi, si de obicei raspunde scurt.
In ce priveste investigatiile, o sa-l trimita pe sot sa faca o spermograma la dr Matei, si dupa asta vor incepe 'munca'.
Asa ca, nici aici nu va scapa gratis....
Iar numarul de telefon, pt programari e trecut pe prima pagina unde se converseaza tutunicile, iar daca vrei sa faci rost de un nr de la spital, cred ca cel mai bine e sa suni la serviciul informatii, ceri sectia de ginecol a sp Elias, unde lucreaza dr, si acolo ai putea afla daca cumva are consultatii si in spital.
bytzi spune:
narantula,eu ti-o recomand pe dr Dracea de la Gyulesti si are si cab privatGynera ...ar putea pt inceput sa-si faca o prog la ea la cabinet si in aceeasi zi sa-si faca si sotul prog pt o spermograma tot acolo la cabinet,ea lucreaza si cu dr Damian care e dr urolog in caz ca sant probleme la sot .... acorda f multa atentie doctorita si o v-a lamuri tot ce va vrea ,eu am stat mai mult de 30 min la ea...si apoi pt o HSG o va chema la Giulesti si se face cu trimitere de la dr de familie
alta varianta ar fi sa nu faca multe drumuri fiind din provincie caci stiu ce inseamna si eu faceam 400km pt o analiza de sange....deci ar fi :-sa faca histerosalpingografia la ea in oras cu un dr ginecolog in spital si se face tot cu trimitere de la ginecologul ei,deci o v-a costa doar ce-i dai lui-sotul o spermograma ca se fac tot asa la multe laboratoare prin orase-si ar mai fi analizele hormonale din z 2-3a a ciclului :FSH,PROLACTINA,LH,TSH,ESTRADIOLUL si apoi cu toate astea sa mearga la Dracea sau la ce dr alege ,eu v-am dat sfatul asta sa nu mai faca 2-3 drumuri pt aceste analize pana la Bucuresti si apoi va merge la dr sa le vada ,pe mine nu a avut cine s-a ma sfatuiasca sa le fac in provincie ,dar stiu ca dr Dracea accepta asa alti dr nu stiu daca accepta sa le faca in alta partetel Gynera 0727833833,str paharnicului ,nr 23,sector 1