Vrea un baiat !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu l-as menaja deloc. Ok, taticule, vrei baiat, noah du-te si studiaza, cand afli secretul ne punem la treaba si gata. Absolut nu m-as framanta pt asa ceva. Adica e problema lui psihica, sa o rezolve daca poate, nu sa mi-o paseze mie , ba mai mult, sa ma faca sa ma simt si vinovata ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Ai dreptate, cred ca asa o sa-i si spun.Si poate in cativa ani afla raspunsul exact si pana atunci ma hotarasc si eu si poate ne rezolvam si celelalte probleme...
Pana acum am facut greseala sa-i explic ca nu prea sunt hoatarata, ca avem deja 2 copii, ca nu avem casa, ca poate n-o sa mai avem copii,etc.
Dar mai bine ii spun OK, mai vedem si scap de griji, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

cris_cris, noi am folosit una dintre metodele vehiculate - cea propusa de un medic din State - pentru a avea fetita, si a iesit la fix...

E metoda care imbina trei factori: momentul (de asta n-am tinut cont, eu am avut un ciclu foarte neregulat, deci nu puteam calcula cu exactitate ovulatia), alimentatia de dinainte si pozitia + orgasmul (pentru fetite, viitoarea mamica nu trebuie sa aiba orgasm, pentru ca se modifica pH-ul vaginal si saracii spermatozoizi pentru fetite sunt terminati).

Am zis ca de ce sa nu incercam, si uite ca a iesit, asta nu inseamna ca e perfecta sau infailibila metoda, dar eu am zis ca nu strica...

Tu, insa, ai zis si ca inca nu te simti pregatita pentru un alt copil, si asta e altceva...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Si daca iti ies gemeni, baiat si fata, care din regulile date de medic se aplica?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura

Cum bantui de cativa ani pe DC, dupa toate calculele si teoriile, Giulia trebuia sa fie baiat , la fel si dupa forma burtii pe care o avusesem si ce pofte aveam si probe cu inele si sare si alte babisme, tot baiat asa ca nu exista garantii ca sa nu mai zic ca la eco nu se vazuse never ce va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Cum adica vrea baiat sa-i poarte numele mai departe?!
Dar ce o fata nu i l-ar putea purta?! Asta il intereseaza pe el sa fie baiat si gata, e rezolvata situatia?
Cosider ca ceea ce va ajunge copilul ar trebui sa-l intereseze si nu sexul lui!
Scuza-ma cris-cris dar sotul tau e musulman? Daca nu inseamna ca are o mentalitate foarte invechita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Scuza-ma cris-cris dar sotul tau e musulman? Daca nu inseamna ca are o mentalitate foarte invechita!

Ha-ha....nu e musulman...iata ca mai exista si d-astia.
Si eu i-am zis ca e invechit, dar...Ce nu ati mai auzit de barbati asa?//Eu cred ca mai sunt, dar unii nu mai recunosc, daca afla ca o sa aiba fata,asta e...ce sa mai zica....

Mergi la inceput

Mda, asta e, nasol sa ai fata groaznic de-a dreptul
Si nu, nu mai e la moda chestia asta cu primul nascut sa fie de sex masculin

Mergi la inceput

Eu i-am mai zis ca ar trebui sa fie cel mai fericit barbat din lume, pt.ca are deja si baiat si fata....Sunt sanatosi, sunt frumosi si isteti.Da, dar stiti ce zice? Ca poate intr-o zi fiecare o sa plece(fata la maica-sa si Stefan la ta-su)si atunci nu mai are niciun copil...Asa, vrea sa aiba el copilul lui, sa nu i-l mai ia nimeni, cica "sa nu mai aiba unde sa plece". Si daca va mai fi si baiat- e cel mai fericit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Toti copiii pleaca la un moment dat din casa parintilor si isi fac viata lor. Cum adica "sa nu mai aiba unde sa plece" ? Lumea e larga (slava Domnului !).

Deh stiu teoria asta, 99% dintre barbatii romani isi doresc baieti ca sa le poarte numele.. mare branza.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Eu inteleg ca are si el o ambitie de barbat sa aiba un baiat!!!! Dar asa o ambitie mai barbateasca sa puna kuru la munca si sa va luati o casa nu are?
Pe mine m-ar ingrozi gandul sa fac un copil si sa stau pe usi straine....dar sa mai ma apuc sa-l fac pe al 3-lea!!!

Ina

Mergi la inceput