CAPRICOARNE (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna, ma numesc Bianca Maria si sunt si eu o "capricoarna" mai mica, nascuta chiar pe 25 decembrie 2007. Apelez la voi sa imi dati si mie un vot la un concurs la care particip:
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
Este foarte simplu, intrati de adresa asta si votati-ma, este gratis, nu costa nimic.
Va multumesc din suflet!

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA!
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
MULTUMIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmiihhaa spune:

Buna sunt Ramona si sunt si eu capricoarna-7 ianuarie-sotul meu e varsator si fetita mea berbec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va salut pe toate
mama ce de'a cornitzee...

bine ati venit fetelor!
intru in detalii mai tarziu..acu am trecut pe aici sa stiti ca am revenit..se pare ca nu in forza asta o pastrez pt gimnastica si dieta..ca parca nu mai merge nik in fiecare zi mai greu..am ajuns la un stadiu de oboseala...psihic si fizic..nu'i nimic un somn bun si'mi revin

va pup revin cat de curand..acu' am una buc fii'mea ca'ma smiorcaie sa bata si ea in calc

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

lilina vazut ca te'ai ocupat tu de listutza asta asa frumoasa nu e ca le pui pe fete tot tu?
defapt doar nu avem user comun ca sa le pot pune si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Ohoooo, lume noua...!!!Ciao, @slimatei! Bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am completat listuta, fug la lucru paaaaaaaa

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

aaa, a uitat Slimatei sa se "laude" ca a slabit vreo 15 kg, tine numai pt.ea mi-a zis mie pe mess, trageti-o de limba sa va zica detalii

Mergi la inceput

Sper ca s-au adunat ceva noutati de cata vreme am rupt legatura intre noi...! Poate incepeti voi, dragutelor, eu sunt grabita nitel in momentul asta, dar promit sa revin!
@lilina, sper ca esti la mare!
Toate bune, bune!

Mergi la inceput

heeeelaaau

nu am mai intrat de muuult pe DC, dar m-am gandit f des la voi
nu suntem la mare, se pare ca m-ati invidiat rau anul trecut, ca acum imi merge fff prost

in fine, sanatosi sa fim, ca in rest ...ne-om descurca noi

sper ca voi sunteti bine, bagati si voi cate o postare sa stiu ca sunteti ok

va tzuc

Mergi la inceput

Hai, lilino, ca nu te-am invidiat chiar asa rau incat sa-ti mearga prost! Parol! Lasa deprimarile ca incep sa povestesc eu d-ale mele, atunci sa vezi ce fericita esti, de fapt...
Uite, ca o consolare, nici noi nu mergem la mare anul acesta. La sfarsitul lunii plec la munte numai eu cu copiii. Sotul si-a schimbat jobul( sa speram ca in mai bine!), si nu-si poate lua concediu.So...
Ce face Vladutu'? Tot fulger?
Uite si vestea buna: fata mea a luat premiul doi!Vestea proasta(in viziunea ei, bleaga) e ca a fost intrecuta de un baiat!!!!Am consolat-o ca e cea mai tare fata din clasa. Ce probleme mari au si ei, mititeii...Ca sa-ti treaca supararea

Mergi la inceput