Puiuti de Randunici 2008! (139)
Raspunsuri - Pagina 12
mstela spune:
Am vazut Sashonul balacindu-se
..ce-i mai place pestisorului.
Andrei de floriio e un scump razacios!
Mimo,deja Vladutul shuteaza?
Imi pare rau de falca.
Pup sa treaca.
bubu,sa-ti traiasca taticul!LMA!
Mai,eu de atata durere,m-am dus sa iau supozitoare,dar parca ma abtin totusi,ca si in prospect scrie ca nu prea se recomanda.Vad ce-mi zice dr de familie maine cand ma duc sa-mi ia sange pt analize.Merci mimo,luny.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
ursuleata spune:
Sovi, da, este elastic. il am de la carmen - inaioana.
Bubu, dar eu stiu ca banana se da la 8 luni si d'aia nu am incercat cu ea. I l-am dat cu mere si pere, dimineata cand nu aveam branzica, dar in seara asta am vrut sa il pape gol si nu tine. O sa incerc si eu cu banana.
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Bebele meu toata ziua, dar toata ziua a zis ma ma mama ma ma ma ma. cand doarme nu mai zice
.
tiker
Mami de ursulet
cami33 spune:
mimo
. N-am mai facut supa cu galuste, am facut-o cu fidea, s-a cam suparat fii-mea dar i-a trecut
. Liana e ok, are randunoiul virusat si bubulina nervosata din cauza de dintisori si ea, saraca, trebuie sa-i oblojeasca pe amandoi.
ursulica, super dixtractia intre verisori
bubu, LMA taticului tau
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
bubu05 spune:
Mimo, am masurat! cu masura de lapte praf: in masura aia mare de la masina intra o cupa si un sfert iar in masura mica intra un sfert de cupa. Ai inteles? Am masurat cu sare fina ![]()
Deeeeci, de azi in colo stau si gura pe Stef
si in loc de Stef ii zic Vlad
si invers
. M-am dus in bucatarie sa masor masurile si Stef a venit dupa mine si s-a oprit in hol si l-am gasit lingand papucii
. Tuchiii, ti se pare cunoscuta faza?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
ursuleata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
ce masina are , dementa Bebelache care doarme la cumparaturi , asa ceva nu exista Ursulet ![]() Spiderman F frumos!![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Da Mimo, am stat 2 ore in mall si a dormit de-a spart. Doar 10 minute a stat treaz.
Lianaaaaaa!!!!! uer ar iu???
tiker
Mami de ursulet
luny spune:

Matonelul, baietelul,
Baloteaza iaurtelul,
Matonelul, dragutelul,
Papa mama lui purcelul!
Matonelul, frumuselul,
A papat tot iaurtelul! 
Asta am inventat si ii cant!
azi i-am dat un iaurt Milli, albastru cu omega 3! imi place mai mult decat cel galben, e mai gros! lui ii place oricare, a papat jumate cu cereale, jumate gol, asta este alimentul preferat!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Multumesc fetelor pt. urari!
Ursu, da, se da, teoretic
ca si alte alimente
. Practic, ii dai cum vrei
. Eu i-am dat de la 4 luni si ceva, mai intai fara seminte, cateva saptamani si apoi cu totul. Si ii dau juma de banana mica/potrivita cu iaurtel. Nu iau din alea mari si babane. Dimineata papa si el mar si para cu branzica si cereale, sau mar si dovleac coapte cu branzica.
Ieri i-am dat avocado cu fructe, nu-i mai luasem demult si mai am jumate sa-i dau si maine.
Am gasit azi ultimele pere de Voinesti la piata
, cred ca o sa se termine...mere inca sunt, azi am luat golden dulci si buneee 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Bravo Motanelul!
Si al meu a lipait un iaurtel Tnuva cu banana si cereale 
Oana, mami fericita de