Mamici din Arad (110)
Raspunsuri - Pagina 20
adablackcat spune:
Gabi, de chiar ca ti-am simtit lipsa. Era mai fain daca veneati si voi.
Ai mei se uita acum pe tvr2 la Hansel si Gretel. E film cu actori. Ma duc pe site-ul ala cu carti.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Moni, si eu am luat aia cu 366 povesti de adormit copiii dar nu-mi place deloc. Sunt scurte rau povestile si unele cam fara cap si coada. De mult nu mai citim din ea. Mie imi plac povestile clasice mai mult.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
La multi ani ROMANIA!

Gabi, sigur ca ti-am simtit lipsa.
![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
GABI si mie mi s-a parut taare ciudat sa nu fi si tu in zona!
ADA acum e bun comandata ... Clasice am in cea luata din Armonia,plus are o multime din cele subtirele cu cate o poveste per carte. Am eu in biblioteca cat cuprinde,dar din cele de pe vremuri fara imagini asa de frumoase cum sunt acum prin librarii
. Si deocamdata ei ii place mult sa se uite si la poze cand ii citesc povestile.
Iar e circ in Arad,pe Diana a dus-o taica-su sa viziteze animalele ca se poate dimineata.Au un elefant urias, tigru, maimute, serpi, camile, zebre etc.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Daca tot sunt prin zona am deschis subiect nou AICI. 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
vlaic spune:
Buna Ziua,
Reprezint un site mentionat pe aici de unde ati luat oul magic. Est eun produs foarte interesant si s-a vandut bine. Revine in stoc doar anul viitor, dar il mai puteti gasi la librariile Alexandria sau Peny Market.
Despre cuburile de 120, imi pare rau ca nu v-am satisfacut exigentele. Est eun produs ieftin.