Mamici din Arad (110)
Raspunsuri - Pagina 18
adablackcat spune:
No ca aflai si io ce zi e azi.![]()
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!!!
Alina, super dulce Dragos cu ideea si pregateala.
Ne vedem mai incolo! In numar cat mai mare sper.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
E frig in sala la Evetrix,cum echipati strumfii? Ca eu n-am mai fost demuuult p-acolo ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
flavia ramona spune:
Moni, nu stiu cat de frig e, pana acum nu era, dar sa ai sosetute in picioare ca le trebe si eventual sa-ti iei si tie, ca io cu gabi am cumparat de la ei la ziua Ioanei. Io nu-l imbrac mai mult decat de obicei.
adablackcat spune:
Nu e cald la Evetrix ca la celelalte locuri de joaca, dar nici frig nu e. Nici eu nu-i imbrac gros, ca prin casa.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Aha,mersi,sosete oricum duceam ca mocheta clar e rece.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
alinamoro spune:
Venim si noi pe la 19.
Eu o imbrac normal pe Ade ca oricum ei fug si se joaca si nu simt daca-i mai rece
.E mai rece ca la alte locuri de joaca.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Noi din pacate nu venim la Evetrix. Tudor tuseste destul de urat(deocamdta e seaca si tuseste foarte des) si daca mergem acolo o sa se faca varza, o schimb 3 randuri de haine ... Vreau sa il pun pe picioare pana sambata cand plecam.
Distractie placuta sa aveti.
La multi ani sarbatoritilor de SF Andrei.
flavia ramona spune:
Gabi, insanatosire grabnica lui Tudor. Mii de scuze, stii tu pt ce, am sunat-o o data pe tipa cu agentia, nu am gasit-o si dupa aia am uitat complet. Ai rezolvat cumva?
A fost faina intalnire ad-hoc. O sa pun si poze numa sa se incarce. Is multe si nu triez ca n mai am chef asa ca nu va suparati.
monica70 spune:
www.dropshots.com/dia4#date/2008-11-30/19:41:09" target="_blank">ALTE POZE EVETRIX ![]()