LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Miha, am facut prajitura de aseara. Cu mere. A mancat si Maria o bucatica mica. ![]() ![]() |
Inseamna ca v-a placut,nu-i asa?
Ma bucur ca am reusit sa te conving.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
buna seara!
pana recuperez eu cred ca voi incepeti un nou cap...dar ma straduiesc...acum timp(nu fff mult)![]()
in primul rand multumim tuturor pt. urari si ganduri bune!, amy, pussi, vasari, adinag, cristio7, andrabell, eladea, anacami, dany26
adinag,
lui Floris...!si mie imi place f tare sa fac fursecuri de Craciun...anul asta va participa si Ana la operatiune...oare va putea?sau imi va face casa vraiste?
anca a...multumim de aprecieri!
ank83, super achizitei muzicuta...nu m-as fi gandit sa-i cumpar copilului...
g24hit...
voua, bine ca sunteti ok...asta conteaza...
mariussimiuc...ff dragute pozele mai ales cu o mamica asa
aranjata...
"la multi ani " lui Robert!!!!
creem, apucaturi din astea(plansete, urlete) are si Ana mea la ora de culcare...stai linistita, eu ii dau pace...si tot la 15 min. incerc sa o pun in pat..in final asa cum zici tu pe la 12 capituleaza...
anacami, sanatate micutei!
bbyasmi...e klumea cortul ala..cred ca asa ceva i-ar placea si Anei mele, dar cand sotul a propus, am refuzat...acum nu stiu cum sa intorc placa ...dragute si filmuletele...
fata mea are camera ei...(avem ap. 3 camere)
ellis, frumoasa petrecere si la voi....si tortul...ce sa mai zic...super
catelusul la noi e un real succes...danseaza pe cantecele alea de cate ori le aude..nu prea oate sa apese unde trebuie(dar de asta are parinti)
ancadragoman...tare faza cu ciorapii...
...carne de vitel prajita?!sa-i fie de bine...![]()
pussi,
Anei tale...sa treaca repede...oricum Ana mea , de ziua ei avea zgarietura pe nas si julitura pe frunte, plus ca ieri si-a invinetit obrazul...toata e dubita fata mea..crezi ca de sarbatori da cineva liber sotului tau?
eladea, eu stiu ca magneb6 se poate de doar de pe la 6 ani...
lalaD, e super Andreiul tau..si mamaaaa ce plete are...frumos foc...
amy26...eu una cred ca as inebuni in traficul de capitala...nu stiu cum rezistati...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Mie imi place matematica ..nu aruncati cu bolovani |
Si mie...dar numai atunci cand merg la cumparaturi.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Priorix este ROR ... dar asta se face dupa cel de 1 anisor ![]() |
Noua dr ne-a zis ca le facem pe amandoua odata.

popbianca spune:
asta seara Ana mea s-a culcat fara scandal...
...nu-mi venea sa cred...
am pus si eu niste poze
de la aniversarea piticutei mele, pt cine vrea sa vada...ce mai, de 3 ori sarbatorita in 2 zile....in 15 nov.cu fam, apoi cu prietenii, si duminica acas, cu cine a mai ramas de sambata...
duminica a avut Ana tort facut de bunica, bio-integral...a mancat si ea, dar nu f mult...
sunt cam necajita ca nu prea imi plac pozele care s-au facut, cam nereusite, asa ca saptamana viitoare mergem la profesionist sa-i faca si ei cateva "tablouri"
tre sa mai zic ca si copila mea s-a comportat fff bine, nu a plans mai deloc...desi a avut 2 zile pline, am primit o multime de cadouri, de jucarii, hainute...dar nimic din astea nu mai conteaza, cat faptul ca sambata, duminica si azi(luni) a mancat bine..adica la vreo 4 ore...nu ca saptamanile trecute , de 2 ori/zi...plus ca si aseara si asta seara a baut 180ml laptic
, ea care nu depasea 130...
partea cea mai nasoala din toata treaba asta e ca noi, parintii,nu i-am luat nici un cadou....dar oricum la 1 dec. mergem in austria...si-atunci sa vezi....
popbianca spune:
legat de treaba cu vaccinurile astea...m-au inebunit dr. astea...una sa-i fac vaccinul, alta sa nu-i fac(avand in vedere problema transaminazelor marite)asa ca va trebui sa repetam analizele de ficat la inceputul lunii dec. si apoi mai vedem cand facem vaccin...
mi-e groaza de trasul sangelui pt. analize...dar ca si pana acum,cred ca o voi lasa pe mana asistentelor...nu am inima sa o tin eu acolo imobilizata...ca incepe scandalul cu mult inaintea intepaturii(ca stie saraca prin ce-a trecut, nu a uitat )...mai vedem...poate totusi tre sa-mi calc pe inima si sa stau eu cu ea...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui cristi07 La multi ani!!!! |
Multumesc Cristina!

popbianca spune:
LA MULTI ANI ! sanatosi, voiosi...pt. Adelina...Gianina
Sophia....mihuta
Bogdan....bibirox
Miruna...geany
David....silvias
Patrick...dama
Sabina...ralucis....si nu in ultimul rand....picilor din decembrie...
Diana...softurela
Andrei...valik79
Andrei...anca.san
Ana...oana8188
David...ggaby...dar
cu cei care au depasit un anisor ....ce facem?
to you to!!
popbianca spune:
ref la discutiile despre lapte...si eu voi continua sa-i dau tot lapte praf(eventual combinat cu lapte de vaca)....(in masura in care nu-si schimba atitudinea fata de mancare)...consider ca e mai complex decat laptele de vaca...
popbianca spune:
aaaa....fetele cu comanda la babypoint...eu nu am primit produsele...desi comnada e din data de 4...![]()
...ca noroc ca am avut drum in Ungaria si am aprovizionat copila ....aia nu au probleme cu importul, cu furnizorii....

..nu aruncati cu bolovani