LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 17
creem spune:
Saluti...am fost la mall si i-am cautat manusi...dar n-am gasit decat la set asa ca i-am luat si cu caciula si fular, desi din astea avem mai multe.![]()
Voi ce-ati mai facut...ca in afara de Anka, calculatorista
, nu prea se vede activitate pe aici
ori v-au acaparat bebeii
?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
care-i sora ta????Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
mei, pai i se vad ochii
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
eu am fost la selgros si am luat catelul vorbitor de la fisher price si bebelus my little pony - asta e pt nepotica, i-a scris deja mosului ca vrea ponei mov si o surioara - cu asta s-o rezolve mama-sa
; catelul i-l dau Alessiei de ziua ei, sper s-o bucure!
ANK - si mie imi place matematica![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis eu am fost la selgros si am luat catelul vorbitor de la fisher price si bebelus my little pony - asta e pt nepotica, i-a scris deja mosului ca vrea ponei mov si o surioara - cu asta s-o rezolve mama-sa ANK - si mie imi place matematica Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
ellis si noi avem my little poney... L-a primit fiu-meu la 1 an
...or fi uitat ca e baiat ??!!Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
ellis am gasit ca in bucuresti este un depozit cu scutece momi...Program L-V 7-20, S 8-19, D inschis. si Adresa e pe b-dul timisoara, venind dinspre panduri (mai exact golden blitz, pe partea dreapta este rebu. dupa rebu este o firma vital instal. se intra in curte la vital instal si in dreapta e un baner mic care te indruma catre fippi ... 10 m.
Adresa asta explicata asa ma gasit-o si eu pe net ![]()
... dar merita sa nu mai platesti transport la ele daca gasesti ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
bb_yasmi spune:
am si eu o intrebare: am facut vaccinul in brat, se numeste PRIORIX si cica e cel platit care se face gratuit acuma.......asa este??? si nu are efecte adverse!! si peste 1 luna trebuie sa mergem sa il facem pe cel gratuit!!! nu mai inteleg nimik....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Roxxy80 spune:
Pai stai ca nici eu nu mai inteleg nimic. Eu stiu asa ca la 1 an fix se face Infarix Penta (asta pt cine a facut Infarix si pana acum) si la 1 an si o luna se face Priorix (care este ROR si este varinta platita a vaccinului de la stat cum e Infarixul, adica nu-l faci pe ala pe care ti-l ofera gratis).
Noi tot timpul am facut Infarixul in picior si acum il vom face la fel. Nu stiu insa unde se face Priorixul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am si eu o intrebare: am facut vaccinul in brat, se numeste PRIORIX si cica e cel platit care se face gratuit acuma.......asa este??? si nu are efecte adverse!! si peste 1 luna trebuie sa mergem sa il facem pe cel gratuit!!! nu mai inteleg nimik.... ![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
Ank83 spune:
Priorix este ROR ... dar asta se face dupa cel de 1 anisor 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Pai stai ca nici eu nu mai inteleg nimic. Eu stiu asa ca la 1 an fix se face Infarix Penta (asta pt cine a facut Infarix si pana acum) si la 1 an si o luna se face Priorix (care este ROR si este varinta platita a vaccinului de la stat cum e Infarixul, adica nu-l faci pe ala pe care ti-l ofera gratis). Noi tot timpul am facut Infarixul in picior si acum il vom face la fel. Nu stiu insa unde se face Priorixul.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu |
uffff nici atata nu mai inteleg...

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Roxxy80 spune:
Referitor la scutecele Momi: le-am folosit si noi pana acum 2 saptamani cand am trecut la nr 5 (nr 5 la ei seamana la dimensiuni cu 4+ de la pampers). Am fost tare dezamagita de nr 5: benzile alea adezive numai adezive nu erau (si ma refer la aproape tot baxul), zilnic ii iesea pipi din scutec (ceea ce nu am mai patit vreodata la Matei). Mi-a parut rau ca am revenit la pampers, dar chiar m-am enervat rau de tot. Noi foloseam de cateva luni bune scutecele Momi si cu 50 RON cumparam 2 baxuri. Poate voi mai incerca peste o luna sa mai iau un bax (am noroc ca magazinul e chiar in drumul sotului catre serviciu, ca fata d eund estam noi e la mama naibii).
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu

care-i sora ta????