LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 11
adinag spune:
Comisia recomanda cel devreme in luna a 14-a, adica incepand cu 13 luni implinite. Jasminei i l-am facut mult mai tarziu. La Floris inca nu stiu, vom vedea.
Doctorii homeopati recomanda fara vaccinuri in primul an de viata. De exemplu. Eu am ales o cale de mijloc.
Amy26 spune:

aseara am vazut pozici dar nu am apucat sa comentez nik ca
tati si nu am vrut sa-l deranjez
Mami Miha,Amira e asa dulce(cum doarmea ea pe canapea) Robert ce sa zic...un adevarat barbat iar tu
BB,ma bucur ca nu ai apucat sa stergi pozele ....am vazut buburuza roz care e mumoasa rau(ce palalioara frumoasa are!)
Ellis,din cate am vazut ati avut parte de o petrecere pe cinste
iar Alessia
delicata si frumoasa ca o floare.Tortul a fost foarte frumos
...si noi tot de la agapitos am avut (biscotino).....ffff bun.
Dany,asteptam si pozele voastre!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
si noi avem mucisori si tusim putin
...din aceasta cauza am amanat vaccinul
Fetelor,continuati sa le dati bulgarasilor Vigantol? Cate pic le dati acum?
AMY si
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
haoleu, mai, eu am glumit, n-ai vazut ca-s paralela????????? daca totusi trimiti, poate rezolva sotul cand vine, ca eu nu stiu ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |

...tu faci misto de mine si eu ma chinui sa rezolv laptopul omului... ca de stiam ca e cu asa figuri nu ma bagam neam la el...
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Sincera sa fiu nu prea i-as face varilrix deloc.Mai face cineva vaccinul asta? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
pana la ce varsta e protejat contra varicelei... ca sincer decat sa mi faca cand e ditamai flacaul... mai bine cat e mai micut...Parerea mea.
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia
ancadragoman spune:
Amy noi ii dam 3 picaturi.
Anco tu deja ai defect profesional si vrei sa repari tot?
Halatul il aveai pe tine?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi adina, ellis mersi! cel mai tare m-a enervat ca tati a dat vina pe mine.. ca eu n-am fost atenta nu mei continui...........PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
cunosc problema
.... zilele astea raul s-a urcat in pat cu tot cu cana cu cioc... si s-a lovit.. si bineinteles ca tasu disperat ca eu nu l-am vazut si bla bla bla 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Amy noi ii dam 3 picaturi. Anco tu deja ai defect profesional si vrei sa repari tot? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Anca,multumesc pt rasp.
aaaa......a fost super tare faza cu unghiile tale rosii

AMY si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adinag Comisia recomanda cel devreme in luna a 14-a, adica incepand cu 13 luni implinite. Jasminei i l-am facut mult mai tarziu. La Floris inca nu stiu, vom vedea. Doctorii homeopati recomanda fara vaccinuri in primul an de viata. De exemplu. Eu am ales o cale de mijloc. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
din privinta vaccinelor eu m-as muta in Austria...
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Amy noi ii dam 3 picaturi. Anco tu deja ai defect profesional si vrei sa repari tot? |
se poate ...se poate sa fie si asa... Dar halatul o sa il pun cand predau omului laptop-ul... si o sa tin buzunarle larg deschise sa imi intru in mana
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia