Barbati intretinuti:dragoste sau comfort?
Am o relatie de 3 ani cu un barbat de care m-am indragostit la prima vedere.El era in vacanta la familia lui,avea un job foarte bine platit in alta tara si asa ne-am cunoscut iar el a decis sa nu mai plece sa ramana pentru mine in Romania.A fost flatant,va dati seama doar ca...a ramas si faraa job si de atunci isi tot cauta altul!
Intre timp,relatia noastra a mers relativ ok,adica el nu stie sa vorbeasca,sa se comporte in asa fel incat sa ma faca pe mine sa ma simt sigura pe relatia asta,sa maa faca sa ma simt cea mai frumoasa in viataa lui...nu are nici o treaba cu romantismul si desi ma chinui in mod repetat sa vorbesc cu el,sa-i explic ce vreau de la el,el tot nu pricepe,sau nu vrea...si mereu imi spune caa exagerez.
In timp,eu mi-am dat seama ca el nu e chiar asa bine,crescut,ca are o familie dezbinata,niste prieteni mitocani cu care si-a gasit o ocupatie gen uitatul la meciuri,pariuri pe meciuri si el prefera decat sa dea un banut pentru cheltuielie noastre,sa-l bage la pariuri.
De la cateva luni eu am inceput sa intretin aceasta relatie,fiecare iesire in oras,cadouri lui de ziua lui(exact ce-si dorea,iar el imi aducea mie cadouri desigilaate,care nici nu ma reprezentaau),mancare in casa numai eu cumpar,am fost in vacanta de 5000 euro doar pe banii mei,ca sa nu mai spun ca intretinereaa doar eu o platesc.De cateva luni am inceput sa resimt toate aceste cheltuieli si am inceput sa am probleme financiare...si am inceput sa imi pun intrebari..si ...nici macar nu mai stiu daca il mai iubesc,dar sunt sigura ca financiar m-as putea descurca daca ma despart de el..In ultimul timp,nu mai simt sa-i spun ce simt pt el,nu ma intereseaza ce face,nu-i mai cer vreo socoteala,nu mai simt nevoia de a face sex si parca nici el dar parca nu ma vad despartita de el..Imi doresc mult sarbatorile sa mi le fac cu niste buni prieteni departe dar nu stiu daca nu as suferi in lipsa lui..si maai e un aspect,nu-mi permit sa stau cu el de sarbaatori,nu mai am bani pentru amandoi si nici prietenii lui nu as vrea sa-i intalnesc in acele zile..Dar mi-e frica sa raman singura...mi-e frica de suferinta din dragoste...l-am iubit cum n-am iubit pe nimeni pana acum
Raspunsuri
violeta69 spune:
Maria,in 3 ani ar cam trebui sa stii ce vrei de la o relatie!
faptul ca-ti e teama nu e o scuza...
incearca sa te vezi peste cativa ani cu el avand si copii!
crezi ca va face fata la toate problemele?!
pt ca atunci cand vin copii se schimba radical modul de gandire...
daca nu e ok acum cand inca sunteti la inceput si se presupune ca totul e roz,cum o sa fie mai tarziu cand intrevine rutina!
e o rutina "frumoasa" cand totul a fost frumos la inceput,dar intr-un cuplu nu mai e pasiunea aceea de inceput,totul se aseaza,se linisteste si in famile iti gasesti oaza de liniste,echilibru,multumire...
de ce sa-ti fie teama?
orice sfarstit are si un inceput....
totul depinde daor de tine...incearca sa discuti clar cu el ce vrei,ce nu-ti convine si daca sunt sanse sa se rezolve ceva....
da-i un timp(sau da-ti tie un timp) sa vezi cum evolueaza lucrurile si daca nu si nu,STOP si de la capat!
viata e atat de scurta si nu are sens sa ramai intr-o relatie care nu te multumeste,
bafta
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
maria_ene spune:
Multumesc!Am stiut intotdeauna ca nu e o relatie de viitor si am fost constienta de asta,insa am fost prea indragotita..indragostita pana am devenit chiar oarbaa...si sincer,cred ca trebuie sa pun capat acestei relatii insa mi-e frica de momentul in care ma voi trezi singura,fara el langa mine..
Daca ar fi sa am un copil,pe el nici nu l-as mai dori in jurul meu,as fi doar eu cu bebelusul meu,sa-i ofer tot ce am mai bun si ce pot..dar iata-ma acum ca din cauza lui,nu mi-as mai permite nici sa cresc un copil
maria_ene spune:
In general sunt o femeie foarte hotarata si stapana pe propriile decizi dar cand vine vorba de relatia asta sunt alt om...Ca sa nu mai spun ca mi-am pierdut muuulti prieteni pentru ca domnul nu-i placea
violeta69 spune:
Maria,chiar tu ai spus...ai fost f indragostita si oarba...
acum daca te-ai terezit,pai trezeste-te!!!
frica nu rezolva nimic...
acum esti doar dependenta emotional de o relatie!
dar,sigur,vazand din afara totul e mult mai simplu
si totusi....
nu ai copii,nu sunteti casatoriti,esti independenta finaniciar,banuiesc ca ai si casa ta....deci ai toate atuurile!
cauta-ti forta interioara si fa ceva....
teodraghici spune:
Maria, usor de spus, greu de facut!
Ma bucur ca mai exista si barbati intretinuti, doar ca dupa cum vad nu le sta bine asa....intretinuti.
Cat despre pariuri samd, cred ca ar trebui sa aveti discutie serioasa.
Despre faptul ca nu stie sa se poarte cu tine....atunci ce te-a atras la el?
Cristina_C spune:
Simplul fapt ca se lasa "intretinut", ca se complace asa spune multe despre el...Altul ar fi complexat intr-o asemenea situatie si n-ar sti cum sa-si gaseasca de lucru mai repede, sa castige si el ceva, poate nu cat tine, dar sa castige totusi. In 3 ani ce l-a impiedicat sa-si ia un job?
maria_ene spune:
La inceput era ok,nici eu nu aveam nevoie de prea multa atentie,eram o femeie care se simtea bine libera si independenta,laa un moment dat nu stiu,m-am schimbata si...a inceput toata nebuniaa!
Vezi doamne,ca nu-i convine salariul,degeaba am incercat sa-i spun ca oricat ar castiga e binevenit si atat,s-a angajat o data pe bani putini dar nu-i placea mediul,imi baga fel de fel de scuze pana a trebuit sa se opereze de apendicita si a ramas acasa.....
Ma simt o femeie slaba..si nu inteleg de ce am aceasta slabiciune,in orice altceva sunt brici,nimeni nu ma paacaleste,sunt apreciata,respectata dar ma repet,in relatii sunt un om strain pana si de mine
violeta69 spune:
Maria,el sta la tine?
din ce traieste?
ca si pt pariuri ii trebuie bani...
ai incercat sa-i spui ca banii nu va mai ajung?sa nu-i mai dai bani pt nimic?...ca poate se trezeste!
cred ca se simte ca la mama acasa?
el cati ani are de-i place sa fie intretinut?!