Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 23
ceska777 spune:
Monicaa,
bine ca e Clara mica mai bine! Ce curajoasa ea! Bine ca a baut apa la Benji ma chinuiam sa ii var pe gat unu doi stropi de ceva in afara de lapte. Si ai dreptate de cand e mama la noi parca e mai in verva Benji si eu putin mai relaxata (inca nu am dormit dimineata pana la 9 nici nu am iesit in doi numai cu tati-dar poate bagam un cinema saptamana asta).
Linkul dat de tine nu merge direct la produs: dai un cod sa ma uit? Si eu i-am luat cate ceva de la baby walz o fi rama pr poza amprente si inca ceva???
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ellenuta,
si eu "votez" ca LalaD si Stancutza si Monicaa ca EVA sa primeasca MIlumil. Mai ales ca ai spus ca i-a placut. Noi tot pe Aptamil de la MILUPA suntem. Dar PRE. Ma gandesc sa iau un 2 sau 3 sa vad poate bea mai mult din el seara si nu se mai trezeste noaptea?! Sa stii ca s-au schimbat ceva norme europene legate de grupe de varsta pt laptic si probabil ca 3 nu va mai avea arome...
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Am citit ca avem tot mai multi clopotei cu dintisori si bipezi! SA NE TRAIASCA! Acusa o sa misune pe aici cu totii si noi dupa ei! O sa fie frumos rau la party-ul lor din februarie. Cum ma uitam la pozele puse de nemary ma gandeam ca dupa party o sa ma uit atent la fiecare copilas sa vad pe cine recunosc.
Docdecap,
chiar asa la noi nu te lauzi cu Serbanel care merge singur? Eu mai trag cu ochiul pe blog da nu am citit acolo nimic. Ia sa ma uit...
Filmulete!
Poze f. noi
monicaa spune:
Ceska uite nr de produs: 640.107.742.
Este o rama ptr poze special pentru aniversarea primului an. Mie mi se pare o idee tare faina!
Pentru luat amprente am si eu dar inca nu am realizat opera de arta. Caci trebuie sa stea manutza sau piciorusul 5 min in maglavaizul ala..cam greu la Clara..inclusiv in somn.![]()
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Lala_D spune:
Capitol nou aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129546
PS : nu mai am timp acum sa pun link la capitole, cine mai editeaza prima postare poate trece si link-ul, please.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
miky_mamica spune:
Mi-a placut la nebunie locul de joaca prezentat de Mary .... chiar mi s-a parut ok.
Multumim frumos celor care ne-au felicitat de dintisor, le dam un
.... si asteptam sa ne bata recordul de 10 luni si 15-17 zile ... ca nu mai stiu sa numar ....
anca.b spune:
Ioanact, 
Monica,
. ce bine ca a descoperit dr ce are clara. chiar daca ia antibiotic, nu e nici o problema, atita timp cit ii face bine si e prescris de medic pt o problema identificata, nu dupa ureche.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Laura, multzam!
da, am incercat eu masajul...ca lui ovi nu-i mai ardea de asta. e super bine...mi-am si mutat toate "ustensilele" in baia mica. ca nu ma mai intorc la dusul clasic...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
BRAVO STEFAN !!!!!! ![]() ![]() ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii