filtru de apa, de care?
Buna, fetelor!
Iarasi am de gand sa imi imbunatatesc calitatea vietii si nu stiu cum
Vreau sa imi cumpar un fitru de apa.
Mi-ar prinde foarte bine recomandarile celora cre au asa ceva acasa.
Raspunsuri
Christel spune:
Are cineva filtrul GAV?
Am citit aici:
http://www.apa-vie-sanatate.com/
si pare interesant, bun, voi ce spuneti?
As fi interesata, are cineva? In perioasa asta se fac reduceri, costa unul 200 euro(de la 350euro)
jenn spune:
Meb,depinde ce buget aloci filtrului.Poti lua o cana filtru Brita din C-----our de ex.Eu folosesc si aici si in Romania si sunt multumita.Filtrele se schimba lunar.E cea mai economica optiune!
Tala spune:
noi tot Brita folosim, la recomandarea unei foste vecine a unei matusi... care lucra la o farmacie si a facut testul apei filtrata de aceasta 'cana' si a iesit cica ok
Bucurie!
spic de grau spune:
Intra pe site-ul celor de la Brita si vezi ca sunt mai multe tipuri de cani/filtre.
Daca tot iti iei una, sa o alegi pe cea mai performanta.
Noi suntem f multumiti de ea.
crissteo spune:
seara buna. un pret la filtrele brita stie cineva? m-am uitat pe site, dar nu am gasit. sa stiu daca ni-l aduce Mosu... Multumesc.
meb spune:
Fetelor, va multumesc frumos pentru sugestii
Am trecut asa intr-o doara pe aici si ce surpriza!
Nu a postat nimeni cateva zile la subiectul meu si m-am gandit ca e sortit uitarii
Daca gasesc un filtru cana din sticla, imi iau negresit, o sa il pot lua si in vacante etc
Asa ma gandeam la unu de vreo suta de euro, dar se pare ca de banii astia nu prea poti lua cine stie ce...
meb spune:
m-am uitat, mi se par super! ar fi excelent sa fie filtrata si apa cu care spalam, si pe cea cu care ne spalam, ar fi foarte bine si pentru piele, si pentru electrocasnice. acuma nu imi iau un astfel de filtru, dar cand ma voi muta la casa mea o sa imi iau negresit.
Christel spune:
Si mie mi se pare super acest filtru Gav, de aceea intrebam daca are cineva sa ne spuna daca este intr-adevar asa de bun cum este descris?
mamamirunei spune:
eu am filtru de apa de la Aamway si sunt multumita de el. Filtrul ma tine cam 1 an si suntem cam multe persoane in casa, deci este avantajos pentru noi. Daca vrei iti pot da detalii despre el.