Ce spuneti despre acest articol cu Mihaela si Dani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Eu una nu o suport deloc pe MR, dar nu ma deranjeaza faptul ca iese cu Dani. Foarte bine, daca ea asa crede, este viata ei.
Pe mine ma enerveaza faptul ca mereu aduce vorba de casniciile anterioare, criticandu-si foarte mult fosti soti.
Macar sa lase loc de respect pentru respectivii, pentru ca in fond si la urma urmei au fost sotii ei si nu au fost si nu sunt nima' de pe drumuri.
Eu cred ca MR este o narcisista innascuta.
Si.........oricum dupa o casnicie tumultoasa cu SB, o alta casnicie cu multi bani cu E, trebuie sa vina si cateva relatii cu mult ssssseeeeeeexxxxxxx, ca de ii trece viata pe dianinte si nu vrea sa piarda nimic.
Este tare MR. Ce-a vrut a obtinu: faima cu SB, bogatia cu E si distractia cu altii. Bravo!
Cred ca mor de ciuda.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Nu cred ca diferenta de varsta este problema, ci faptul ca Mihaela face parada de dragostea ei, sexuala sau nu, parca pozeaza prea mult in femeia libera si fericita ca sa fie adevarat.
Am vazut cateva secvente din emisiunile ei, prea subliniaza mult relatia ei reusita si nonconformista cu Dani.
Oricum, nu le strica.
El, isi face o reclama nesperata, iar ea isi completeaza panoplia.
Acum, depinde langa cine il pune pe Dani: langa Dan Iosif sau langa Dan Chisu ?
Adik, intre care extreme.

Absolut de acord cu tine. Cu mica diferenta - eu cred ca cea care isi face reclama e ea. Poate veti spune ca nu are nevoie. Insa unii oameni mor daca nu sunt in centrul atentiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Da' io nu cred ca ea e cuplata cu Dani cum nu-s io .Imi da senzatia ca e ceva care ascunde altele....

Si io care credeam ca-s singura nebuna care se indoieste ca astia doi fac ceva...impreuna. Vorbesc prea mult despre asta ca sa mai si faca ceva. Cainele care latra...Si mai stiu una de la mama dar nu cred ca am voie s-o spun 'pe post' (noi suntem mai de la tara) - ceva cu mutu' care face ceva cu pamantu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Mie mi se pare ciudat ca, dintr-o data, nu mai vorbeste nimic despre copilul ei.Asa cum inainte ne intoxica cu casnicia ei fericita, cu sotul ei care o adora, cu copilul ei perfect caruia ii inocula principii sanatoase de crestere si educatie, dintr-o data, nimic. Decit Dani si sex: in 2, in 3, in grup.Zici ca dumneaei, nu a mai vazut barbat de...multisor

Citeam deunazi ca "Matinalul" a recunoscut ca "Divoasa" s-a mutat la el in garsoniera.Si m-am intrebat atunci: copilul unde e? Cine i-l creste? Pe bune!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Cred ca de la Elan ar primi o educatie mult mai buna!Aaa si Mihaela minte cu nerusinare cand spune ca Elan era student cand l-a cunoscut!Poate o fi fost dar nu din punct de vedere financiar,altfel nu-mi explic cum a avut o relatie cu Ileana Pescariu dupa care a suferit enorm cand l-a parasit pentru Dinu.Gurile rele spun ca nici pe marea diva Mihaela nu a iubit-o cum a iubit-o pe Ileana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Goldi l-ai uitat pe Dan Bittman....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Pai nu, ca m-am referit la extreme.
Pe masura ce se aduna "stirile", imi dau seama ca acest Otil, pe care il credeam mai rafinat, nu e decat un golanas de cartier care nu se sfieste sa faca glume nesarate pe seama diferentei de varsta cu MR si a relatiei lor. Se da lovit ca este urmarit permanent de papparazi, dar se vede de la un km ca situatia ii merge la inimoara ...
In locul MR, acum ca mi-am facut damblaua si ma stie toat lumea de sexoasa,l-as lasa in plata Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

MR sexoasa ??? poate in tinerete...acum nu prea mai prezinta interes. Daca a ajuns sa se laude singura .......

Ella

Mergi la inceput

De unde si pana unde Dani un rafinat? Colegii lui de facultate de la Timisoara sunt foarte mirati ca a reusit sa ajung unde a ajuns, pentru ca nu il apreciau

Mergi la inceput

Ce mi s-a parut putin deplasat fost ca Mihaela a facut un comentariu rautacios la adresa Danielei Crudu,asistenta celor 2 baieti, in emisiunea ei

Mergi la inceput