Sezatoarea canadiana (115)
Raspunsuri - Pagina 19
mamaana spune:
nelia noi avem long distance cu call select: parca e 5 centi in north america, 4.9 (sau mai putin, nu imi aduc aminte) land line in romania si 12.9 pe mobil; si nu, daca nu raspunde nu te taxeaza, sau cel putin nu am observat, dar ma uit deseara pe factura (daca nu uit) si-ti zic
mikiion spune:
Nelia eu zic sa faci vaccinul mai tarziu, nu e nici o graba. Eu fac la CSLC , nu la pediatru si pana nu a implinit 1 an nu am putut sa-l programez.
Si daca ne luam dupa ora Romanei Lisandru e nascut de ziua mea
M-a ratat doar cu mai putin de o ora![]()
Noi parca suntem mai bine, eu pe Imodium, Marc nu ne-a facut nici o diareea azi si a mancat ca un spart. Numai prostii, logic.
Tot raul spre bine. De mult nu am mai stat asa mult cu el ca ilele astea. Si am mai vazut si noi ce ii mai trece prin cap. Ne-am distrat de minune. Noi avem o olita in foram de scaunel , cu capac. E pe post de bibelou inca, nefolosita. Ieri se aseaza pe ea, imbracat. Sta putin , spune caca, si poi cauta sub capac daca a aparut ceva
La el se teleporteaza acolo ![]()
E tare distractiv cu el. Are o imaginatie copilul asta.
Ieri am stat si am citit din aventurile lui Atomix si m-am ditrat de minune. Eu nu apucasem sa citesc primele capitole.
Am avut si eu o faza deman de Atomix. Vede un mar pe masa. Disperat copilul zice pom....pom.... Mai ca plange ca nu-i da.... Eu ma uitamunde e copacul ala si de fapt ce vrea? Pana ne=am prins ca matul meu vorbea in franceza...
E greu cu limbile astea.
Try mult curaj la condus.
Podeanu si eu am impresia ca de la 1 septembrie totul merge pe dos....
M-am cam saturat....
Neliaeu nu ineleg de ce te taxeaza Startec-ul cu 25 centi o convorbire interurbana cand normal e 5 centi. Vezi sa nu fi sunt vreun copil( adica Agatha) . Daca nu , inseamna ca e o greseala.... Si se rezolva daca suni. Poti vorbi si in romaneste....
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Diana2007 spune:
N-am citit ultimele pagini dar am intrat repede sa scriu ca s-ar putea sa ajung maine seara la intalnire (sper sa nu scriu prostii, adica sa nu fie maine). Parca se zicea de ceva mai tarziu de 17.30 ? ca eu as putea sa vorbesc sa plec de la servici undeva pe la 18.00 si sa fiu acolo la 18.30 sa prind desertul
daca nu va mai gasesc, asta e, mananc ceva si ma duc acasa !
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
columbiana spune:
Diana, mai suntem intirziate;
Simonna, am pierdut nr.tau de la job, te sun acasa.
Cristina/cge, binenteles ca si pe ale tale 
iti trimit pm
http://www.floriinro.ro/
Ktrinel spune:
Nelia, idei gen…cand pun in functiune calculatoarele ca trebuie sa ii invete ( mamica de fetita de 2 ani si un pic) , alta revoltata ca desi isi aduce copilu spre 11 la gradi (desi deadline-ul e 10 ) uneori e obligata sa astepte pana se intorc copii din parc ( ca toti ies si nu ramane decat secretara care nu are dreptul sa-l supravegheze ), una revoltata ca nu s-a anuntat inca intalnirea cu Mosul…sa il pregateasca pe copil, ca sa nu se sperie ca anul trecut, ca saracii, daca nu sunt pregatiti raman cu traume toata viata …tampenii…dar nu ii deranjaza ca au acelasi meniu in fiecare luna ( adica aceleasi cateva feluri de mancare , prin rotatie )…
Ange, nu am bagat Persil in masina asta noua …cum masuram si cum punem detergentul la cea cu incarcare frontala ?
Stiu despre ce magazin spui …ala cu toutou-uri.
Dar voi cat vorbiti in Ro de obicei ? eu nu am luat niciodata abonament, desi ma suna in draci de la toate companiile …noi vorbim pe internet, avem si imagine si voce, deci ce poate fi mai eficient si mai ieftin ?
Mimitete , Japonia 
Podeanu spune:
Monicutza
, ce m-ai binedispus.
Nelia, eu am mai avut odata problema cu mina asta (stinga) la fel imi amortea. M-au trimis la urgenta la Royal Victoria unde am stat vreo 10 ore. Mi-au facut analize, nu a iesit nimic. M-au trimis la Royal la neurologie. Mi-au dat rv dupa 4 luni. Mi-au facut scan la cap, teste cu curent, nu a iesit nimic. Intre timp imi trecuse si mina. Ei ziceau ca dorm pe ea noaptea, drept ptr care mi-au recomandat un suport ptr incheietura miinii cu care am dormit citeva saptamini. Problema a disparut la fel cum aparuse.
mamaana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ktrinel Dar voi cat vorbiti in Ro de obicei ? eu nu am luat niciodata abonament, desi ma suna in draci de la toate companiile …noi vorbim pe internet, avem si imagine si voce, deci ce poate fi mai eficient si mai ieftin ? Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
da ktrinel, mai vorbim si noi asa cu cei care au calculatoare, dar cu ceilalti vorbim pe telefon
mai mult de 10$ nu am platit
ange spune:
nelia,noi tot cu startec suntem de ani buni de zile.
podeanu,te dadusem disparuta
pitilache,nu am confirmat
dar sper sa ajung daca voi avea cu ce.
tu rezerva pt fete ca eu stau si pe un scaunel in capat de masa
importantt este sa ajung.
acolo odata ajunsa vad eu la cine in brate voi sta
ktrinel,eu in tara eram disperata dupa ariel.odata ajunsa aici si facand cunostinta cu tide-ul am realizat ca spala mai bine si rufele sunt mai parfumate.Nu-ti spun ca vreo 2-3 ani de zile mi-a tot adus colegul din Texas ariel(numai acolo se gasea).Bolnava!
Multi ani traiasca,multi ani traiasca,
cine sa traiasca ,cine sa traiasca...
Chiar asa cine sa traiasca,stiti?![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
columbiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ange nelia,noi tot cu startec suntem de ani buni de zile. podeanu,te dadusem disparuta ![]() pitilache,nu am confirmat dar sper sa ajung daca voi avea cu ce.tu rezerva pt fete ca eu stau si pe un scaunel in capat de masa acolo odata ajunsa vad eu la cine in brate voi sta ![]() ktrinel,eu in tara eram disperata dupa ariel.odata ajunsa aici si facand cunostinta cu tide-ul am realizat ca spala mai bine si rufele sunt mai parfumate.Nu-ti spun ca vreo 2-3 ani de zile mi-a tot adus colegul din Texas ariel(numai acolo se gasea).Bolnava! ![]() Multi ani traiasca,multi ani traiasca, cine sa traiasca ,cine sa traiasca... Chiar asa cine sa traiasca,stiti? "nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata." |
DACA te poti deplasa pina la Simonna transport eu echipa Laval
http://www.floriinro.ro/
nelia spune:
Mihaela!?! Adica Mimitete... si surpriza. Na, ca uitasem de ea, dar acum m-am stirnit iar... si pina miine mai e si nici nu stiu daca ajung.
Poate nu-mi spuneti si mie, ca v-am spus ca eu sint curioasa. Multumesc, Ktrinel, ca eu daca citesc ceva si nu aflu tot pina la capat, apoi ma apuc de facut scenarii si ma tot intreb ce-o fi vrut sa spuna... Acum am inteles! La noi, la gradinita vreau sa spun, meniul se voteaza cam o data la trei luni de catre consiliul de administratie, in care sint si parinti. Dar se mai schimba daca se observa ca ceva nu e pe deplin acceptat, digerat...
Am vazut ca mi-ati raspuns la intrebarile puse, multumesc!
Ar trebui sa numim subiectul Enciclopedia romano-canadiana, ca aici afli tot ce vrei in cel mai rapid mod cu putinta.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU