Salut toate fetele!
Dasalina multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine

Am facut ieri histeroscopia si nu a fost prea placut ca pt mi-a facut anestezie si nu stiu ce s-a vazut acolo, am doar biletul de iesire iar pe el scrie ca orificiul tr stanga este nepermeabil
caci trompa dr n-o mai am, deci rezultatele nu sunt grozave
Mai aveam o mica speranta ca mai pot ramane insarcinata natural dar acum s-a spulberat
Nu am avut posibilitatea sa vorbesc cu medicul dupa interventie dar abia astept sa vad ce zice el
sunt trista si dezamagita...
toate fetele
"Viata este o tesatura de dorinte"
any imi pare rau pt tine. asteapta totusi sa vb si cu dr.
dar avem capitol nou AICI
| Citat: |
| citat din mesajul lui any75 Salut toate fetele! Dasalina multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine ![]() ![]() Am facut ieri histeroscopia si nu a fost prea placut ca pt mi-a facut anestezie si nu stiu ce s-a vazut acolo, am doar biletul de iesire iar pe el scrie ca orificiul tr stanga este nepermeabil caci trompa dr n-o mai am, deci rezultatele nu sunt grozaveMai aveam o mica speranta ca mai pot ramane insarcinata natural dar acum s-a spulberat Nu am avut posibilitatea sa vorbesc cu medicul dupa interventie dar abia astept sa vad ce zice el sunt trista si dezamagita... toate fetele"Viata este o tesatura de dorinte" |
ambitioasa