Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

uuuffffffffffff pogonici si voi va luptati cu oligospermia.
mie mi-a spus un tip de pe DC, titelu ca sa nu refac spermograma la 21 de zile ca scade functia testiculara...sa o repet mai tarziu...asa ca amanam data de 26. numai bine o sa-mi fac si eu hormonalele si sotu si sa vedem. apoi cu ele in manutza ne prezentam la dna dr dumitrascu si vedem ce ne spune si ea.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

asa e..ne chinuim platind pacatele parintilor nostri sau poate chiar ale noastre....

si cand aud si vad ca alte mame fac copii ff usor. si uneori nici nu sii doresc ...sau unii chiar fara sa siii doreasca, ma doare sufletul...

azi am fost la biserica si culmea ironiei, am gasit loc doar langa 3 mame, cu copii de mana, era si un bebelus ..uf simteam ca ma topesc.....

de multe ori imi pun intrebarea, cat ne este noua dat sa ne mai chinuim pana ne tinem si noi BB in brate?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Pogonici, mare lucru despre diagnosticul tau nu stiu asa ca mai bine nu-mi dau cu parerea. Si eu am tot 31 de ani asa ca te inteleg f bine. Parerea mea e medicii de la noi(mai ales ginecologii) sunt fff aglomerati si cu gandul doar la bani asa ca nu prea mai sunt atenti la suferinta noastra. Eu am niste prieteni care au fost anul asta in Austria pt investigatii si au fost f multumiti. Ce e drept a si costat ceva 1000 de eu dar cu aceasta ocazie au petrecut si 10 zile de concediu. Eu una dc adun toti banii dati pana acum la medici trec de 1000 si rezultate ioc. Important e sa avem incredere pt ca am prietene care au ramas insarcinate la 35 si 37 de ani si o colega la 40 toate natural asa ca timp este berechet. important e sa facem ceva in acest timp si sa ajutam natura sa isi faca treaba. Pupici si bafta

Mergi la inceput

si eu imi pun asemenea intrebari si eu ma gandesc la fel. de ce cele care nu ii vor raman asa repede si noi care ni-ii dorim atat de mult ne chinuiim cu tratamente, analiza si cate si mai cate.
sa nu mai vorbim de cei de etnie rroma. chiar azi trecem pe o strada unde au mai ramas 2 familii...sa ii fi vazut cum stateau dezbracati, daca avea 1 an e bine, mamele dezbrehuiate, in sosete si slapi de plastic...si eu cu ciorapi pe mine, sosete,, cizme, caldura in masina sa nu cumva sa racesc si astea in geru iernii stau ca vara si fac copii cu nemiluita. si fumeaza de sparg, beau...si nu au nimic. si noi...nu mi se pare drept, dar nu Il mai judec pe Dumnezeu si nu mai cer socoteala....stie El cum e mai bine

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Salut toate fetele
Pogonici sincer imi pare tare rau pt diagnosticul tau si cum au zis si alte fete ma mir ca dr nu ti-a dat un tratament sau sa-ti explice mai pe larg ce inseamna acest diagnostic iar referitor la cele 2 variante pe care ti le-a oferit, mult mai bine alegeai laparo daR si dr trebuia sa-ti explice care este cea mai buna sol pt tine ca sa nu arunci niste bani pe fereastra

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

pogonici nu fi suparata!si eu trebuie sa fac laparo la cuza voda la dr dumitrascu irina care lucreaza la cab dr onofriescu!nici eu nu stiu ce am dar sper sa fie bine!

sper in curand

Mergi la inceput

any bafta pt maine...sa fie bine
mara ca nu te-am mai vazut de ceva vreme.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

neatza gagici!
Poftiti la cu cofeta, simpla, cu lapte ( cum o beau eu), cu zahar......sau cumo mai preferati voi.

Any iti tinem pumnii azi, sper din tot sufletul sa iasa bine interventia.

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

neatza si de la mine
alina multumim de eu mi-am luat cu coffeta si un pic de zahar.
miercuri merg sa-mi fac hormonalele si iliau si pe sotu`s cu mine sa faca si el. sa vedem ce va iesi.
any bafta azi...speram sa fie bine

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

pana la cate pagini merge un capito? Ca sa stiu cand sa fac altul.

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput