Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Completez mesajul anterior: Dinomo, Anadomnica, Onutza.....V-ati suparat pe noi?
Nici moldovencele gravidutze nu mai dau nici un semn...

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dasalina

Mona tu ce cauti pe net? N-ai fugit inca la sot ? Hai ca week-end-ul asta tre sa recuperezi....Spor la treaba!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Alina as vreau eu, dar eu inca sunt la bt iar sotu la sv maine ajung acasa

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Deci, eu am reusit azi si mi-am facut programare la Dr. Onofriescu pe 16 decembrie, am pus data asta ca sa fie in preajma ovulatiei, oricum era full, si mai facea programari doar dupa 14, acu o saptamana sunasem si mai facea doar dupa 1, am emotii pt ca e asa de ocupat dar sper ca el sa dezlege misterul infertilitatii mele
Ma bucur ca in celelelte subiecte mai apar gravidutze
FELICITARI BUBURUZA

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Dasalinadraga ce n-as da sa ma mut la odisee....acum am reusit sa intru ca sotu nu-mi da pace deloc. sta calare pe calc si trebuie sa-l pacalesc cu "ceva" sa ma lase si p mine
eu luni fac histeroscopia cu anestezie
sper sa iasa bine
va pe toate

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Dasalina este prima ta vizita la dr Onofriescu sau deja esti pacienta lui?
se pare ca va fi din ce in ce mai ocupat

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna seara ..dragalaselor..eu sunt noua pe aici....dar printre altele sunt in aceeasi situatie cu voi.....
sunt si eu pacienta dct Onofriescu..pot spune ca sunt o fericita ca am reusit in seara asta sa vb cu el la telefon si sa ma programeze ptr o celioscopie laparoscopica

oam o intrebare ..ati facut vreouna dintre voi laparascopie cu dct onofriecsu????

ca idee nu stitii cat merge acuma
eu peste 10-12 zile treb sa ma internez...mia zis sal sun pe mobil in 2 zi de ciclu...uffff
oare e greu?? e dureros??? ce stiti??

Mergi la inceput

Sunt prima data la el, prin vara mi-am mai facut o programare dar n-am mai ajuns pt ca eranm fix in concediu, si le face asa dupa o luna....acum sper sa ajung. Cumnata mea e la el, ea e gravidutza si e foarte multumita de el. Om vedea...Bafta la histerescopie! Eu ma bag in patutz. Pup la toate moldovencele mele dragi!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

ptr dasalina...am si eu o intrebare, de cand esti pacienta dct onofriescu???iti dau ceva sfaturi, ca daca tot avem acelasi obs medical, ai faCut HSG????sincer iti spun ee ff important acest HSG, poti sa faci orice teste, mie dct mia dat sa fac si apoi alti pasi
eu sunt pacienta dct de anul trecut din noiembrie
cei drept ca am facut o pauza cu investigatiile, dar mam hotarat sa fac acea operatie..

Mergi la inceput

Bine ai venit Pogonici!
Pont: Scrie repede 10 mesaje la rand ca sa scapi de moderate si sa ajunga mesajele in tim p real la noi.
Nu am mai fost la Dr Onofriescu pana acum. Am facut HSG la Elena Doamna cu Dr. Covali care e o dragutza. La timpul ala eram pacienta Dr. Dragomir. Nu am fost nemultumita de el dar pt ca nu am ramas am hotarat sa mai aud parerea unui alt Dr. Any parca e tot pacienta lui si face histeroscopie cu el, poate iti poate spune ea mai multe.
Iti urez sa stai cat mai putin timp pe la noi sa sa ne vedem la odisee cat mai curand!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor....azi e o noua zi.speram ca va fi mai buna ca ieri....
am emotii ptr aceea laparscopie???

va rog tare mult stie cineva care sunt preturile ptr celioscopie la dct onofriescu??

Mergi la inceput