Puiuti de Randunici 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Luny, pai de ce, nu mai vrei un fratior sau o surioara?? eu nu credeam ca o sa fie atat de frumos cu doi copii si imi era dor de un bebelus mic sa-l iubesc si sa-l pupacesc si acum Stef e un "rasfatat"...in ghilimele ![]()
Cristina, daca as putea sa ma teleportez eu as veni si acum la Brasov...dar mie, cel putin, nu-mi vine sa fac bagaje si doi copii si sa plec pt. 2-3 zile
...poate doar sa stam o saptamana sau mai mult ![]()
Totusi, poate dam o fuga in iarna asta la munte, mai mult pt. astia mici si pt. zapada...dar sa vad cum conving eu randunoiul 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
CristinaGoji spune:
Bubule - hai si pe o saptamana.
Noi am fost de 2 ori vara asta la Sovata, o data pt 2 zile si o data pt 3 zile si n-a fost prea obositor, chiar mi-a prins bine. Haideti fetelor sa ne organizam 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mstela spune:
Salutari.
Mimo
,am fost p'aci azi
,cu o leneeee,nu am plecat nicaieri ca nici pe mine nu ma invita nimeni!
Numa daca ma inviti tu...dar tu te faci ca ploua si ne zici ca pleci in vizite.![]()

Clodute,pupicei de la noi si vino mami,mai des aici ca nu musca.Scrie ce te doare (ai grija unde scrii,sa nu fii mustrata
),ce mai face micul Patrick,care este un scump.

Cristina
,buna idee,dar pare-mi-se ca ar fi greu sa facem asa intalneala,in plina iarna,daca nu am reusit noi in vara.
Dar,cine stie?Scrie cu rosu,poate atrage mai bine.![]()
Pup Bubu,Luny si restul fetelor.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
amira_roxana spune:
baiii...a intrat claudia pe forum! sa o incurajam sa bage mai repede 10 mesaje sa scape de big brothewr! acum cat are curaj....
hai claudia!

nicol_conte spune:
Clodute imi pare tare rau ca nu am ajuns la timp ieri sa te cunosc personal ,dar poate data viitoare. Ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii , am vazut poze cu tine si cu bb Patrick.
Mai baga repede niste mesaje ca sa scapi de moderare si sa fim in direct. 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Hei, buna randunica din umbra, ma bucur ca ai inceput sa scrii! chiar devenisem curioasa, la cat au vorbit fetele despre tine! te-am vazut la intalneala si am vazut si pozicile cu Patrick! e f. scump si pufos!
Spor la ciripeala!
Cu ce doctor minunat ai nascut si unde??
Helau, enibadi hom?? cine face capiolas? Kya, Ursulika?? s-o treceti si pe Clodute in listuta!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Moamaaa, o atentie, o maslina si pt. mine?? acum fac 6000 de mesaje 
Trebuie sa bucataresc ceva...baietii mei, toti 3 fac nani de la 3 jumate si nici un semn de trezire de la ei...m-am plictisit
...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare