Puiuti de Randunici 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PIDANA Luny, am intrebat-o si pe mama si ea zice ca mai bine nu. Si eu stiam ca organe se dau mai tarziu. Dar poate ca e la fel cu glutenul, zaharul, sarea. Tu decizi... edit: desi si ficatul tot organ e si ala se da .DAr ficatei de ce nu iei? eu iau agrisol de regula si sunt curati si frumosi, fara fiere. Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008) Poze |
asa ma gandeam si meu, de ce merge ficatel si nu inimioara..o sa-i dau si ficat, doar ca inca nu am ajuns sa cumparam proaspat..inimile le am acum..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mstela![]() ![]() ![]() ![]() CUSCRA,LA MULTI ANI CU SANATATE VIATA LUNGA SA ITI FIE FERICIRE IN CASNICIE COPILASI CU STEA IN FRUNTE IAR DRAGOSTE CAT UN MUNTE! BB3 SE PREGATESTE FAMILIA SE CINSTESTE CA E MARE SARBATOARE HAIDETI TOTI CU MIC CU MARE FIINDCA ESTE CURTE MARE. (nu uitati skiurile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Olgutzika spune:
Cati sarbatoriti!!!
Simo
Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!!!
Muffy, Sean, Amira, Iulian, Tzupanica
Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!
tuturor Mateilor

Andreiului de Giani si Antoniei de Bitzulina
pentru ieri!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!! SA AVETI PARTE DE MUUUULTE BUCURII SI SA VA FACETI MAMICILE FERICITE! ![]()
eu pe fuga...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Clodute spune:
Avand in vedere ca am primit invitatie
nu puteam sa refuz inregistrarea mea pe forum.
Olgutzika spune:
Voi petreceti si eu am fost cu mama la obor dupa varza 
Fetelor, nu ati fost la Obor la Ploiesti?!?!?! Ei bine, nici sa nu mergeti!!! Nu stiu cum de nu am calcat pe nimeni, nu am busit masina, nu am zgariat alta masina, nu m-a injurat nimeni ( ca eu m-am injurat inclusiv pe mine, ca am fost de acord sa merg acolo
) Noroc ca a venit frate-miu cu mine, pe post de hamal
, ca am ras toti trei la greu de ce nenorocire era acolo. E un loc ce seamana muuult cu Europa de acum 8 ani, plin de hoti, de oameni sarmani, de rusi ce isi vindeau aceleasi conserve de acum 20 de ani, de fum de mici, de manele date la maxim...Nu am avut niciodata senzatia ca trebuie sa o iau la fuga IN MOMENTUL ALA!!!! da' macar mama a fost fericita ca si-a luat varza cu 5000 chilu' ![]()
In rest....bucatareala de duminica, legumele caprei pentru toata saptamana...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Clodute spune:
Deci...
sa fac prezentarile ... il cheama Patrick (si e al meu
... nu al lui Gecko
) din cauza lui
citesc de aproape 1 an jumate aici
la scutece ... dar si la odisee... S-a nascut pe 26 februarie 2008, este un SUPERB (asa il vede cioara
)
NASCUT USOR (drept pentru care mai vreau UN BEBE - asa ca desi stiu tot despre voi cum bine stiu fetele de la intilnirea de ieri nu o sa scriu mai des ...
) 3.200 gr, 51 cm, Apgar 8/9 si un doctor MINUNAT.
Clodute spune:
Bun, Olgutza cred ca ma invita la masa...ca s-a bagat in salata mea...si nu vrea sa ma lase sa bucataresc
(dar ii spun si ei un secret, plec in vizita deci nu vin la tine
ai scapat de data asta
)
Clodute spune:
Bun... acum sa va
pe TOATE FATA EXCEPTIE, ma bucur ca m-ati convins sa scriu (desi ...nu am avut nota mare la compunere) eu mai usor m-am descurcat cu matematica...dar ... asa ..2 puncte (.,.) o sa scriu si eu poate ...in fiecare zi sa stiti ca mai traim...mai mincam...mai dormim... mai bubu
(adica bucatarim, facem curat) si o
ca sa stiti ca sunt alaturi de voi.

.DAr ficatei de ce nu iei? eu iau agrisol de regula si sunt curati si frumosi, fara fiere.