Puiuti de Randunici 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
LA MULTI ANI SEAN, IULIAN, TZUPANICA SI AMIRA!!!
Eu cand eram insarcinata ma gandeam ca fetita mea o sa semene cu tacso, brunetica cu ochi negri si gene intoarse! Si asa a fost..., nici nu trebuie sa semene cu mine ca oricum e frumoasa rau!
Ce, nu-i asa???![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
doinita_g spune:
[s] LA MULTI ANI SIMO 

LA MULTI ANI MATEUTZI 
LA MULTE LUNI MUFA, SEAN ADAM 
Va invitam la un
de sampanie 
Peste Tzupanica au navalit 'mucozaurii', nu sta deloc la aspirat mai are si durerile astea de dinti (eu parca i-as vedea un colt)... deci este superrr maraita!!!
toate randunelele si puiutii!
N-am citit nimic din urma...asa ca
sa vad ce ati mai facut!!!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Cand eram insarcinata cu Ilinca am citit o prostie de articol intr-o revista de-aia de duamne, cu o mama si o fetita care se pregateau de petrecere, se coafau si isi faceau unghiile si erau amandoua brunete si frumoase si semanau asa de mult...si m-am gandit ca asa mi-as dori sa fiu si eu cu fetita mea! si vad ca asa a iesit! In concluzie, aseara vroia si ea unghiile mov ca ale mele! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Asa a iesit...e frumoasa foc si seamana cu tine...si ce daca ii faci si ei putin unghiile mov?
dar cand am vazut ce forta are mi-a fost teama sa-i dau drumul ca sa nu se imprastie pe jos toata
Eu o tineam sa prind momentul sa-i dau drumul si ea se zbatea din ce in ce mai tare sa scape de omu' rau 
Asa, exact asa, ii statea parul si Teodorei cand era asa mica
POate apuc sa scanez eu niste poze odata !Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau nici nu trebuie sa semene cu mine ca oricum e frumoasa rau! Ce, nu-i asa???POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
E frumoasa , cum nu?
Dar sa stii ca mie-mi pare ca seamana si cu tine...eu cred ca gurita e a ta, daca nu cumva si nasul...culorile sunt altele si asta induce efectul general...lasa ca mai creste ea, noi aici suntem Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Multumesc mult,dragelor!

sunteti asa de dragute

si sigur ca voi mai face inca un bebe(numai ca sunt sigura ca tot baiat va fi
)-si poate cat de curand,faza e ca de 3 zile tb sa imi vina cm si inca nu a binevoit
!!!
Hai sa va cinstesc cu ce am mai bun :::

si multe,multe,multe praji!!!
cocluzia la 29 de ani
:
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
SIMO, STII POVESTEA CU SOACRA CU 3 NURORI?![]()
Mimo, aseara i-am facut o unghie mov ca sa meraga la baie, dar dupa cateva minute a vrut sa i-o sterg!
s-a trezit Sebitul, fug!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
nicol_conte spune:
Neata si de la noi, acuma ne-am trezit cu totii!
Ma duc sa-mi beau
si apoi sa hranesc Antonia.
La multi ani , Simo! Iti doresc tot ce-ti doresti tu!
La multe lunisoare bebeilor anivesati azi si celor cu numele Sf Matei!!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
PIDANA spune:

LA MULTE LUNISOARE SI PUIUTILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 16 : Matei- MUFA, Sean, Iulian, Amira, Alexia Teodora-TZUPANICA!
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
luny spune:
AZI:MUZICA SI DANS!..

De mancat si de baut pentru toata lumea!!

Lam multi ani copilasilor aniversati astazi si celor care poarta numele MATEI!!Sa fiti cumini, voiosi, sanatosi si sa va bucurati parintii!
La multi ani, Simooo!! sa ai parte numai de bucurii!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
clau a fost mai bine azi noapte, s-a trezit cam la 2 ore si a adormit mufat repejor..
acum, diminieata a vrut numai san, la greu, inca nu a papat branza cu fructe, incerc acum sa-i dau..
ce ghinion..2 aniversari in aceeasi zi s-au nimerit, si eu singura acasa..ma rog, o sa vina mama si sor-mea mai incolo..
am baiat de 8 luni!!:)) cand a trecut atata timp??..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!