o luna fara indemnizatie !

o luna fara indemnizatie ! | Autor: anaemi

Link direct la acest mesaj

buna seara! am si eu o nelamurire si daca m-ati putea ajuta...
am nascut pe 3 august si actele pentru indemnizatie le-am depus la inceputul lui septembrie (1-3 nu mai stiu exact). pana in august a fost sotul in CIC, dar l-a intrerupt la 2 sapt dupa ce am nascut, deci pe august nu a mai venit nici o indemnizatie.(corect)
dupa cum spun cei de la directia muncii : Plata indemniza#355;iei #351;i stimulentului se cuvin #351;i se pl#259;tesc:
- īncepānd cu ziua urm#259;toare celei īn care īnceteaz#259;, conform legii, concediul de maternitate #351;i plata indemniza#355;iei aferente, dac#259; cererea este depus#259; īn termen de 60 de zile lucr#259;toare de la acea dat#259;.
- īncepānd cu data na#351;terii copilului, dac#259; cererea este depus#259; īn termen de 60 de zile lucr#259;toare de la acea dat#259;, īn cazul persoanelor care nu īndeplinesc
condi#355;iile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate #351;i a
indemniza#355;iei aferente.
problema este insa ca nici pe septembrie nu a venit indemnizatia, cu toate ca am depus actele in nici 30 de zile de cand am intrerupt primul CIC. E corect? ca mie nu mi se pare. eu nu prea ma pricep si ca sa stiu daca as putea face demersuri. nu ca nu as putea trai fara aia 600 ron care nu mi i-au dat, dar e dreptul meu si de ce nu as putea beneficia pe deplin de el (de la mine putin , de la altii putin,...si uite asa...)

"thenc iu"

Mamica fericita de Filip (06.03.2007) si Anastasia (03.08.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Te rog sa plasezi intrebarea la topicul de profil.

Multumesc.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput