Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
ceska777 spune:
Monicaa,
o sa iau sambata si cereale de la APTAMIL, numai alea nu imi lipseau dar daca astea o sa ii placa-AMIN! Pana acuma aveam MILUPA cu si fara lapte, fructe, giressbrei etc.
Nemary,
uite azi spre exemplu, zi tu ce crezi ca eu nu mai vad nici un patern!!!!
01:00 180ml lapte
06:00 175ml lapte
09:00 banana+biscu+branza vaci
de la 11:20-12:30 somn
12:30 l-am incercat cu legumele nu a prea avut spor trimis la plimbarepe bune cu buni
14:30 legume
18:00 cereale simple cu lapte formula
19:15 lapte cu cereale
Tot sambata ii cumpat Aptamil 3 care ar fi pt varsta lor, el bea inca PRE.
Dupa asta nu mai am idei ce sa incerc. Adevarul e ca eu "beu" lapte rar si asta numai fiert si nesquik! Tat-su nici ala nu bea lapte! Asa parinti asa copii! Dar inca nu ii dau nesquik!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Eu ma uit la DOMINO DAY! Astia sunt nebuni: au avut nevoie de mii de ore sa aseze pietrele iar acuma cu un bobarnac se duc naibii ...dar asa frumos!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
seara buna,
tzn tzn tzn ...
urat, tare urat ca s-a ajuns la chestii din astea. rautati absolut gratuite .. si cuvinte scrise asa ca sa umplem paginile sau ca sa ne aflam in treaba .. tare urat!!!!!
d-aia se numeste forum .. fiecare vine cu o opinie, o parere, un sfat, o intrebare etc .. nimeni nu trebuie sa-si impuna punctul de vedere si sa bata cu pumnul in masa ca sa fie ca el ..
gatta sincer, nu mi-a placut atitudinea ta .. practic iti bagi picioarele si nu te intereseaza aceasta petrecere, nu? ei bine tocmai de aceea am ocupat N pagini pe pretiosul server al DC .. ca sa impacam si capra si varza, sa nu ramana una din noi pe dinafara pentru ca nu ar fi corect!!! faptul ca fiecare isi da cu parerea mi se pare foarte ok .. e mai bine sa dicutam asa decat s-o batem pe ereena la cap cu rezultatele sondajului .. cui nu-i plac aceste discutii, sa treaca peste ele .. fiecare scrie cat vrea, unde vrea si orice vrea pe acest forum!
totusi, e bine ca am ajuns la un numitor comun .. 21 februarie, e un inceput, nu??? sa vedeti acum discutii in ceea ce priveste ora ...
acum sa trecem la lucruri importante
monica mititica clarita .. bine ca ai ajuns cu ea la doctor si ii dai tratament. insanatosire grabnica!
ereena sa dispara odata mucii aia nesuferiti!!! sanatate lui mateiasu!
eliza bine spus
sa ne gandim de doua ori inainte sa dam send unui mesaj .. pe moment nervii sunt multi, rautate e multa .. si se incing spiritele ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
danonique
multumim!!
gascha de piticuti
mai are rosu in gat vanessuca?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
ema multumim ca ti-ai adus aminte!!!! 
ce mai face bufleiul mic?? papa mama pe el de baiat frumos!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
miky_mamica spune:
Multi
ici de la noi pentru toate mamicile si suparate si nesuparate ..... vremea si criza financiara ne ataca pe toti asa ca suntem mai nervosi si mai stresati ..... dar stati linistite ca apele se vor linisti si sunt sigura ca vom avea o petrecere minunata si ne vom simti extraordinar de bine toate mamicile si vom pune deoparte toate vorbele si rautatile ....
Eu una sunt optimista pentru ca in sfarsit o voi cunoaste pe Miri ..... si o mai asteptam pe aici cu slapul ca deh cateodata mai trebuie .... plus ca vor mai fi mamici noi pe care nu le cunosc, iar cu cele mai vechi sper sa aevem timp sa schimbam impresii si sa facem muuuuuuuuuuulte poze.
laura_dimitris spune:
Imi pica ochii in gura de somn dar tot mai stau d'un mesaj ![]()
Si mai am un singur dor.... o felie de tort din ala cu ciocolata aratat ieri de dany bv....
Tot nu m-am lamurit daca a fost facut de ea sau cumparat... Oricum ar fi... cred ca am sindrom post mestrual (
o exista ??? ) ca mor de pofta de ceva dulce...
In fine,...
Louiza, ai nota 10 de la mine ca ai gasit explicatia corecta! Criza mondiala financiara este de vina. Si americanii. Si evreii din america
A, si ai grija acum daca este sotul plecat din tara pentru mai mult timp sa nu cumva sa o iei pe yasmin in pat cu tine ca nu o mai scoti de acolo... Iti spun din proprie experienta ca asa l-am bagat eu pe dimitris ... era iannis plecat in grecia in armata iar eu am ramas cu baiatul in pat si in ziua de astazi...![]()

Larisuca, nu-mi dau seama cu cine seamana pipetul dar este tare frumoasa! Baietii seamna in general mai mult cu mamele, ; cel putin, dimitris al meu seamana mult mai mult cu mine decat cu tata-sau...
Danutule, inca odata multumiri din partea mea ca te-ai oferit cu atata generozitate sa ne ajuti cu masuta aceea. Cred ca cel mai bine este ca cele care doresc sa-ti trimita tie PM si asa vei sti clar cine mai vrea si cine nu.
Monica, of, ce bolnavioara este micutza clara...
Sanatate multa si sa treaca cat mai repede!
Mama ta cum mai este ?
Ereena, multumesc ca m-ai bagat pe lista! Acum, sala de conferinta vs. loc de joaca... inclin oarecum, gandindu-ma la dimitris, pentru loc de joaca...
Ceska, sorry ca a vomat.... poate are rosu in gat... poate il doare burtica... Ma gandesc ca daca la lapte ar fi fost problema nu l-ar fi baut pana acum fara probleme... Mie mi se pare ca a mancat destul de bine astazi.
Roli, mi se pare super acel loc de joaca, astfel cum este descris pe site! Sa ne povestesti cum a fost. Si petrecere frumoasa!!!
Si, repede ca nu a trecut ziua:
EVITA

dar am si 2 "restante " de ieri:
STEFAN 

MATEI ALEXANDRU

lui ema ca am vazut ca aparut acum ![]()
si lui lala20 ca mi-am amintit ca se simtea din nou invizibila...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
miky_mamica spune:
Am zis mai devreme ca ne vom simti bine noi mamicile ....... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sunt sigura ca micutii se vor simti de o mie de ori mai bine pt ca va fi petrecerea lor ........... nu-i asa?
Ellenuta spune:
laurici 
tortul lui dany cred ca era cumparat .. oricum, arata tare yummyyy.
ceska ce plangea piticul cu lacrimi de crocodil!! nu stia ce se intampla cu mami a lui ..
pletoselul frumos
stancutza cum este sofiuca frumoasa? sper ca totul e bine!!
dana ai PM de la mine. 
eu repet pozitia mea fata de petrecere .. eu ma supun majoritatii, vin oriunde, oricand .. chiar daca nu e ok ziua, voi face eforturi si o voi face sa fie ok .. got my point???!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
grati.ela spune:
Hello mami de Cretzulina mica si tulburator de frumoasa! Deabia astept sa vin la studio pt o sedintza foto cu puii mei...vrem si calendar pe 2009. Mai tzii minte ca anul trecut, parca pe la mijlocul lunii octombrie ne-ai invitat la lansarea studioului? Ce burtici simpatice aveam...atunci am cunoscut-o si pe Laurici mami de Dimitri si pe atunci sirenuca Eleni... a trecut un an dragutzelor si uitati ce bebelasi frumosi avem!!!!!!!!!!!! 

Silvia!
Eu sunt de acord cu orice data si orice locatie...abia astept sa ne intalnim!
dak aveti chef de o shopingareala va recomand simar.ro ... au niste posete frumusele foc....
azi am dat iama prin magazine si i-am luat lui Dudu pantofi blanitzi cu...65 ron (de la Primigi) si inca o pereche de ghetutze tot de la Primigio f. frumosi cu...47 ron. Practic la Piciul sunt cam 140 ron perechea asa ca am luat 2 la pret de 1.
am uitat sa va multumesc pt sfaturile cu privire la nutritionist pt Ozi. 
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/