Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

pleoscariu scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare, sdica sa-ti apara mesajele in timp real.

da-ne toate datele tehnice ale lui bebe si ale tale ca sa te trecem in listuta! data nasterii, kg, cm, apgar, la cate saptamani, data ta de nastere.

bine ai venit!

laurici pai e nasol atunci! fara sac si o gramada de bani .. pai mai bine ii iau sania de la carrefour ..

BRAVO THEA!! LA CATI MAI MULTI PASI SINGURICA!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

multam' Laura si felicitari plimbaretei si la cati mai multi pasi

ma retrag la pitik mea
o Duminica placuta !

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Buna fetelor, am si eu doi copilasi: baietelul Ionut s-a nascut in data de 14Ianuarie 2008 cu greutatea de 3250 gr si 56 cm, iar fetita s-a nascut in 13 dec.2004 2500gr, 49 cm.

bine ai venit . parca gabi te numesti?primele tale 10 mesaje vor aparea mai tarziu ,pt ca sunt moderate. scrrie inca 9 unul dupa altul,nu trebuie sa fie importanteca sa iti apara mesajele imediat. o sa te trecem pe lista .ne spui si data ta de nastere si unde s-a nascut ionut?inca o data la multe lunite pt ieri. pe fetita cum o cheama? in curand sper ca primim si poze ,da?

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

[quote]citat din mesajul lui Ellenuta

pleoscariu scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare, sdica sa-ti apara mesajele in timp real.

da-ne toate datele tehnice ale lui bebe si ale tale ca sa te trecem in listuta! data nasterii, kg, cm, apgar, la cate saptamani, data ta de nastere.

bine ai venit!

Bine v-am gasit!
Puiul meu sa nascut pe 14 ianuarie 2008, 3500 gr. 56 cm. apgar 10 la 42 de saptamani
Eu ma-m nascut in 21 februarie 1982

Mergi la inceput

fetele, sa vezi nebunie cu cadourile pt petrecerea clopoteilor. abia astept

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

[quote]citat din mesajul lui ploscariu

Buna fetelor, am si eu doi copilasi: baietelul Ionut s-a nascut in data de 14Ianuarie 2008 cu greutatea de 3250 gr si 56 cm, iar fetita s-a nascut in 13 dec.2004 2500gr, 49 cm.

bine ai venit . parca gabi te numesti?primele tale 10 mesaje vor aparea mai tarziu ,pt ca sunt moderate. scrrie inca 9 unul dupa altul,nu trebuie sa fie importanteca sa iti apara mesajele imediat. o sa te trecem pe lista .ne spui si data ta de nastere si unde s-a nascut ionut?inca o data la multe lunite pt ieri. pe fetita cum o cheama? in curand sper ca primim si poze ,da?

da Gabi ma numesc
pe fetita o cheama Ioana
Va salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Bun seara zuzulici!

Sper sa fie buna si pentru mine Adica sa am si eu 30 de minute libere sa citesc ce ati mai facut si sa zic doua vorbe...

Oricum, este aproape un miracol faptul ca am reusit sa ma asez acum la calculator...
Pentru mine zilele de sambata si duminica sunt extrem de obositoare Problema este ca tot timpul suma treburilor pe care le am de facut este constanta Am facut 4 feluri de mancare + curatenie in baie si 2 camere. Sa tai astea de pe lista... si ce daca?! Au aparut altele aragazul s-a murdarit, am stat cu eleni sa o adorm si intre timp dragul meu de dimitris a varsat o sticla de iaurt de baut pe masa din sufrageriesi pe covor si si-a rasturnat vreo 100 si ceva de jucari care mai mari care mai mici prin toata camera lui... So, trebuie sa o iau de la capat cu curatenia....

MA INTORC

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Ma bucur ca matei de ereena si clara de monica au trecut peste ce a fost mai greu ca raceala!

Laurici, of, multi si multa sanatate lui theutza!!

si mi vine sa mor cu muciosrii astia... Eleni ii are de mai bine de 2 saptamani si nu-i mai trec deloc! Atata doar ca nu a facut febra si nu are nimic pulmonar dar mor cand o aud cum haraie de la ei. Si, vorba laurei... nu reusesc sa-i trag cu aspiratorul deloc! Unde or sta pititi ?

SimonaB, fetitei mele ii dau 10 picaturi de fier cu 2,5 ml. de calciu de la pharco 10 zile pe luna. Dr. mi-a spus sa-i dam timp de trei luni. Alte fete nu dau nici ca. nici fe.

Miri, stai linistita ca nu este nimeni suparat pe tine! Cum ar fi si de ce?! Eu sper, de fapt, ca numai este nimeni suparat aici... ca doar suntem cele mai unite mamici cu cei mai frumoasi clopotei ! Abia astept sa te cunosc!!! Dar, TE ROOOOOG, spune-mi ca-l aduci si pe Bruno !!!!! Te roooog !!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

http://www.casaretro.ro/ magazin cu jucarele si marionete

lauraharnicuta

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Anca, asa-i, se poate pune sacul de la carut. Eu am cumparat de la laredoute.fr geaca impreuna cu husa pt picioare (ca un combinezon), care se pot purta pe carut/ saniuta (are ssi gaura intre picioare pt centura).

Lume, lume anuntam inca o clopotica ce a facut pasi singurica Ieri a mers 3 pasi, de la mama la mine si azi a facut treaba asta de o gramada de ori si-i foarte mandra si cu gurita pana la urechi cand ii reusete
A, si acum 2 seri eram impreuna cu sotul in sufragerie si /se tragea de bratarica (abia i-am pus-o). Eu i-am spus: "bratara, mami" si ea de colo: BA-TA-UA Am auzit amandoi si ne uitam unul la altul socati Repeta, maimutica mamii (numai tata nu vrea sa zica)!
Edit: Stoisor eu cum am vazut ca are primul scaun normal, i-am bagat lapticul ei obisnuit (deja nu-l mai suporta pe cel fara lactoza) si am inceput sa-i dau papica normala (am mai pus morcovel mai mult, dar nu i-am mai dat regim). Sanatate multa piticei

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
[green]
Atat sunt de mare

[green]Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

bravo theuta !!!!!
Gata, si-a dat drumul la mers daca a maik facut si astazi de mai multe ori!!!
Eleni a facut 3 pasi singurica acum vreo 2 saptamani dar de atunci numai cate unul si se lasa in funduletz...

cu mult drag

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput