FIV 201
Raspunsuri - Pagina 12
claudia79 spune:
Fireyes, nici eu nu prea stiu ce sa zic despre acupunctura, as incerca dar mai mult asa pt relaxare...prietena fratelui meu este acupuncturista/maseuza si vrea sa imi faca acupunctura si sa imi dea un tratament cu ierburi chinezesti, dar mi-e cam teama....
Shery, Moni , Blanche, Elenada, Antosit - sa veniti cu vesti buneeeeeeeee!!!!!!!
Fetelor ati facut careva inhibare cu Ganirelix? Vor sa fac asta data viitoare pt ca Lupronul m-a inhibat prea tare.
va pup! o seara frumoasa!
lauraa78 spune:
Buna seara!
Nu scriu des pe acest forum,dar zi de zi citesc ceea ce se intampla si permanent invat cate ceva nou.
In mai am facut si eu un fiv cu echipa de la Medlife,din pacate nereusit.In aceea perioada dr.mi-a spus ca nu raspund bine la tratament ca as avea rezerva ovariana scazuta.
Acum sunt pacienta dr Dracea cu care vreau sa fac fiv in ian-feb si ca urmare mi am repetat analizele hormonaledin z3 a ciclului.
Va rog mult de tot spuneti-mi si mie cum sunt:
*fsh 8.61(3.5-12.5)
*lh 6.14(2.4-12.6)
*estradiol 31.99(12.53-165.5)
*prolactina 244.3(127-637)
As mai avea o probema cu tsh:in primavara am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna si ca urmare am luat euthirox.Atunci aveam tsh bun cam 2.5.Dupa acest tratament mi a crescut tsh la 4.56(0.27-4.2) si am tpo ff bun.Eu tratamentul cu euthirox l-am intrerupt cam acum o luna si pana ajung la dr.nu stiu ce sa cred despre aceste modificari.Voi ce credeti?
Am tot vazut ca multe fete s-au mutat la dr la Dracea,ma bucur mai ales cand vad multe reusite la ea.Si pe noi ne a intrebat unde vrem sa facem la Giulesti sau la Ginera si noi ne am ales clinica ei.Dupa ce i-am spus asta ne a zis ca se bucura pt la clinica au medii de cultura mult mai bune decat la spital.Desi putea sa ne influenteze in decizie,totusi n-a facut-o,ceea ce dovedeste un profesionist care nu vede doar partea materiala.
Va multumesc tuturor si TIN PUMNII tuturor fetelor care-si asteapta rezultatele.DOMANE AJUTA!
goldi spune:
Dupa nenumarate telefoane, mesaje, e-mailuri,
etc, am reusit in sfarsit sa ma programez la dr Dracea, lucru pentru care sunt foarte incantata.
Partea proasta este ca, de-abia la sfarsitul lui febr 2009
!
Cand vine de fapt din concediu, in decembrie ?
Ma pot programa si la Giulesti, ca simplu cetatean, dand un telefon? Poate reusesc sa o prind mai devreme .
Apropos, care e numarul ?
Mi se pare o eternitate, pana atunci, ma mananca ... palmele
sa incerc ceva pana atunci.
Stiu ce e in sufletele fetelor care asteapta un bHCG , asa ca ma rog la Dumnezeu pentru voi toate !
hera01 spune:
Azi am fost la control ptr primul echo de 7spt si i-am vazut inimioara batand la puiul nostru , nici nu-mi vine sa cred![]()
goldi spune:
Laura, eu as face si o dozare mai precisa decat FSH, de pilda Inhibina B sau anticorpii antimullerieni .
Tiroidita ti-a diagnosticat-o un endocrinolog ?
lilianaFi spune:
Ginger
...multumesc pt mail....n-a fost sa fie...gasisem tratamentul la capitolul fiv nr....nu mai stiu care
...stiam ca il scrisesei la un moment dat pe forum...imi inchipui ca esti tare ocupata dar si fericita...si eu m-am ingropat toata in munca sa nu ma deprim prea mult....numai bine 
AurelCris multumesc de intrebare...ma lupt in continuare cu infertilitatea...ma impart intre interventii(sis,hsc..analize),munca...munca si documentari pt o superclinica specializata in infertilitate feminina...nu am pierdut spranta
...tu...ce minuni face "minunea ta???"
pussy
mamica de "sabinute frumoase!" ![]()
Liana draga mea draga...te ascult
nu pling ma pregatesc de concediu

Ioana ce decizia ai luat sa fie cea care-ti va aduce soarele pe strada ta

Hera01 felicitari pt inimioara 
Antosit multa bafta iubita sa fie ultimul tau fiv...

diana d
si te mai asteptam cu vesti 
Catalinaaa!!!! ce mai faci??? 
tuturor fara nici o exceptie si noroc cu carul!
luck spune:
lauraa78
cum ai fost diagnosticata ci tiroidita autoimuna pentru ca asa cum spueai si tu valoarea tsh de 2.5 este buna.Aveai alte simptome sau ce inseamna mai precis aceasta tiroidita autoimuna.
Stiu ca daca incepi tratament cu euthyrox atunci cand il intrerupi creste valoarea tsh-ului.
De asemena cred ca nu e nici o problema daca ei euthyrox in paralel cu FIV-ul.
betty78 spune:
Fetelor, am fost azi la control si am stabilit ca luna urmatoare imi fac analizele si eu si sotul si apoi daca totul e bine trecem la FIV2. Fibromul are 0.9 X 0.8, deci nu este asa de mare si nici nu are cum sa puna probleme. Hidrosalpinxul nu se vedea la eco, asa ca tot inainte
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
lauraa78 spune:
Luck,in primavara mi-au descoperit ac.tiroidita autoimuna.Ac boala am descoperit-o deoarece mi au iesit anticorpii antinucleari pozitivi iar dr de la medlife nu a vrut sa mi faca fiv pana nu descopera dece sunt pozitivi,m-am dus la dr reumatolog care mi a dat o serie de analize pt diverse boli autoimune,printre care si tpo.Singurii pozitivi au fost acesti tpo care indica tiroidita autoimuna(ce am inteles eu ca in ac boala organismul produce anticorpi impotriva tiroidei).Desi aveam tsh normal dr Bajenaru de la medlife mi a data tratament.In prima perioada a tratamentului acesti tpo au crescut mai mult,tsh a ramas la fel,iar acum dupa o luna de la terminarea tratamentului tpo sunt buni dar a crescut tsh.Voi merge la dr din nou sa vad ce ce intampla.
Dr Dracea a spus ca nu e cazul sa fac inhibina,deoarece sunt tanara (30 ani).
Multumesc mult de raspunsuri!
LAVINUTZA spune:
Buna!M-am intors si eu de la priul eco in ziua 7 de stimulare - pe ov stang aveam 6-7 foliculi de 5mm si pe dreptul.....nimic ; acum nu stiu cat de specialitsa in probl de astea era dna dr acre mi-a facut eco dar sunt taaaaaaaare dezamagita. Am vb cu dr si mi-a modificat la 3 Menogonul si joi ma duc la alt eco de data asta la ginecologul meu. Voi ce spuneti? cam cat cresc ? sunt sanse sa se faca mai multi ?
Va pup si va doresc numai bine,