Aspirante optimiste > 20 (368)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele eu in seara asta am sangerat destul de serios, si rosu! O fi dde la hsg-ul de ieri? Acum am ajuns acasa, si v-am citit! Ati cam lenevit! Daca sunteti cuminti maine va dau reteta de paella! Pana atunci poate ma ajutati, e normal sa sangerez? Stiu ca voi ovula pe luni marti, ca am facut monitorizare, dar, o fi de la asta, si daca da, atunci se desfunda trompele?
Va pupic noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Vas ca nu prea intrati. Ce sa intamplat cu voi? Nu mai am cu cine povesti. Hai fetelor sa petrecem . Cine vrea un pic de vin rosu sau alb, ofer eu.
Fetelor as avea o intrebare, maine sunt programata la HSG, dar imi mai vine putin, voi ce spuneti sa imi reprogramez pe miercuri sau sa ma duc maine?

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Fetelor mi-a fost dor de voi,
Nu am avut net ca l-a taiat cineva,apoi a intrat altcineva pe ip-ul meu,iar acum sunt dupa botezul lui Ale.
Va pun poze mai tarziu ca acum plec iar la somn,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ce liniste...........

eu aseara...am avut simptome de ciclu..chiar ma gandeam fericita ca imi vine singur in z 32!

si azi cand m-am trezit ..pe la 12 aveam temperatura 36,8!

sa vedem cat arata si maine..

de prestat am prestat la greu ultimele zile...

my somebody....

oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Ce faceti, fete? Mai e cineva aici?

Eu ma duc maine la medic iar, sunt stresata, imi iau rezultatul de la hematolog si ma rog sa fie totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor
cam slaba activitatea pe aici...sunteti toate la ?

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

salut fetele........
Carmen dar ti-a facut echo sau radiografie??????????

si ceva analize nu ti-a cerut?

si eu l-am tot sunat sapt asta pe dr meu dar nu raspunde nimeni sa fac HSG, si....in baia mare nu se face.numa in cluj la interservisan.......e 350 ron..............

apoi mai incerc si sapt asta sa vedem ce si cum.............daca nu il fac............la anu'...............

la multi ani carmen!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ma doare rrrau capuL!

dar am reusit sa fac tiramisu...de cand ma bate la cap barbatul meu...i-am promsi ca tot am aniversat 2 ani ca ii fac..si ete ca am reusit

io..ma gandesc..cu temepratuta lu' peste...ca acus am descoperit un firicel minuscul de sange..

poate imi vine totusi..dar extrem de curios..sa-mi creasca temperatura inainte de menstra?? cine a mai intalnit?

sunt curioasa maine dimineata cat am temperatura si daca mai ceva simptomeala de ciclu

in rest...liniste tare pe aci

my somebody....

oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Fete, nu prea activati!
Bea mi-a facut eco intravaginala in acelasi timp, asa ca am avut o gramada de chiestii in vagin, tubul prin care imi baga lichidul si tubul de eco cu care urmareau ce se intampla cu el si imi aratau pe ecran! A fos t pana la urma haios, ca erau 2 medici cu mine acolo, unul cu lichidul si celalalt cu echo, si vorbeau in maghiara iar eu intrebam la fiecare 5 secunde ce e pe ecran! Nu am mai facut niciodata, asa ca nu atiu daca asa trebuie sa fie procedura, dar cred ca e cam complicat sa-ti faca radiografie, ca aia e doar poza nu prea au cum sa vada ce se intampla in timp ce baga lichidul,! Titi nu cred ca are importanta ca iti mai curge putin, oricum vreo 2 zile dupa vei sangera putin!
Oricum sper sa fi fost doar asta problema si acum sa ma apuc de bebe,si sa reusesc!
Azi am facut paella

Mergi la inceput

Bea cred ca poti sa il faci cand vii la Budapesta, daca cunosti vreun medic ii dai ceva si iti face, iese mai ieftin, cred ca cu 15000 ft rezolvi,si intelegi si limba!

Mergi la inceput