Aspirante optimiste > 20 (368)
Raspunsuri - Pagina 3
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor. Acum fac o cafeluta calda cu frisca sau cu lapte cine serveste?
Carmen sper ca te-ai distrat fff bine aseara. Iti doresc multe aniversari de acum incolo. Am o intrebare tie ce ti-ai spus doctorul cand ai fact HSG , nu tia spus daca au fost curate trompele sau nu? Pentu dupa parerea mea ar trebui sa iti dea un raspuns. 

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
marianebuna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doula Sa fie cu noroc Maria Esti pe listuta aspirantelor OPTIMISTE![]() Andreea ![]() |
Saru'mana!
Acum nu mai ramane decat sa gasesc o fata care sta mai aproape de mine, sa ma ia la palme mai usor cand cad in butoi.Fetelor, voi stiti cumva daca acidul folic influenteaza fertilitatea? Adica stiu ca previne malformatii ale fatului, dar am auzit din surse complet neautorizate (gura lumii) ca ar duce la ovulatii multiple. O fi adevarat?
CarmenAlbu spune:
Buna Titi mi-a zis ca daca au fost infundate atunci solutia le-a curatat, dar nu poate cu certitudie, decat ca a durat mult pana a ajuns lichidul acolo! si vedeam si eu, ca aveam tv in fata iar ei imi explicau!
Fete buna dimineata!
Rallu spune:
Neata fetele,
Carmen eu n-am sangerat absolut deloc dupa HSG,n-am gasit nici un corp "suspect" in vagin...absolut nimic.
Doar am purtat cateva ore un tampon de-ala zilnic pe care s-a scurs solutia de contrast si atat.
Titi, sincer, e prima data cand aud ca acidul folic ar da oulatie multipla.
Oricat m-as gandi nu gasesc o explicatie satisfacatoare pt. asta.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
CarmenAlbu spune:
Ralu nu stiu, eu sunt extrem de atenta cu igiena,tind sa cred ca de la raceala pe care am contactat-o in urma excursiei in Germania,mi-a cauzat asta!dupa ce m-am spalat nu am mai avut nimic, nici macar o picatura de ceva iar sangele pe care l-am scos cand m-am spalat era coagulat si uscat deja, deci trag concluzia ca era de cava vreme acolo! E ciudat tare ca nici eu nu am mai auzit la nimeni, dar cum forma uterului meu e ciudata si analiza sangelui mi-a aratat ca am fost racita si sunt spre vindecare, medicul nu a vrut sa-mi dea antibiotice, ca a zis ca raman prea mult in corp! oricum ce am scos era putin mai mic decat un bob e seminte de floarea soarelui
Tu esti mai linistita?
Cand mai mergi la medic?
Rallu spune:
Mda...un pic mai bine...acum, ca iau un "sac" de medicamente, s-au diminuat secretiile bejulii.
Dureri nu am asa ca banuiesc ca in curand o sa se normalizeze situatia.
Marea mea "suparare" e ca mi s-au dat supozitoare...pe care efectiv nu le suport...ma apuca burta.
Da' cred ca mi le-a dat ca sa-mi aduc aminte de inseminare ![]()
Am de gand ca in week-end sa stau nitel mai linistita poate se linisteste si bebe.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
lalala13 spune:
neatza fetele
am dormit de am spart! aveam nevoie dupa o sapty chinuitoare
rallu asa odihneste-te rallu as fie bine
titi ce mai faci?
carmen cum a fost aniversarea?
intrebare...asta daca o sa fie cineva pe aici sa imi raspunda..daca a crescut cu 0.2 grade temperatura bazala inseamna ovulatie? sau cat ar trebui pt asta?
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
titi143 spune:
Lala eu stiu ca oricat de mica ar fi ridicarea temperaturii ar insemna ca ovulazi.
Eu acum sunt in ziua 3 si astept sa ma duc luni sau miercuri la HSG. Dar deocamdata ma duc afara sa il ajut pe sotul sa terminam de izolat blocul. Sper sa terminam maine. Dar o mai trec pe aici sa vad ce mai faceti.
Tu Lala cum te mai simti?
Carmen a durut tare HSGul?
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
CarmenAlbu spune:
Titi ai 5 secunde in care doare pentru ca iti pune tubul inauntru, dar dupa aceea nu mai doare deloc daca e doctorul atent si iti baga lichidul incet! mie ci-au bagat intai apa sa vada daca e blocaj, si dupa aceea mi-au bagat lichidul! Nici cu una nici cu alta nu am simtit mare lucru, desi eram speriata tare ca ma duruse cand au bagat chiestia aia!
Aniversarea a fost foarte romantica am vorbit de fiecare an in parte, ce ne-a deranjat , ce ne-a impresionat, ce ne-a facut sa ne indragostim, cand am simtit ca s-a intamplat! Am facut planuri de viitor, ce vom corecta sau vom incerca anul urmator, si am cazut de acord ca anul 3 a fost cel mai plin de emotii si impliniri! imi venea sa plang de fericire! Mi-a daruit un colier cu inimi de safire si smaralde inconjurate in diamante, cea mai frumoasa bijuterie si singurele diamante pe care le am!
CarmenAlbu spune:
Simona si eu stiu ca daca iti creste putin e ovulatie daca si temperatura se mentine crescuta in urmatoarele 3 zile, dar cred ca Andreea te poate lamuri cel mai bine!