Copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LOREEN: eu nu il exploatez, dar daca tot venii vorba si eu ma inscriu la categoria "nesimtite", dar nu pentru ca vreau ci pentru ca am vazut ca sotul si Alex sunt mana in mana.SI la propriu si la figurat.Pai ieri i-am lasat amandoi toata ziua impreuna, caci am avut eu de alergat.Si s-au inteles de minune,.Ei bine vin acasa, si pleaca el(vorba ta TDI se intalneste mutu cu tutu- cam asa am ajuns si noi).Ei bine nici nu trec 5 minute si incep pe alex sa il amenint cu naughty step-ul.Si atunci am realizat ca eu sunt problema.
Pai cum se face ca sta cu el si nu are nici o problema si cum mine se duce totul de rapa.

Alt exemplu dimineata: se trezeste fii-miu cu fata la cearceaf.Nu am reusit sa il fac sa manance, nici sa se spele nici sa se imbrace.Asa ca strig la soatza.Mi l-a spalat , mancat , imbracat si bine dispus pe deasupra(asa mi-a zis inainte sa plece; draga...spalat, calcat si bine dispus...hai pa ca ma duc la munca)

EU NU MAI FAC FATZA LUI ALEX SI MA DISPERA LUCRUL ASTA. NU MAI AM RABDARE SI NU STIU CE SA MAI FAC.
IN REST TOATE BUNE SI FRUMOASE!!!

TDI: sanatate multa si refacere repede.Si eu trebui sa iau un umidificator in casa.E destul de uscat.

DANELUTA: incep copii astia sa fie niste parsivi mici.

GABITZAM: micul de el.Noi nu avem plasturi in casa pt copii, folosesc spray plasture(bine la zgarieturi(nu daca s-ar taia).E foarte bun(mai ales cand ma ciupesc eu la manechiura)Ca deh...Loreen...astia plecati inafara mai fac si manechiura acasa ca e scumpe pe aici.(fac haz de necaz-la mama vine cineva acasa o data la fiecare 2 saptmani pentru manechiura).Pai in romania eram o doamna(hai am schimbat subiectul)!!!

Va pup ca trebuie sa imi hranesc plodul si mi-e frica ca iar ne certam si ta-su nu e acasa.

Una tare de tot: duminica m-am certat cu Alex parte in parte.EU am tipat, el a tipat ca am tipat eu si am plans amandoi ca doi prostuti.Bineinteles ca Ciprian soterul s-a dus la fii-miu sa il impace si imi spunea mie sa nu mai plang ca nu face fatza la doi.Trebuia eu si Alex sa mergem pana la un magazin.Cand a vazut sotul ca ne-am certat a venit si el cu noi(dar cred ca v-am mai povestit)

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Am ajuns si eu (a cata oara?!) la capatul puterilor, ca si Onixone, nu ma mai inteleg cu plodul asta nicicum si nu mai stiu cum sa ma comport cu ea. Parca e casa de nebuni la noi: ea urla eu o ignor, ea continua sa urle si apoi urlu si eu, ea tranteste tot ce prinde apoi imi ies din fire si trantesc si eu tot ce prind, ea plange si vrea in brate si ma apuca si pe mine plansul ca n-am fost capabila sa ma controlez...oboseala si rutina or fi de vina, nu stiu...pe aici se numeste "esaurimento nervoso", epuizare nervoasa, adica s-au gatat nervii Cu tac-su e totul ok, pe el il asculta si reuseste fara batai de cap sa-i faca baie, sa se joace, sa adune jucariile fara circ.
Metode de educatie...hmmm...i-am explicat de mii de ori, i-am aratat ce si cum, i-am facut demonstratii, am ridicat vocea si uneori si palma...DEGEABA! Intra (daca reuseste) pe o ureche si iese pe cealalta, fara urmari.
Va las ca imi smulge piesele pe aici si urla ca toti aia, se pare ca azi avem o zi de kko premium.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hi-hi-hi! Stati sa vedeti in ce hal urca pragul de toleranta ca sa nu zic gradul de nesimtire la al treilea. Lucruri la care acum citiva ani reactionam cu toata fiinta, acum trec pe linga ele si de multe ori nici nu le mai observ sau cel mult scot de la mine o grimasa.

Noi avem din nou problemute. Lisandru e un pic racit, de data asta nu cred ca a luat vreun virus pentru ca restul casei e sanatos, chiar si Tudora, ca ea le culege de peste tot. Dar de frica virusilor in perioada asta mergem numai pe jos si nu-l mai bag in gradinita si cred ca a fost un picut cam mult pentru el. Dar problemuta noastra e in alta parte. Stiti ca v-am spus ca atunci, dupe febra mare, a avut la citeva zile si o eruptie usoara, de o zi, pe piele. De aceea am presupus ca a fost roseola. A avut peste tot, si pe pielea capului si pe putica, si pe fund, toata pielea era urzicata, dar a doua zi i-a trecut. Acum se mai vede un picut daca te uit cu atentie pe fata, e un pic urzicat, dar numai daca te uiti bine se vede. In schimb, pe puta e jale. E plina de bubute mici-mici, e rosie, nu pare ca-l deranjeaza, dar mie mi-e rau cind vad. Ia spuneti mamicilor de baietei, ai vostri au avut asa ceva? Stiti de vreo crema miraculoasa, care se da de la farmacie fara reteta si care face minuni? Ca s-ar putea sa nu aiba nici o legatura cu eruptia si sa fie altceva, desi el sta numai in pampers, are prosopul lui separat, dar e adevarat ca-l mai bag in cada cu fetele, ca ii place de nu mai poate sa le stropeasca cu apa. Ca mi-e rau cind ma gindesc ca trebuie sa ma duc iar la doctor. Oricum, nu ma mai duc decit vineri, la pediatra lui, ca m-am saturat de doctori ca de mere padurete. Dar poate rezolv si cu ajutorul vostru... Sa nu pastrati pagina pe undeva si sa i-o dati lui Lisandru cind o fi flacau, sa vada cum vorbeam eu pe forum despre putza lui...

Si, ca la orice problemuta avuta, iar s-a urcat in brate la mami si nu se mai da jos decit cu forta. Numai in brate sta, acolo doarme, acolo maninca, daca il pun pe pat sau pe jos zici ca il inteapa ceva. Sint legata efectiv, ca nu pot decit sa citesc pentru curs, ca stau cu orele numai cu el in brate. Dar e atit de dulce! Ma pupa, se intinde si vrea sa ma pupe, dar nu oriunde, ci pe gura. Si nu se lasa pina nu ma musca un pic, macar de barbie daca la gura nu ajunge. Si se alinta, ma tine cu minuta de git cind doarme si are un fel de a se tine de gitul meu care ma topeste. E atit de lipicios! Cind totul e in regula in viata lui, nu-l prind in brate decit la titzica si somn sau daca se loveste mai tare, dar cind apare o problema, oricit de mica, nu se mai da jos si e ca lipiciul!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gata, am fost la doctor, cica are tuse seaca, urechile o tira rosii, gitul rosu si gilcile umflate, asa cum presupuneam eu, asa a spus si doftorul. I-a dat supozitoare de voltaren de bagat in fund pentru trei zile, sirop de tuse pentru alte sase zile, cica din asta sa iau si eu pentru tusea mea magareasca.
Nu vroia domnisoara deloc sa mearga la doctor, i-am explicat ca se uita in gura la mami, nu la ea. Cind intram in bloc unde are doctorul cabinet, incepe Isabella in italiana bineinteles, "mama, aici sta doctorul meu", aratind cu minuta la urmatoarele blocuri"doctorul tau sta acolo" si avea dreptate kupilul. Inainte de a cobori din masina, a spus" mami, du-te tu la doctor, eu stau cu tati in masina" , asa ca a trebuit si tat'su sa-si miste fundul din masina, ca altfel statea tolanit acolo si fuma. A consultat-o doctorul, a fost foarte cuminte, dar cind sa plecam a inceput sa tipe, ca de ce nu se uita si in git la mami doctorul, ca doar de asta veniseram acolo

Aaa, vad ca vorbiti de rabdare, eu nu mai am deloc, face ce face si-mi pune nervii pe bigudiuri, astazi de la gradinita pina acasa, nu mi-a dat voie sa vorbesc, cica sa tac

Dispar ca ma cheama

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Onixone, pai, bine ai venit in rindul mamicilor! Ca sa intelegi de ce tati cu Alex se inteleg bine si cind ramine cu tine incepe circul, da inapoi citiva ani, nu prea multi la tine, si adu-ti aminte cu te purtai tu cu mama ta fata de tatal tau. Doar daca ai avut o mama mai severa nu e valabil ce spun eu acum... altfel. Agata ti-ar raspunde imediat la intrebarea de cer Alex face cu tine asa si cu altii nu... pentru esti mama!

Hai sa-ti spun eu: eu acasa cu copiii - nu tu spalat, nu tu baie, nu tu calculator. Si asta pentru ca ai mei copii au nevoie de mami din doua in doua minute. Maaami, maamaaa, mam-mam aud de peste tot, pe trei voci, cu diferite tonuri, de la mitiala pina la istericale de-a dreptul. Ai putea sa zici ca lesina daca nu ma duc atunci la toti, pe rind sau daca s-ar putea in acelasi timp. Nu mai spun ca bebe vrea numai in brate, Tudora la fel, Agata da' ce, eu sint mai proasta? Spus de o suta de ori acelasi lucru si facut, in sila, cel mult o data, nervi, tipete, batai intre ei, iar nervi... baie, prosoape sau o gura de aer proaspat, ca sa nu dau cu ei de pamint.
Tati acasa cu copiii - liniste si pace, muzica, fetele in camerele lor sau amindoua in una din camere, bebe intre ele si salon... unde tati face exerctii. Vreo doua sau trei ore, apoi pun un film (interzis de mami), papa tot ce e prin frigider (dat de mami numai in anumite conditii). Ora 9, vine mami, repede, la spalat pe dinti, in pijamale si in pat. Nu tu vreaaaau sa ma speli tu, eu nu pot, sint mica, vreaaaau, vreaaaauuu, nu vreaaau... Vine mami, copiii relativ hraniti, relativ spalati, relativ scoliti si educati ce-i drept (ca doar o seara sau doua cit lipseste mami n-o fi foc, dar fericiti, in pat si tati, cu norma de exercitii fizice facute si eventual cu o bere la bord le citeste povestea aleasa de el, fara nici un repros din partea lor... Pai e drept!?!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chiar vine iarna???? Afara sunt aici la Baneasa -1 grad celsius. Brrr....

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!

Oana, Nelia, TDi - facem un club cu mamicile ai caror copiii se imteleg mai bine cu tati. Ai mei la 5.30 sunt in picioare amandoi sa nu care cumva sa plece tati si sa nu ii pupe. Apoi la fiecare jumatate de ora, sun la tati, il pun pe difuzor si le vorbeste copiilor, asta ca sa nu am scandal si batai intre ei.

Nelia - in legatura cu putza lui Lisandru: Alexandru face asa uneori. Probabil un pipi mai acid. Eu il ung cu Nivea pt funduletz si ii trece imediat sau crema de galbenele, dar la prima treece mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Helau,

Da, 1 grad dimineata afara dar eu merge asa repede cu garga pejos ca ne incalzim. De fapt ies din casa super incalzita si cand ajung la gradinita transpir instant oricum pt ca e f cald. De fiecare data plec cu bluza uda pe mine si imi ingheata spatele pana ajung in statie la autobuz. brrrrrrrr
Astazi am primit o veste proasta. In gasca din parc de la vara-mea, era o tipa necasatorita care statea doar cu mama ei si infiase o fetita, Teodora. A descoperit acum un an ca are cancer limfatic si acum a murit Si ea era o tipa super optimista draga de ea.
Se parte ca totusi nu va lua statul fetita inapoi, cumparase tipa un apartament cu 4 camere pt ea, e un copil asa dragut, o va creste bunica si parac ziceau ca se va ocupa si un unchi. Dumnezeu sa o odihneasca!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Tulai, pe unde sunteti, fetelor! Abia acum am deschis, am citit fericita ca s-a mai strans ca la vreo pagina si apoi am constatat ca ultima postare era de la ora 11 dimineata.

Daca e frig inseamna ca sunteti la caldurica, pe acasa, nu? Culmea e ca nici nu mi s-a parut asa de frig azi pe la 3 cand am iesit pana la banca. Dar dimineata era oleaca de frig, intr-adevar.

Apropo de obraznicia copiilor, constat ca problemele cele mai mari le au mamicile care stau acasa cu ei: e clar, va trebuie un pic de activitate, alta decat copiii. Eu abia apuc sa o vad pe Ana, d-apoi sa ne mai si calcam reciproc pe nervi: ea e toata zambet cand ma vede si nu ma scoate din: "Mi-a fost dor de tine", eu sunt mai retinuta ca de, stiu ca din acel moment incepe sa-mi frece ridichea pana se culca. Dar daca as fi stat zi de zi acasa cu ea, cred ca de mult eram la Balamucul Nou, va spun cinstit. Asa ca va admir din toata puterea si nu pot decat sa va recomand sa produceti un pic de timp doar pentru voi, chiar daca e un serviciu
Pana una-n alta, daca tot am serviciu si abia vad copilul, mi-am pregatit o seara libera maine , am vorbit cu bona sa o tina peste noapte, acum trebuie sa vad cum ma destrabalez, poate ma duc la film.
Hai sa aveti o seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da chiar, ce activitate pe-aici mai mult nu.

La mine in sufragerie pute a boritura de betiv Bine ca maine vine femeia si freaca covoarele.

Multumesc pentru comentariile la poze. Elisor, bag seama ca mai citesti pe-aici. Nu ai vreme sau esti suparata pe noi de nu mai scrii deloc?

Cuscra, lucrez, se rezolva, am avut calculatorul picat in bot dar acum sunt pe baricade.

Si sa va pun un filmulet sa vedeti hal de cantecel www.dropshots.com/costinesti2008#date/2008-11-17/20:37:12" target="_blank">bate vantul frunzele, se-nvartesc oristileeeee

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput